Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy Ebru sen yorulmayacaksında kim yorulacak,valla içim daraldı.akannehirDiyet yapmanda zor be tatlım ,hergün misafir...Dinlen biraz ya....Bana en zor gelen de evi temizlemek oluyor,misafirin peşinden....Allah kolaylık versin ne diyeyim....Şenizseviyorum szii
misafirlerim geliyo
eşimle konuşmuşlar eşimde buyrun demiş bana ne den sorumuyorsun dedim sorsam kabul etmeyecekmiydin diye kızdı oda ((((((((((((((((((((
çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aferin bak Dora sakjın kaçırma misafirlikte,gelince hesap sorucam ona göre ye...:roflol:iyi geceler kızlarrr
hep benmi misafir ağırlayacam. sempatiksalakcinniyarında ben gidip misafir olacam.:1closedeyes: anca akşama girerim. hani merak ederseniz diye yazıyorum daaa:hulya:
Sana da kolay gelsin canım,misafir olunca yada bir yere gidince diyet yapmak zor oluyor...:1no2:Bu aralar mümkün olduğunca gitmiyorum bir yere,normal kiloma ineyim bakarız....:teselli:banada yarın misafir geliyo,akşam yemeğine arkadaşım geliyo,menüde bol kalorili ne yapıcam bilmiyorum valla
:)Doğma büyüme istanbulluyum ama benim kadar istanbulu sevmeyen yoktur herhalde Laracım.İyi gezmeler sana:)
Slmm Aytencimm
Bende sabahtan bi ceee derim belki ama yarın evde olmayacağım alış verişe gitcem haftaya eve tıkılıcaz zaten oğlum pazartesi sünnet olacak ya....fırsat bulsamda saçımada baktırsamiyi geceler kızlarrr
hep benmi misafir ağırlayacam. sempatiksalakcinniyarında ben gidip misafir olacam.:1closedeyes: anca akşama girerim. hani merak ederseniz diye yazıyorum daaa:hulya:
Teşekkür ederim tatlım inşallahYakalarım ben-tatlicadiarzu-
Yok Lara ben burayı ciddi ciddi sevmiyorum canım.5 sene Çanakkale de okudum.İş bulsam dönmeyecektim.Kısmet belli olmaz yine giderim belki.İşallah oğluşun hemencecik ayağa kalkar
günaydın ...Teşekkür ederim tatlım inşallah
Benim dün krizim vardı Allahın cezası daha tam bırakmadı yakamı bende bol bol kahve içiyorum öyle olunca su mu tuttum ne sabah canım sıkıldı tartıda napıcam bilmem kızlar yaaaaaaaaaa
delikafaduldenbaş monti gurusu olarak ,monti linkini okumuyormusun ....:dilcikar:Şenizaaaaaaaaaaaaaa benden sonra yazan olmamış diyodum ne ilginç bir tesadüf olmuş bu böyleeeeeee ay bilmem mi aeben yaa ama o cız bu cız napıcamı şaşırıyorum vermeyi bırak bir iki hafta almasam yetecek bu durumda ama montı yapıcam tabiiiiiiiiii ruh halim bi sabitlensin sen montı mi yapıyosun canım
Evet canım çalışanlar için baya zor ....Bende kahve koliğim maalesef Ama diyete aldığım kefein miktarını azaltarak başladım.Kahveyi de kafeinsiz içiyorum.Eskiye oranla 1 fincan daha fazla içiyorum ama yine de baya tasarruf ettim kafeinden.Deneyin dediklerim kafeini için içiyorum zaten diyolar gerçi ama alıştım ben.
Monti ilkelerine dayanarak yapmaya çalışıyorum diyetimi ama adından kolaymış gibi görünen bu diyet uygulandığında iyi sonuçlar veren ama uygulaması gerçekten zor bir diyet aslında :S Yemeklerini ona göre pişirmen gerek belki işe gitmiyor olsam çok daha rahat uygulayabilirim.Ama böyle zor.Adamlar çorbaya ne koymuş kontrol edemiyosun ki :SSS