oğluşlarımın karneleri süper canım inşallah hep böyle devam eder:)
Cceylinnnnnnnnn selam canım ben geldimmmm nasılsın sen buralardamısın hala..Çok öptüm canım.
ceylin :) sismanmanifestoyu takip et bence:)))
Ben akşam 1 saat yürüdüm bunun 10 dk sı koşuydu.Acayip hoşuma gitti spor yapmak kan ter içinde kalmak keyifli geldi..
Netim o kadar ağır ki arkadaşlar yazıyorum gitmeden bağlantı kopuyor ...Hepinize iyi pazarlar ben bugün minumum 1,5 saat spor yaparım iyi bir kahvaltı yaptım günün diğer bölümünde dikkatli olucam.Sabah tartı hoşuma gitti v.s....
Ben akşam 1 saat yürüdüm bunun 10 dk sı koşuydu.Acayip hoşuma gitti spor yapmak kan ter içinde kalmak keyifli geldi..
Netim o kadar ağır ki arkadaşlar yazıyorum gitmeden bağlantı kopuyor ...Hepinize iyi pazarlar ben bugün minumum 1,5 saat spor yaparım iyi bir kahvaltı yaptım günün diğer bölümünde dikkatli olucam.Sabah tartı hoşuma gitti v.s....
evet canim malesey bu sinav sistemi benim zamanimdada böyleydi benden sonrada böyle,umarim degisir.Netim okadar ağır ki ..........sinir etti beni
Moda makyaj üzüldüm 85-100 anısına .Sen iyi ki şu anda ilköğretimde değilsin inan %90 veliler bu şekilde şimdi çocuklar ailelerinden soğuyor aile kurumunu çökerten bir sınav sistemi bu...........
canim ben haftaya istanbula gidiyorum Allah izin verirse,belki istanbulda yasayanlarla bulusup görüsürüz:)Modamakyaj cnm benim fotom var profilimde,avatarımda da kapişimin resmi var:)
Burda süpert bi muhabbet ortamı oluşturdukkaydirigubbakcemile5 herkesin kafamda çizilmiş bi resmi var.Bu resmi çizdilkçe daha da çok merak ediyorum herkesi.Hani buluşsak diycem hepimiz farklı farklı şehirlerden hatta ülkelerdeniz:çok üzgünüm:
Teyzemlere gittim bugün sadece şekersiz türk kahvei içtim.Azcıkta meyvelerden aldım oysa öyle açtım ki sofra kuruldu önümde yemedim.hihoyyyt
Zayıf fotoya gelince.57 KG LİK FOTOM HAYAL PANOMDA ASILI DURUYOR.:sinifsinif:
Ama mutlaka olacak bigün daha da iyisi olacak.Burası olmasa motivasyonum kırılmıştı bilke belki.
Yaşasın 2. gruphihoyyythihoyyythihoyyyt
helal olsun bizim kızlaraaaaaaa
süpersinizzzzzzzz
evet ara öğün bir armut yedim diyelim :)
saat 3 gibi de yemegimizi yeriz sonrası yok :)
yemekte patates pilav çorba var birde brokoli aldım pazardan sarımsaklı limonlu kırmızı biberli birde sos yaptım ki sormayın haşladım bir güzel brokolileri onu yicemmmmmmmm yemek azıcıkkkk :))))))))))))))
işte şimdilik böyle ben yürüyüşte yapamıyorum buraları bir görseniz her yer çamur(((((((
dagın başında kalkaldık:))))))))))))))))))))))))))
işte böyle şekerlerim bende tepineyim en iyisi evde bende step yapayım biraz doracım gibi
oirpatacım snein dediğinede bakcamda bir anlayayım önce ortalık bir drulsun
miscim ben kilo verecegine eminimmmm geceye cok dikkat et arkadaşım benim sırf kilo alma sebebim gece atıştırmalarım midem deli gibi kazınıyor bende elma sireksi yada kekik suyu içip yatıyorum üzerine iki bardak suyla ohhh mis gibi:)))))))))))
bu sfer olcak eşim sabah sen niye zayıflayacaksın ki geri kilo alacagına göre dedi((((((( ama bu sfer öyle olmayack inşallahhhhh
oy oy oyyy bildirimler tamamdır kızla r ben şimdi işe girişiyorum görüşmek üzre ba bay
Ben şu anda 70.3 kg yim bu arada ama takımdan çıktığım kiloyu başlangıc yaparsanız yıkılırım yaaaaaaaaaaa 56 lardaydım herhal ne günlerdi
canimcim ben profile kendi fotomu koydum,sen de koysana kendi fotonu bendemerak ediyorum:)
bide saray helvasina gözün kaymasin,hatta buzdolabinin üstüne kendi zayif fotonu koy,aklina geldiginde buzdolabinin önüne geldiginde o resmi gördükce yemezsin,ben öyle yapiyorum yerimseniben
özet yok kizzz, yada varrr: kisacasi tombillestim kaydirigubbakcemile3Kızlar neler yapıyosunuz kısa bi özet geçsenize bana en iksir kısımlarından olsun.
Hakket ebru kütahya cceylin viva nerdesiniz?
Modamakyaj cnm benim fotom var profilimde,avatarımda da kapişimin resmi var:)
dayanamadım bakıverdim 66 olmuşum:))))))))))
viva canım internette basen sıkılaştırma videoları var günde 10 dk falan ayırsan özellikle sabahları ackarnına hergün yapsan sıkılaşırsın bi yandanda kilo vermye devam edersin ben onu denicem valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?