orbişş bazen oluyorki bana bile xl oluyor. sabret tatlım yakında önce xL ye sonrada l ye inecez............:lepi:
ebruu ne yaptın canım yolladınmı misafirleriiiii
ben akşam saat 10 bir acıktım sormayınnnnnakannehir
3 bisküvi 2 zeytin yedim ne alaka demeyinnnnnn
1 lokmada ekmek kopardım. şimdide tepinmeye gidiyorum erisin yediklerim diyeekaydirigubbakcemiledelikafadulden
ah ah canım kesinlikle kilo verince insanın kendine güveni bile yerine geliyor diye düşünüyorum bu sefer kesinlikle başaracagına eminimmmmmm zemuszemuseminim:)) vivacım valla eminim .... gecen sene ben maratona basladımda 107 kg dum 90 lara indimde baktım kendime:)) eşim az bişi degişmisti:)) kız ben zayıf olsam valla neler yaparımda işte(( giyinemiyon gezemiyon öle gariban gariban yasıyo insan ((
orbişşş başka resim bulamadım yaa. ya sildiler yada benim cahilliğime verin. bakın hemen sileyim .kız görmeden. bu diğeride kızım. köye gittiğimizde çekilmiş...
ama geniş bir vakitte mutlaka yeniden ekliyecemm
:roflol: :roflol: :roflol: kaynanam da var anacım :roflol: ama o şutarafagitti :roflol: :roflol: :roflol:EBRULUM ya ne gezmen bitiyor,nede misafirliğin otur bakiiim evinde .alsanaalsanasmileAAAA böyle de olmazki.:roflol:Kaynanan yoksa ben varım...
Oh gez arkadaşım sefaan olsun....Ama börekleri görmedim sanmalmaz:
VİVACIMAraştırmalarından bizi de haberdar et tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?