ALLAH korusun kıs ...ohaoldumsmile yasaklamak için 15 seneyi bekliyorlar .. her ilacın mutlaka bir yan etkisi oluyor aspirinin bile ...:1no2Sağlık Bakanlığı, Sibutramin ihtiva eden bir zayıflama ilacının, kalp hastalarında risk oluşturdu için toplatılmasını ve satışının durdurulmasını kararlaştırdı.
Alınan bilgiye göre, Avrupa İlaç Ajansı, ''Sibutramin'' ihtiva eden ilaçların kardiovasküller (kalp) hastalığı olanlarda risk oluşturduğu gerekçesiyle Avrupa Birliği pazarından kaldırılmasına ve ruhsatlarının askıya alınmasına karar verdi.
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü de bu karar doğrultusunda, ''Reductil 10 Mg kapsül'' ve ''Reductil 15 mg. Kapsül'' adlı ilaçların tüm serilerinin tedbir amacıyla eczane, ecza deposu, hastane seviyesinde piyasadan toplatılmasına ve satışının durdurulmasına karar verdi.
Sağlık Bakanlığının kararının ilgili ilaç firmasına, Türk Eczacılar Birliğine illerin Sağlık Müdürlüklerine duyurduğu bildirildi.
aha benim ilac toplatılmış ne mutlu bana ELVAN ya o zamanlarda kullanırken ölseydim:) aboooo
Ne haber.. gestapo başkanımda topragım ....:1hug: hiç selamda vermiyon len bakıyomda kaydirigubbakcemileviva allah kolaylık versin
yaprak dökümü başladı :)
küto tekrar girip bişi yazdımı ben mi kaçırdım
kızlar aklımdayken yarın öğleden sonra misafirleirm geliyor çok işim var lütfen bildirimlerde gecikme olmasın yarın bildiremeyeck olanlar akşamdan yazsınlar lütfennn
Ne haber.. gestapo başkanımda topragım ....:1hug: hiç selamda vermiyon len bakıyomda kaydirigubbakcemile
HE gı aynı bensin ....:roflol::roflol: hatta 2 tabakta fazla ....:roflol::roflol:yasakkelime kaydirigubbakcemile saçımı sürüklemek zor anca ben sürüklerimmm başkalarının sçaını :roflol: :roflol:
tıpkı sen gibiyim degilmi :roflol: :roflol:
iyiyim senden ne haber sen selam vere vereeeeee öldün adımı bir zikrediyon ki her yer ebrulum olmuş bende az ortalık durulsun deyi bekliyom iştelmaz: :roflol::roflol:
gel ikram edeyim vereliniortak
Geçmiş olsun dora oğlun kaç yaşında senin.
afiyet şifa olsun canımmmmmmmmoh mis gibi karanfilli ıhlamurlu çayımı içiyorum sıcacıkkkkk boğazımı yumuşattı ha kızlar çok kötü bademciklerim :'(((((((((((((
henüz biyere çıkmadım ev süpürcem ama kararsızım gelincemi süpürsemmm süpürüptemi çıksammmmsempatiksalakcinnidoracım yahu nereye gittinnnn şimdi burdaydın ? opuyorumnanaktan küserim cabuk geri gel mafoldumben aglarım bak dayanamam :teselli:
afiyet şifa olsun canımmmmmmmm
henüz biyere çıkmadım ev süpürcem ama kararsızım gelincemi süpürsemmm süpürüptemi çıksammmmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?