- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
Kız biz otçumuyuz,yap bize şöyle börekler,çörekler cimri nolcek....:dilcikar:Keşke imkan olsa da takım olarak toplansak ot yemeye de razıyım...olumunekankayizsmilesamanyolum cıkın cıkın gelın beklerım ınan hem 2. takım ne yıyececek sankı yesıllık yıkarım koyarım önunuze oldu bitti :))
İşte benim arkadaşım,unutma sen iyi olursan eşin ve çocuklarında iyi olur.Bak ibrede başlamış hareket etmeye,başarıcaz inanıyorum....:teselli:samanyolum uyarını dikkate alacağım canım. öğlen bir bardak sütle başladım bileee bak bunu yazmayı unutmuşummmolumunekankayizsmile
Ne güzel misim iyi eğlenceler sana,tatil diye diyeti unutma alsanaalsanasmileİyigeceler kızlarr,
hepiniz yattınız sanırım.Ben tatile gidiom bu havada
Samanyolu montignag ta çok balşarılısın.
Montignag diyetine alışmaya çalışıyorum diyelim,arada kaçamak yok,şeker yok o biraz sıkıcı....:roflol:Ben şöyle bol şekerli bir diyet arıyorum....:uhm:
Umarım sorun düzeltilmiştir canım...Çok üzüldüm..:1hug:notum internete yanlış girilmiş son senem ve kalırsam uzatılacak durumda sabahın köründe gidip hocayı arayacağım ve saatlerde geçmek bilmiyor sinirden ağlayacağım inanın çok kötüyüm bu gece bitmez of...
Sen gittin mi ki,kim bıraktı seniklava:Hoşgeldin canım ya,birlikte başarıcaz pes etmek yok...lmaz:.Ayrıca düşmene çok üzüldüm umarım kolun düzelmiştir...opuyorumnanaktanselamunaleykum eski tombikler:) öncebisi anlatıcam dinleyin beni:)) sabah kalktım 2 dilim bazlama ve peynir yedim ardından ev topladım ... eşimcim benim walk home videomu hazırladı veee 5mile evde yürüyüs yaptık.... ARTIK FULLL MORALLE DÖNEBİLİRMİYİM ?turkbayragi
[
Merhabalarrrrrr
Doracım canımmmmmmmm kütocum yavrum nasılsınız neler yapıyonuz buralardamısınız hala dönüp dolaşıp geleceğimiz yer yok bize kurtuluş bu takımlardan bende geldim benide zayıflatıcaksınız yine.Bomba gibi döndüm tamı tamına 69 kilo
Hoşgeldin Laracım.AEBEN senden bahsetti,çok güzel kilo vermişsin,koruyamadın mı?Açıklar mısın....opuyorumnanaktan