bediacığım kutlarım hamilesin heralde ne kadar güzel bi bebeğin olcak:) bizde iş güç sahibi olsakta bi evlensek cocugumuz olsada olsaa Allah herkese nasip etsin ama bana daha var heralde:)
malesef gelmiyo bebiş biz onu 6 yıl beklettık naz sırası onda hayırlısı gecen aylarla üzülüyordum bu ay daha hafif üzüldüm onumde biakç kilo atabilecegım1 ay daha var en azından
sen bahcelievlerde oturmuşsun sanırım eşimin mahallesı kaynanamlar orda hala bizinmkiler yenıdogandaydı germıyan kampusu tarafında
modamakyaj siz vivayla akraba falanmısınız netten mı tanıstınız....
kazandibini yedım hem begenmedım hem yedım vıvam olsa yemezdı
VİVOŞ SELAMLAR ŞEKER..Kizlar bende kafaya koydum ben bu sekil beslenip zayifliyamiyacagim, cünki zaten cok dikkat ediyorum ve az yiyorum, böyle olmuyacak. Onun icin söyle muftaktaki yiyecekleri bir gezdim ve nelerden daha yagsiz seyler alabilecegimi düsündüm, zaten esimde 5 Hafta Hastaneye yatacak tek haftasonlari gelecek 8.2 den sonra, onun icin hic simdi eve doldurmuyacagim yok sucuk, yok ne biliyim ney. Ilk olarak bir kac düsünce:
1. bizim beyaz peynir 55% yagli, esim öyle sevdigi icin, bende kahvaltida falan yiyordum hep, bundan sonra kendime daha az yagli alacagim (kitabimda 30%den az olsun diyor bakalim bulabilecekmiyim, esiminkinden almiyacagim artik
2. Wasa ekmeklerinden alip onlari yiyecegim ekmek niyetine yemekte vs
3. Kitabimda yaziyorki sabahlari tatli seyler yiyen/icen gün boyunca acikirmis. Sabahlari tatli seyler yemeyin diyor, yani bundan sonra peynir/ekmek/yumurta ve benzeri seyler tüketilecek, ayrica tabii her gün kahvalti yapmadan evden cikmak yok kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?