Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vivacım profilde :) benim photoshop denemelerin içinde resim gecelikli:))
DORAlmaz:Görmedim sanma,sen ye sonra çocuklara kız....İnsan beni çağırır....:roflol:Yavaş yavaş alışıcaz tatlım,birden olmuyor....
vereliniortak yookk o parça anca bana yettiiiiiiilmaz:.seni çağırsam kötülük yapmış olurdum sanaaaaa
Harikasın canım,valla eşini de takdir ediyorum...Eşinin bu çabası bile zayıflamana yeter....:1hug:
doracım:) benimki de bana 120 kg dio halbuki alakası yok ... emme böle bişi kazanamıyacanı anladı yadrım ediyor.... saman yolum canım bakma kız bundan 1 haft önce ne espirilere maruz kaldım eşim yüzünden şua yardım etmesinin sebebi bende ters teper o yüze vurmalar .. yerim aksine bunu anladı yardım ediyor...
vivaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzum bende hayal ediyorum emme inş bu yıl olur:)))) kız face de ekleyin beni son zamanda ekledim resimler var :)) yüz resmi amaP totolar gözükmüyo:))))
vivam zeytin yagı gönül rahatlıgı ile kulana bilirsin asıl kaçınman gereken doymuş yaglar helede ekmekle..... hatırlarsın laroştan sonra bizde hatta sende monti yapmıştık sen hemen kilo almıştın çünki kıtlık rejiminden çıkmştında ondan buda gayet normal . birde loroşun o zaman yaptıgı 2. aşama idi . ben 3 ay önce tekrar BAŞLADIM BU DıYETE .. o zamanlar 69 dum ... bu sabah 62 rakamları gördüm . harika bi incelmede oluyor yani gerçekten yagdan eriyorum .....Haklisin, Glyx´mi ona benzer birseydi galiba senin dedigin bu gl.endeksi, kiz arastiriyorum arastirmayada ama uygulamada zorlaniyorum :sinifsinif:
Margarin ve Tereyag kullanmiyorum artik kendim icin, ama senin dedigin gibi iste zeytinyagi 1 kasik yemek yaparken falan. Ama oda olmuyor. Eskiden yemek yerken suyunu yemezdim, yemegin suyunda yag var diye, anca okadari dikkat edince gitmisti kilolar kafamçokkarıştı
Almanlarin bir lafi: Güzel olmak isteyen eziyet cekmeli kaydirigubbakcemile
vivam zeytin yagı gönül rahatlıgı ile kulana bilirsin asıl kaçınman gereken doymuş yaglar helede ekmekle..... hatırlarsın laroştan sonra bizde hatta sende monti yapmıştık sen hemen kilo almıştın çünki kıtlık rejiminden çıkmştında ondan buda gayet normal . birde loroşun o zaman yaptıgı 2. aşama idi . ben 3 ay önce tekrar BAŞLADIM BU DİYETE .. o zamanlar 69 dum ... bu sabah 62 rakamları gördüm . harika bi incelmede oluyor yani gerçekten yagdan eriyorum .....
bak sana dünkü menümü yazayım bukadar yiyipte nasıl kilo veriyorsun deme .kaydirigubbakcemile3
y br. meyve suyu ..
9.00.kavaltı
2y. omlet... k.k peynir.... 1 zeytin ..domates..
11 45...ara. 1 br süt..
öglen . 13.30.
6 köfte...1br ayran .... 1 domates yeşil sagan .
akşam . 18.00
1 palamut... tere ... domates.. k.k peynir.1 kş. marmelat...
21. ara..
10 fındık .5 fıstık . kabak çekirdeği. 3 kuru kayısı ..
evet bu menüyle dün kilo vermişim ve ancak 16 sene önce gördügüm 62li kiloları görmüşüm ......
monti yap demiyorum ama kurallarına bi göz at derim ..
daha önce okumuşundur ama alıcı gözle bi bak bakalım .. ilk ve son sayfalarına . bi nebze faydam dokunursa çok sevinirim .:1hug:.yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-213.html
viva al canım bu da yüz resimlerim... 0 oynama var yani orinallik alınmadı... faceden yükledim...