Bilmiyom ki,düşünmemeye çalışıyorum,akışına bıraksam diyorum.sanki önümden kişilik sahibi doktor mühendis ordusu geçti de ben mi istemem dedim.Ondan önceki ilişkim 4.5 sene sürdü.Nasıl bir vakit kaybı düşünün:s Hiç pişman değilim aslında geçen zamana onun işim konusunda zırvalamalarına dayanamayıp ben bitirmiştim. Onunda anası turizmciyim diye istemiyordu.İlla garanti mesleği olan gelin istiyordu:S.Kendisi ingilizce öğretmeniydi de.Şimdiki ile iyi geçiniyoruz ama nerdeyse 1 sene olacak daha 1 kuru dal çiçek dahi hediye etmedi bana.Çok zoruma gidiyor bu durum.Kendine de söyledim değeri çok yüksek olmasa da beni düşünüp 1 kez olsun bişey yapsın istiyorum...Hepiniz evli barklı bu konularda daha bilgili insanlarsınız içimi açasım geldi birden.İşimde de mutlu değilim.Bu sefer tersini yapıp daraldıkça yemek yerine daraldıkça kilo vermeye karar verdim.Şimdi de 2 incir yedim.Sabahtan toplamı alırsak:
DEVAM EDECİĞİM BYE
eşim gecikicek trafik var gelmesine bi saat var yemeyi fırınlamam lazım mecbur bekliycem beklerken az yürüyeyim bari dimi oirpata naber tatlı kuşum nasılsın?
AYTEN FISTIK NE HABER ..
sana yazayım diyordum bak burdayken . akşam haberlerde gördüm bi ilaç vardı toplatılmış sende kulanıyordun önceden ...
bu günlerde gene ilaç alıyormuşun ? aman dikkat !
Allah korusun aytenciğim.Allah sağlıklı ve fit uzun ömürler versin hepimize:)
O ilaçtan bende kullandım hem de 2 kutu (korka tırsa)2.kutu ramazana denk geldiği için pekte faydasını göremedim ama toplamda 5 kilo kaybettim.İlacı bilip bilmeden herkes kullanırsa olacağı bu.İlaç beden kitle indeksi <30 olanlar ve 27 üzeri olupta diyetle kilo veremeyenler için ama 4 kilo fazlası olan alıyo alırsa ayılırda bayılırda.Bende ilk günlerde ölü balık etkisi yaptı daha sonra sadece zaman zaman çarpıntı yaptı.Böyle otururken ayağa kalkıp zıplayasım geliyodu haa bi de ateş basıyodu.İlaç kullandıktan sonra böbrek karaciğer troid vs bi sürü tahlil yaptırdım ve hala sapasağlamım şükürler olsun.
Şimdi tekrar kullansam mı acaba diye düşünürken ilacın toplatıldığını öğrendim ee vardır bunda da bi hayır diyorum.Sonuçta bedenine bi madde giriyor ve bu madde direkt beyni uyuşturuyor(iştah merkezine etki ediyor bi nevi antidepresan etkisi)
Akşam menümü paylaşayım sizlerle:
Yarım kase tarhana çorbası
Ispanak yemeği
Salata,yoğurt
Lipton yemek sonrası
öpüldünüzz
yürüdüm geldiiiiiim buzzz buzzz....hava:)
yok canım ilaç almıyorum malum rapolu alınıyor ya o tür ilaclar benim rapor yok .. ki kendiside pahalı sagolsun alamıyorum :) ben reductil kullanmıstım.. ismi neydi?
aman o bide ...6090 var ya sırada o varmış diye duydum ben.Şu ilacı almayı çok düşündüm ama cesaret edemedim iyi kide almamşım daha rtık zayıflama adına ilaç alamam ben bu ne yaaaaaaaaa bunu kullanmış olsaydım dava açardım ben ya ölseydim diye...........Bu kadar ucuz mu ölmeyenler şükredip otursun
inanmıyorum ya bizim eski takım resmen buraya taşınmış asicim seni görmek ne güzel lara viva :) yeni serüveninizde başarılar kızlar
merhaba özgeciğim hamileymişsin hayırlı olsun canım bende geldim buralardayım maleseffffffffff canım kadro tamam senide bekleriz canıminanmıyorum ya bizim eski takım resmen buraya taşınmış asicim seni görmek ne güzel lara viva :) yeni serüveninizde başarılar kızlar
gelelim yediklerimee
akşam 1.5 köfte
1 .3 kaşık çorba
ama çayla biraz kuru yemiş yedim.
bu kez pastaya biskiviye hiç elleşmedimm:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?