[COLOR="Magenta"
ebrucum ve doracım sürekli misafir ağırlamak zor olsa gerek sempatiksalakcinni
bende oirpata gibi 3-5 kişi gelse strese girerim akannehir üstelik değil aynı gün birkaç gü
kütoooo sana gelinceeeeeeeee
burası sarmadı galiba seni alsanaalsanasmile ohh aylardır güzeldi dimi diyetsiz ve sporsuz yaşam. sonunu düşün sonunuuuu bayanssulusmile[/COLOR]
ASİCİĞİM ÖNCELİKLE ŞU KÜTOYA SÖYLEDİĞİN SÖZE BİTTİMMMM:roflol::roflol::roflol:
sonra misafire gelince vallaha ilk duyduğum andan beri liste çıkardım. hem alınacaklar hem yapılacaklarrrkafamçokkarıştı
adını koydumya yapnaya hiç üşenmem amaaa neler yapayımki sorusu sabah beri beni yedi bitirdiiiikafamçokkarıştı
artık içim rahatt listem var çünkü elimdee
orbişş şu lingi banada atsana kuzum yaaaaa:mymeka:
ben valla 80 le kaldım 5 kg verdim 109 la doguma gittim:) 100 le dogumdan geldim:)) 107 kg oldum bi dönem 91 e indim ve 104 le geri döndüm burayaoirpata tebrikler valla. tartıda kilo verdiğini görünce daha da gazlanıyor insan dimi. kütoya verdiğin öğütlere bakarsak öyle kaydirigubbakcemile3 sen kaç kiloyla hamile kaldın canım. hamilelikte kaç kilo aldın ve hiç mi veremedin doğumdan sonra olumunekankayizsmile
ebrucum ve doracım sürekli misafir ağırlamak zor olsa gerek sempatiksalakcinni
bende oirpata gibi 3-5 kişi gelse strese girerim akannehir üstelik değil aynı gün birkaç gün önceden haberim olsa bile yetişemem diye korkarım yaww olumunekankayizsmile
kütoooo sana gelinceeeeeeeee
burası sarmadı galiba seni alsanaalsanasmile ohh aylardır güzeldi dimi diyetsiz ve sporsuz yaşam. sonunu düşün sonunuuuu bayanssulusmile
face den atarım sana linki okimi kuzum... ilk sırakini indircen 3 miles yazanı....ASİCİĞİM ÖNCELİKLE ŞU KÜTOYA SÖYLEDİĞİN SÖZE BİTTİMMMM:roflol::roflol::roflol:
sonra misafire gelince vallaha ilk duyduğum andan beri liste çıkardım. hem alınacaklar hem yapılacaklarrrkafamçokkarıştı
adını koydumya yapnaya hiç üşenmem amaaa neler yapayımki sorusu sabah beri beni yedi bitirdiiiikafamçokkarıştı
benimki artık büyüdü teyzesi. bu yaz okullu olacak. hatta bana yardım bile ediyor.ben de öyleyim. önce yapacaklarımın ve alacaklarımın listesini çıkartırım.
ama pratik değilim ki yaww. uzun sürüyor yapmam
eşim günlerdir tatlı istiyor. ama bir türlü elim gitmiyor. önceden ne çok severdim mutfağı. bu velet beni değiştirdi. uyumadan yapmak mümkün değil. yaww seninki olsun oirpatanın ki olsun rahat bırakıyor mu sizi sempatiksalakcinni
tamam tatlımmm öptümmmopuyorumnanaktanben valla 80 le kaldım 5 kg verdim 109 la doguma gittim:) 100 le dogumdan geldim:)) 107 kg oldum bi dönem 91 e indim ve 104 le geri döndüm burayaoyyy matematik hesabı oldum bu arada:))) aynen bende hazırlanırım ama hep vasat olurum :)))
face den atarım sana linki okimi kuzum... ilk sırakini indircen 3 miles yazanı....
:roflol::roflol::roflol:asim kız kütonun öle sıkıdımlık olma istegi yok :) tekesi begeniyo hatunu:)) lakin dogumdan sonra görürüm onu... wc gidecek vakit bulamıcak bu zamanlarda begensin tekesi:) bakalım bebe bi yandan ev işi bi yandan homini homini yemeler... sark da eve mahkum olduktan sonra görecek gününü valla bak...
hemenn uzadımmmmm:1rolleyes::1hug:doracım face ye uza bakem:) seni bekleyen bir link var:))))
Bravo tatlım sana....hımm kg 104.9 gittiiiiiiiiiiiiiii 103.1 geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) bunu görmediniz dimi:))))
1 kilo verdinmii sennnnhımm kg 104.9 gittiiiiiiiiiiiiiii 103.1 geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) bunu görmediniz dimi:))))
oirpatacım gerçekten canı gönülden tebrik ederim canım hadi bakalım kalan kilolarına canım
evet kızlar hava gerçekten çok soğukkkkkk buz gibi etraf arkadaşıma gittim evi yerleştirmeye calıştık işte biraz şimdi geldim herşey yolunda bugün bakalım hayırlsıı akşama yine misafirim olabilir
evet herkes 15 tatil diyemidir yoksa hepimizi sevilen insanlar oldgmuzdanmıdır ne gelen biter ne giden :) hayırlısı bakalım
küto katışım yapamadıgın için mi yoksa motivasyon eksikliğinden mi aramızdan ayrılmak istiyorsun ?
bede peynirlii gül böreği,patates salatası,patlicanlıı yoğurtluu ezme yaptımmASİCİĞİM ÖNCELİKLE ŞU KÜTOYA SÖYLEDİĞİN SÖZE BİTTİMMMM:roflol::roflol::roflol:
slmmm men deldimmmmopuyorumnanaktan
öğlen sölediğim gibi ekmeksiz lahana yedim.
ara öğünümde
çeyrek simit
1 dilim kaşar
2 zeytin
2 dilimde salam yedim...
çaylada birlikte 3 5 leblebiyi götürdüm bunu utanaraktan yazıyorum amaaa:kedi:
orbişş seniii canı gönülden tebrikk ediyorum canımm
sanırım büyük ihtima banada yarın kalabalık bir misafir toluluğu gelecek. henüz aranmadım ama başka biri tarafından haberdar edildimmmmmCADIARZU
eğer bu topluluğu bir ağırlayabilkirsem dokunmayın keyfime.
hem kalabalıkkk(gündüz 19 akşama 23 kişi filannn) hemde akşamada kalıcıııısempatiksalakcinni
Önemli olan kendinden memnunmusun benim ki de her kilo durumdan memnun olmuştur zayıfımdan da şişkoluğumdan da.Ama ben aynaya baktığımda benden memnunmuyum önemli olan bu.Bide geçen bi yerde duydum fazla kilo günde 10 sigara içmek kadar zararlıymış vücuda.....Oda ayrı bi durum.......asim kız kütonun öle sıkıdımlık olma istegi yok :) tekesi begeniyo hatunu:)) lakin dogumdan sonra görürüm onu... wc gidecek vakit bulamıcak bu zamanlarda begensin tekesi:) bakalım bebe bi yandan ev işi bi yandan homini homini yemeler... sark da eve mahkum olduktan sonra görecek gününü valla bak...
Bravo tatlım sana....
Bugün misafirlikteydim oğlumun öğretmeninde.Aman bir hazırlanmış ki sormayın...Ben çok abartmadım tabiii ama yinede akşam yemeyi yok tabiii
Ben bi moduma gireyimde montıgnaca başlıyayım yine diyorum bakalım
1 kilo verdinmii sennnn
maşallah canımm sanaaa oh misafirinn senindee boll
aslındaa bendee çok severimm misafiriii amaa benn polonyadan geldiğim içinnn herhaftaa birileriii ağırlıyorumm
arkadaşlarr bitseee köyden gelene gidenn çokk evii dahaa yenii toplamışş oluyolrumm bakkii yinee birii aramışş
yoksaa yanlşışşş anlaşılmayayımm canlarımm
bede peynirlii gül böreği,patates salatası,patlicanlıı yoğurtluu ezme yaptımm
azz hazırladımm akşamm çayıı olduğuu içinnn
sen nelerr yaptımm bu sefer canımmm
akannehirkızz o neyy öylee nedenn bu kadar kalabalıkk mevlüt falanmıı var canımm
düşünemiyorumm bilee bu kadar kalabalığıı yemeklimii yoksaa çay içinmii geleceklerr
diyette gider canımm
bol bol yürüdümm bugünnn,
Hayda şimdi de küto mu gidiyor.alsanaalsanasmileBak orbişim i döndürdük,şimdi asana ne oldu.Bende çok sık paylaşımda bulunamıyorum ,ama idare ediyoruz....Küto bizi bırakma.....kızlar dedıgım gıbı cok fırsat bulamıyorum bulunca net fırsat vermıyo şimdide ablama gecmem lazım buunde nakavt yanı yolun basındayken cıkayım barı takımdan ne dersınız
hımm kg 104.9 gittiiiiiiiiiiiiiii 103.1 geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) bunu görmediniz dimi:))))
Arkadaşlar iyi akşamlar.Malum tatil çocuklar evde,bilgisayar boş kaldıkça girebiliyorum ancak.,
Hayda şimdi de küto mu gidiyor.alsanaalsanasmileBak orbişim i döndürdük,şimdi asana ne oldu.Bende çok sık paylaşımda bulunamıyorum ,ama idare ediyoruz....Küto bizi bırakma.....
Orbişim harikasın,bak iyi ki gitmemişsin.Kim tutar seniCumaya iyi sonuçlar alıcaz bu gidşle senin sayende.....
DORACIMBana bukadar misafir gelse ne yaparım,bilemiyorum.akannehirÇok paniğimdir,şaşar kalırım.Birkaç gün önceden haberim olacak da o da azami 5-6 kişi olmak şartıyla...:roflol:Valla Ebruyla sen çok hamarat hatunlarsınız.....a.s.
canımm benimm kıyamamm yaaa şimdidee küçük kızaaa okumasınıı düzelttiği taktirdee tiyatroyaa gideceğimizii söyledimm elindenn kitabını düşürmüyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?