kızlar geçmişi okuyamadım çok özür dilerim.
evet sonunda geldim,ama şoklardayım.
dün indim,kuzenimle beraber geldiğm için pek internete giremiyorum.
şimdi şoklarda olmamın sebebi.
hava sıcaklığı 7 derece,yani gazet iyi.insanüşümüyo(istanbulun derecesi)
ama sulu kar yağışı var,normal şubat ayındayız.ama öldürücü bir kar değil.yerlerde bile sulu sulu var.en fazla 3 santim falandır.buda normal.
ama normal olmayan şey
herzaman otobüsle 15 dakikada gittiğim yolu tam tamına 2 saatte gittim.ve yolda kaza yok.sadece sulu kar yağıyor.ve iett otobüsünün içinde kapıya yapımış vaziyette seyahat ettim.hayvanlar sanırım daha az eziyet görüyorlardır. :1shok:
bide eve geldim gördüm ki sular kesilmiş.
ben hangi yüzyılda yaşadığımızı gerçekten merak ediyorum :1shok:
gerçekten,otobüsün içinde bin kişi olduğumuzdan dolayı havasızlıktan resmen beynim zonkluyor
ben -20 derecede geldim ve kesinlikle ne bir su kesilmesi ne bir elektirik kesintisi ne bir trafik görmedim.bu nedir ya!
hava sadece 7 derece
ya gerçekten anlamıyorum,gerçekten :1shok:
güya istanbul 2010 kültür başkenti,saçmalık diyorum.
ayrıca bu hafta istanbul fashion week!
bu etkinlik için ne kadar çok insan yurtdışından geliyor haberleri var mı bu valinin!
yabancılar ülkemizi afrikadan daha bir geri ülke zannederse şaşırmayın.
çok sinir oldum,çok kızgınım.
bi arkadaşımın abisi köprü çıkışından libadiyeye 6 saatte gelmiş!aklınız alıyor mu!
geçekten şoklardım,ve hava sadece 7 derece!
insanlar bu havada evlerine mi kapansınlar,ha kapansızlar,susuz elektiriksiz yaşayınlar!
lütfen gerekli merciler ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar,
ama ilk önce yerin altından anadolu yakasına üsküdar ve kadıköy den başlayıp sultanbeyliye kadar devam eden metro hattı döşesinlerde,insan sulu kar yağdığında yollarda mahsur kalmasınlar!
sevgili arkadaşlar sizlerden özür diliyorum bu kadar uzun yazı yazdığım için ama dayanamadım,içimi dökmek istedim.uamrım beni anlıyışla karşılarsınız.