Kız biz otçumuyuz,yap bize şöyle börekler,çörekler cimri nolcek....:dilcikar:Keşke imkan olsa da takım olarak toplansak ot yemeye de razıyım...olumunekankayizsmilesamanyolum cıkın cıkın gelın beklerım ınan hem 2. takım ne yıyececek sankı yesıllık yıkarım koyarım önunuze oldu bitti :))
İşte benim arkadaşım,unutma sen iyi olursan eşin ve çocuklarında iyi olur.Bak ibrede başlamış hareket etmeye,başarıcaz inanıyorum....:teselli:samanyolum uyarını dikkate alacağım canım. öğlen bir bardak sütle başladım bileee bak bunu yazmayı unutmuşummmolumunekankayizsmile
Ne güzel misim iyi eğlenceler sana,tatil diye diyeti unutma alsanaalsanasmileİyigeceler kızlarr,
hepiniz yattınız sanırım.Ben tatile gidiom bu havada
Samanyolu montignag ta çok balşarılısın.
Umarım sorun düzeltilmiştir canım...Çok üzüldüm..:1hug:notum internete yanlış girilmiş son senem ve kalırsam uzatılacak durumda sabahın köründe gidip hocayı arayacağım ve saatlerde geçmek bilmiyor sinirden ağlayacağım inanın çok kötüyüm bu gece bitmez of...
Sen gittin mi ki,kim bıraktı seniselamunaleykum eski tombikler:) öncebisi anlatıcam dinleyin beni:)) sabah kalktım 2 dilim bazlama ve peynir yedim ardından ev topladım ... eşimcim benim walk home videomu hazırladı veee 5mile evde yürüyüs yaptık.... ARTIK FULLL MORALLE DÖNEBİLİRMİYİM ?turkbayragi
Merhabalarrrrrr
Doracım canımmmmmmmm kütocum yavrum nasılsınız neler yapıyonuz buralardamısınız hala dönüp dolaşıp geleceğimiz yer yok bize kurtuluş bu takımlardan bende geldim benide zayıflatıcaksınız yine.Bomba gibi döndüm tamı tamına 69 kilo
işte benim istikrarlı arkadaşım yaa. bravo sana. şimdi aç kedi gibi bakacaksın ama sonrada millet sana hayranlıkla bakacakkkboshayallersmileolumunekankayizsmileBen bugün evde yoktum oğluşumu sinemaya götürdüm.Okul kırdı bugün...:roflol:Yediklerime gelince
SABAH yağsız tost+yeşillik+zeytin
ÖĞLEN...leblebi+ayranDışardaydım.Oğlum hamburger yerken ben ona baktım Aç kedi gibi:roflol:
ARA 2 elma
AKŞAM Karnıbahar+yoğurt ve salata yicem
Gece de 1 meyve yerim ....
Birazdan bisiklete binerim artık...
kızlar meraba hallettim sorunumu iyiyim yediklerime gelincee sabah peynir zeytin 6 tane 4 diyet bisküvi ögle yogurt salata 2 elma aksam hoşaf 1 kase ve yine 2 elma (yemek namına pek bişey yemedim ama kalori sınırını aştım heralde:) yürüyüşümü bugünde yapamıcam ama olsun yarın yaparız bu kadarcıık:)
işte benim istikrarlı arkadaşım yaa. bravo sana. şimdi aç kedi gibi bakacaksın ama sonrada millet sana hayranlıkla bakacakkkboshayallersmileolumunekankayizsmile
-
laradan alıntıdır Merhabalarrrrrr
Doracım canımmmmmmmm kütocum yavrum nasılsınız neler yapıyonuz buralardamısınız hala dönüp dolaşıp geleceğimiz yer yok bize kurtuluş bu takımlardan bende geldim benide zayıflatıcaksınız yine.Bomba gibi döndüm tamı tamına 69 kilo
hoş geldin kürkçü dükkanına sende laracığımkaydirigubbakcemile
ee hadi bizim suçumuz belli. sen mürekkep yalamış kadınsın sen niye düştün buralara canım yaaa:1ninca:delikafadulden:roflol::roflol:
hadi bakalım kolay gelsin .....yerimsenibenSamanyolu koruyamadım canım ya 67 lerden 56 ya düştüm 8 ay gibi bi sürede geri aldım yazın çok şımardım kalabalıkta keyifte yedim durdum bide tatlıcıyım ben.Öyle işte çok farklı bişey yok klasik sebepler almaya müsait olunca ......Ama bu defa sporla birlikte vericem bakalım almamak üzere vericem inşallah
modamakyaj canım 67 oldun ha tebrıkler ben hayatımda göremem sanırım 67 yi ...........ben uzun yıllardır et yemıyorum cocukken köfte beyaz et falan 10 yıldır falanda hiç yumurta dahıl onu sek yemıyorum sadece yoksa kek pasta falan affetmem keske olede yıyemeseydım
canım çok teşekkür ederim. bence sende görürsün 67 i hatta,daha da altına inersin.bence şişman manifestosu yaptıysa hepimiz yapabiliriz.sadece kendimize inanalım ve de sağlıklı beslenmeğe çalışalım,gerisi gelicektir eminim.
kütahyacım ablan ve yegenin küyahyadan mı geliyorlar,merak ettim:kedi:
ben üniversiteyi kütahyada okumuştum da ondan sordum :)
canım bebiş mi geliyooo,ay ne tatlı.
bence kilo verirsin:)
bebiş dünyaya geldikten sonra daha rahat verirsin.
eh biraz sıkıldım.ama öyle insanlarla karşılaştım ki,onlar benim manevi annem babam oldular.
5 yıl boyunca oturdugum mahalle nin adını unuttum iyi mi:)
beyaz altın sitesinde oturuyordum.(yanılmıyorsam adı böyleydi)
benim oturdugum yer bi büyük sitenin yanıydı.bişey evlerdi de ne evlerdi unuttum.üst taraftaki caddede askeri lojmanlar vardı.
senin ailen hangi mahallede oturyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?