- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 41
kızlaaar 1 kilo vermişim cooook mutluyum durun şu cetveli değiştireyimm:)
Tebrikler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar 1 kilo vermişim cooook mutluyum durun şu cetveli değiştireyimm:)
AYY yine kimse yok benden mi kaçıyorsunuz bakiiiiiim:1ninca: Bende kendi kendime yazar konuşurum.. Anneme çaya gittim büskiviler,gofretler önümdeydi ama ben sadece çayımı içtim geldim...zemuszemusBugün yediklerimi yazayım
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız peynirli tost,(yarın için light peynir aldım) ve salata
ÖĞLEN Mercimek yemeği+salata+3 kaşık yoğurt
ARA 1 elma
AKŞAM ise pırasalı yumurta (2 tane kırdım)+ yoğurt+yarım turp (salatam kalmamış) Sonra da meyve yerim .... Ve kefir içerim...Umarım bu hafta iyi sonuçlar alırız....:dance:
son 1 haftadır moralim cok bozuldu kıstım yediklerimden ne kadar kendimi zorlasamda spor yapmakta gelmiyor içimden yoksa daha kolay vercez..ben 2 gündür sabah kahvaltımı yapıyorum ögleni ve aksamı elmayla geçiştiriyorum bilirsiniz akşam yemek kilo aldırır öyle böyle verdim işte ama daha yolun başındayız bakalım sabretmek lazım dimi canım ya:)
yalnız ben regl oldugumdan dolayı canım çok tatlı istedi,bende kocişin aldığı kruvasan(croissant) tan yedim.bide biraz nutella yedim.
bende anemi ve aşırı demir eksikliği olduğu için,bu aylık dönemlerde yediğim tatlılardan dolayı pişmanlık duymuyorum,çünkü çok ihtiyacım oluyo.
zaten tansiyonum da çok düşük olduğundan iyi geliyo.
kızlar sizce ne yiyebilirim benim tansiyonumu yükselticek az kalorili birşey?
bu arada bugün kahvaltıda canım yumurta istedi.(normalde istemez,zaten yumurtaya alerjim olduğundan dolayı sadece haftada 1 yiyebilirim.)
bende şöyle düşündüm,demekki vucüdumun proteine ihtiyacı var,o yüzden hayvansal gıdaları canım çekiyo,dünde köfte istemişti.
ben kesinlikle bu dönemde demir eksikliğim iyice tavan yaptığı için vucüdumda protein(eiweiss) istiyor diye düşünüyorum.
sizce ne yapayım bu durumlar için kızlar?
o duyguyu cok iyi bilirim yazın olan pantolonlarımın içine giremiyooooorum yürüyüş yapıodum hata ettim bırakmakla geri aldım kilolarımı ve giyemiyorumm en sevdiğim kotumu giyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum
ay vivacım sen yine girebilmişsin içine,benim giremediğim kotum 28 beden oldugundan,şuanda içine bacağım bile sığmıyor,bayağı bi kötü durumdayım.eski kilomla aramda 10 kilo fark var.
ama hiç yılmıyorum,arada azıcık yemek kaçamakları yapsamda bu yaz 38 beden bol bile geliceka.s
ben kesinlikle bu dönemde demir eksikliğim iyice tavan yaptığı için vucüdumda protein(eiweiss) istiyor diye düşünüyorum.
lokmaları 20 daika çiğnemeyi öneriyorlardı. zaten bilinen bir yöntem ama yapmıyordum. bu günden itibaren bende bu yöntemede başlıyorum.
sizlere gelişmeleri iletirim.
sırnaşık şeysırnaşık şey
selam kızlar
bende burdayım. öğlene doğru girdim geçmişi okudum. çıktım :1ninca: haftasonu yediklerimden olsa gerek canım yazmak istemedi. aslında herkes ipin ucunu kaçırmış hafta sonu alsanaalsanasmile eşimin bir akrabasına yatılı gittik. yemem diyemedim. laf aramızda diyesim de gelmedi :kedi:
ama bugün tam gaz buradayım. zararın neresinden dönsek kardır. değil mi bayanssulusmile
sisman manifestosundaki sisman günceligi okudum bugün icin, resmen firca yedigimi hissettim : ) Sopa yemis gibi hissetmek istiyorsaniz mutlaka okuyun, asiri sinirlendirmisler hatunu.
yalnız ben regl oldugumdan dolayı canım çok tatlı istedi,bende kocişin aldığı kruvasan(croissant) tan yedim.bide biraz nutella yedim.
bende anemi ve aşırı demir eksikliği olduğu için,bu aylık dönemlerde yediğim tatlılardan dolayı pişmanlık duymuyorum,çünkü çok ihtiyacım oluyo.
zaten tansiyonum da çok düşük olduğundan iyi geliyo.
kızlar sizce ne yiyebilirim benim tansiyonumu yükselticek az kalorili birşey?
bu arada bugün kahvaltıda canım yumurta istedi.(normalde istemez,zaten yumurtaya alerjim olduğundan dolayı sadece haftada 1 yiyebilirim.)
bende şöyle düşündüm,demekki vucüdumun proteine ihtiyacı var,o yüzden hayvansal gıdaları canım çekiyo,dünde köfte istemişti.
selam kızlar ... doracım geldim bak:).. küto cadısı milletin beynine yazma kız kilomuP neyse gelelim mevzuya.. kızlar ben yapamıcam sanaırım takımlık fandegil mevzum yapamıyorum olmuyor horoz gibi gözüm buzdolobında herseyi gectim bıktım kızlar 2010 yılı ve 2008 de geldim 1 arpa boyu yol alamamak bana artık koyuyor ve olmuyo diip elek asıyorm... kg normallerde olsa bi nebze diecem hep anormallerdeyim normal degilim 75 olupda 5 kg derim yok tamamı tamamına 35 kg vermem gerkiyor ve kocaman dag gibi geliyor gözüme( size ayak bagı olup tökezletmekdense.. gitmek mantık kaldırır bi durum... inş hedefinize kısa sürede varırsınız... aminnn amin