VİVOŞ SELAMLAR ŞEKER..
sen araştırmacı kıssındır . evet sen çok dikkat ediyorsun yağ oranlarına .. sana tavsiyem yağ oranlarından doymuş yaglarına ve yemeklerin glisemik oranlarına dikkat et bakalım o zaman durum ne olacak bak pişman olmassın ...yerimseniben birde yemeni artır az yemek deyil kilo verdirena.s
şekerli gıdalar kan şekerini yükseltir ve seni tekrar acıktırır . bu 1 kş yada 1 kase fark etmez ....a.s.
eminimki şimdi araştıracaksın .. gl. endeksi (kan şekeri seviyesi )araştır bakalım neler bulacaksın )yerimseniben:1hug:
selammmmmmmmm güzel kızlar grubu:))) tesekkürler kızlar :))) ben yeni kalktım tavuk oldum valla aksam 21:30 yatiş 10:00 kalkış bu kız beni kendine benzetti:)) eşimi kızımı yemliyimP spor yapcem:))) adam eve bi girdi kalk wc ye git gel basküle cık bakim didi:)) durum oka ciddi:)))
kilomu yazayım 104.9 :)
105 i görmektense bunu görmek daha iii:)))
günaydıııınn herkeseeee iki gündür spor yapamıyorum amaaa bu haftasonu başlıcam hergün yapıcam tutmayın benii hehe:)
sabah herzzamanki gibi klasik seyler yedim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek (normal yedim bu sefer neise) bide yeşil çay yeşilçay süper biişi ben içe içe alıştım hergün içmeden yapamıyorum metabolizmayı artırıyorki sizde biliyosrunuzdur depresyonada iyi geliyor bilginiz olsun gecede kahveleri dolduruyom mideme maalesef:)
denizcim m. oldum canım benim adımda harika 23 yaşındayım efem:)
evet evet 100 gr fark olsada bencede 105 i görmekten iyidir ya böyle böyle gitcek kilolarımız ee sabredek dimi amaaa herkese iyi günler bol şanslar akşam gene ifademi vermek üzere yine buraya damlarım baş baş:)
gnaydınnn lar olsun muhabbetiniz bol olsun kızlar
lara hg geri kazandıgın kilolarını vermen dileğiyle
harikuladecim süpersin canım devam tam gaz
oirpatacım seni böyle azimli görmek çok güzel hadi bakalım kuzum artık kır şu zincirleri sen zayıfladıkça daha cok azim kazanacaksın eminim
doracım nerdesin ?
karabiberim yoksun ?
kütahya allah gönlüne göre versin canım en kıa zamanda inşallah sevinçli haberlerini alırız
evet modamakyaj viva samanyolu asicim herkesi öpüyorum
yagmurtası arkadş bu saatten sonra gelse bile sansını kaybetmiştir bir mesaj yazıp ortadan kaybolmakla takıma girilmez!
lara onun yerine gelebilir dememe gerek yk zaten gelmiş bile:))))))))))))))))
evet gelelim bana akşam misafirlerim vardı hiç giremedimdiyorum ya yogun kalabalık geciyo zamanım
bugünde carşıya gitcez ben işleri bir toparlayabilirsem(((((((
diyet sbaah kızartma börek yedim valla kardeşim geldi adanadan o istedi bende yaptım ucundan iki tane götürdm((
ama çarşıda aldıgım bütün kalorileri harcayacagım söz:))))))))))
işte böyle kızlar benden bu kadar unuttugum yazmaadıgım adını varsa cooooook özür dilerimmmm yogunluguma verin size yazayım öyle çıkayım dedim öpüyorum hepinizi tek tek had bakalım az yemeli günler temenni ediyorum sizi seviyom :)
kızlar şimdi biz tam kaç kişi olduk yerımız varsa eskilerden bi efsana daha alıcaz hatta 2 ebrulum haber et bana profılıme okiş
Canım bende de problem aynı,yemek yemiyim tatlı yiyeyim.Ama bıraktım Aebenin sayesinde.Bakalım bu diyeti bir oturtsam iyi olacak....Sanırım sende Monti diyetiyle kilo vermişsin...Umarım bu sefer başarırız..Tekrar hoşgeldin....opuyorumnanaktanSamanyolu koruyamadım canım ya 67 lerden 56 ya düştüm 8 ay gibi bi sürede geri aldım yazın çok şımardım kalabalıkta keyifte yedim durdum bide tatlıcıyım ben.Öyle işte çok farklı bişey yok klasik sebepler almaya müsait olunca ......Ama bu defa sporla birlikte vericem bakalım almamak üzere vericem inşallah
Canım inşaallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...Kilo verdikçe hamile kalma şansın artar....opuyorumnanaktanmalesef gelmiyo bebiş biz onu 6 yıl beklettık naz sırası onda hayırlısı gecen aylarla üzülüyordum bu ay daha hafif üzüldüm onumde biakç kilo atabilecegım1 ay daha var en azından
İşte bu benim arkadaşım.Bu hafta 100 gr olur haftaya daha fazla..Pes etmek yok başaracağız...kaydirigubbakcemile5ebrucum inş azmim hiç kırılmaz inş meyvelerini almak istiyorum bu yıl .... kolay kolay kacamagım olmaz benim olsa bile bu da adet dönemimde olur bunu kesin söyleriim:))
Şeniz:roflol::roflol::roflol:Mürekkebin kilo yapıp yapmadığını test ediyim dediydim tatlımcım.Hiç anlamıyorum doracığım yaaaaaaaaa bizim yağ hücreleri arsız oldu sanırım doracım bu seferde vereyim çok dikkat kesilicem onlara bu defa sporla kesinlikle.Sen napıyon süpürgeyi,sandalyeyi hala kullanıyomusun?
bravoo sana orbitim ama ben halen senin bu kiloda aolduğuna inanmıyorum. bak mutlaka senden bir resim bekliyorum ona göre. hatta bir ara bende sana gösterecem okeyyyyyy. 15 tatilde beni görcennnnnnyerimsenibenselammmmmmmmm güzel kızlar grubu:))) tesekkürler kızlar :))) ben yeni kalktım tavuk oldum valla aksam 21:30 yatiş 10:00 kalkış bu kız beni kendine benzetti:)) eşimi kızımı yemliyimP spor yapcem:))) adam eve bi girdi kalk wc ye git gel basküle cık bakim didi:)) durum oka ciddi:)))
kilomu yazayım 104.9 :)
105 i görmektense bunu görmek daha iii:)))
Kizzz harika gercek isminmi, hic duymadim simdiye kadari sırnaşık şey
Ayrica sen bana iyi geliyorsun, senin azmini gördükce banada enerji geliyor : ) a.s.
Canım bende de problem aynı,yemek yemiyim tatlı yiyeyim.Ama bıraktım Aebenin sayesinde.Bakalım bu diyeti bir oturtsam iyi olacak....Sanırım sende Monti diyetiyle kilo vermişsin...Umarım bu sefer başarırız..Tekrar hoşgeldin....opuyorumnanaktan
Canım inşaallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...Kilo verdikçe hamile kalma şansın artar....opuyorumnanaktan
ışte bu benim arkadaşım.Bu hafta 100 gr olur haftaya daha fazla..Pes etmek yok başaracağız...kaydirigubbakcemile5
EBRULUM ya ne gezmen bitiyor,nede misafirliğin otur bakiiim evinde .alsanaalsanasmileAAAA böyle de olmazki.:roflol:Kaynanan yoksa ben varım...
Oh gez arkadaşım sefaan olsun....Ama börekleri görmedim sanmalmaz:
VıVACIMAraştırmalarından bizi de haberdar et tatlım.
aa şu eskilerin harika avcısı vardı unuttunmu kı o kadının isminiiisırnaşık şey
Ay moralim cok bozuk, kendimi cok iradesiz hissediyorum, sanki hep kendime yalan söylüyormusum gibi, yok kilolar gidecek, nasil gidecek?! Gittigi gibide geri geliyorlar iste. Zayif hatunlari gördükce anlamiyorum, onlar gercekten benden dahami iradeli? Galiba onlar sadece püf noktalari iyi anlamislar.
tünaydın kızlar. 1 saate pc yi açabildim nihayet
akşam çocuklara piza yaptım. kendime çok ince bir dilim ayırdım..........
ve yedim tabii. onlar kola aldılar yanına ben çaykaydirigubbakcemile ama şekersizindennnndelikafadulden
daha sonra tepside çok küçük bir parça kaldı bunlara yalvardım adeta bunu yiyin diye. o burun kıvırıı bu mırın kırın eder . doyduk diyeeee.
ben doymadım ama açıımm. yinede yemiyecektim. en sonunda bir baktımmmm ucu kulağı tepsi boşşşşeyvahedigeldismile:kedi:
ama sonra bir canımmm sıkıldı başladım bağırmaya ne vardı yiverseydiniz o parçayıda.:mymeka:
çooook üzüldüm canım daraldı. kalkın bakalım dedim alış veriz merkezine gidip gezecezzzz bende yediğimi eritecemkaydirigubbakcemile
artık gittik. gelince ben yine acıkmıştım.delikafadulden
ay gördüm yazmadan duramıcamdoraaaaaaaaaaaaaaa cıbıl resmim var gösterimmi sana dün cektim tazeeeeee
DORA[Bdaha sonra tepside çok küçük bir parça kaldı bunlara yalvardım adeta bunu yiyin diye. o burun kıvırıı bu mırın kırın eder . doyduk diyeeee.
ben doymadım ama açıımm. yinede yemiyecektim. en sonunda bir baktımmmm ucu kulağı tepsi boşşşşeyvahedigeldismile:kedi:
[/B]
Harikasın canım,valla eşini de takdir ediyorum...Eşinin bu çabası bile zayıflamana yeter....:1hug:bu arada kızlar sporumu yaptım :))) ve 3 mile cıkardım oh beaalişimde basımda bekcilik yaptı P
ve sonra yine birsey yedim deme cok komik olacak :roflol:
Ay sende benim gibi ariya gitmesin diye yemisin resmen. Ben hala diyorumki kendime, ne var sanki giderse gitseydi. Birde tabii insan biraz ac olunca daha zor. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?