hayırlıca gidin gelin canım aeol.....:)arkadaşlarr yarınn çocukları almaya gidiyoruzz salıyaa kadar gelemem
Ayyyy Ebru sen yorulmayacaksında kim yorulacak,valla içim daraldı.akannehirDiyet yapmanda zor be tatlım ,hergün misafir...Dinlen biraz ya....Bana en zor gelen de evi temizlemek oluyor,misafirin peşinden....Allah kolaylık versin ne diyeyim....Şeniz
Aferin bak Dora sakjın kaçırma misafirlikte,gelince hesap sorucam ona göre ye...:roflol:
Sana da kolay gelsin canım,misafir olunca yada bir yere gidince diyet yapmak zor oluyor...:1no2:Bu aralar mümkün olduğunca gitmiyorum bir yere,normal kiloma ineyim bakarız....:teselli:
Ay benide bi stres aldı ki kızlar yarın sabah sünnetimiz var bir iki gün kusuruma bakmayın giremezsen.Sabah 9:30 -10:30 arasıda yavrum için dua edin olur mu?
kızlaaaarrr mrbopuyorumnanaktan
ben 9. takım eski kaptanı alleysen...mezun olarak ayrılmıştım aranızdan ama ne yazıkki verdiğim kiloları komple geri aldııımmm:kedi:
yeme alışkanlığım eskisi gibi devam etti,sporu bıraktım ve polikistik over nedeniyle östrojen hormonunu dengeleyici ilaç kullandım bu hale geldiiimmmmafoldumben
dahada öteye gitmek istemiyoruuuummm,geri almamak üzere kilolarıma elveda demek istiyoruuummm...sanırım bi 15 kg lık fazlalıkla döndüm aranıza...takımın çoğunluğu eski üyelerden biraraya gelmiş sanırım....eğer takımda yer varsa ben de sizinle devam edebilirmiyim?tabi 1 haftalık sonunculuğu göze almanız gerek :1ninca:
Ay benide bi stres aldı ki kızlar yarın sabah sünnetimiz var bir iki gün kusuruma bakmayın giremezsen.Sabah 9:30 -10:30 arasıda yavrum için dua edin olur mu?
kızlaaaarrr mrbopuyorumnanaktan
ben 9. takım eski kaptanı alleysen...mezun olarak ayrılmıştım aranızdan ama ne yazıkki verdiğim kiloları komple geri aldııımmm:kedi:
yeme alışkanlığım eskisi gibi devam etti,sporu bıraktım ve polikistik over nedeniyle östrojen hormonunu dengeleyici ilaç kullandım bu hale geldiiimmmmafoldumben
dahada öteye gitmek istemiyoruuuummm,geri almamak üzere kilolarıma elveda demek istiyoruuummm...sanırım bi 15 kg lık fazlalıkla döndüm aranıza...takımın çoğunluğu eski üyelerden biraraya gelmiş sanırım....eğer takımda yer varsa ben de sizinle devam edebilirmiyim?tabi 1 haftalık sonunculuğu göze almanız gerek :1ninca:
Leylacım canım EBRULUM gelsin sorarsın canım.2 arkadaşımız ayrıldı ama yerine kimse geldi mi bilmiyorum....Nedir bu kilolardan çektiğimiz veriyoruz alıyoruz....Bende östrojen hormonu kullanıyorum,kilo vermeyi zorlaştırıyor gerçektende.....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?