selam kızlar ... doracım geldim bak:).. küto cadısı milletin beynine yazma kız kilomuP neyse gelelim mevzuya.. kızlar ben yapamıcam sanaırım takımlık fandegil mevzum yapamıyorum olmuyor horoz gibi gözüm buzdolobında herseyi gectim bıktım kızlar 2010 yılı ve 2008 de geldim 1 arpa boyu yol alamamak bana artık koyuyor ve olmuyo diip elek asıyorm... kg normallerde olsa bi nebze diecem hep anormallerdeyim normal degilim 75 olupda 5 kg derim yok tamamı tamamına 35 kg vermem gerkiyor ve kocaman dag gibi geliyor gözüme( size ayak bagı olup tökezletmekdense.. gitmek mantık kaldırır bi durum... inş hedefinize kısa sürede varırsınız... aminnn amin
aaaaaaaakötükedihüso bana bak orbtal hanimmmmmmmm. sen kendindemisin. bırakıp gitmekte ne oluyor. sen kendini bu kadarmı iradesiz hissediyorsun.kötükedihüso
kızım sana yeme diyen yok. ye 8 öğün ye. 9 öğün ye ama sadece az ye. tabağını ayır içine doldur yeşillikleri yanına bir parça et koy. yine yanına yoğurt koy önce bir bakkk gözünü doyur. sonra 2 dilim kepek ekmeği al yanına oturrr 20 dakikada ağırr ağırr çiğne. sanki şu anda hepimiz tam tekbirmi diyet yapıyoruzkötükedihüso sadece bir irimizden gaz almaya çalışıyoruz.
tabiki birden olmuyor sen daha ilk haftadan tozutursanklava: 130 larıda görürsün 150 leridekötükedihüso
yaşın genççç daha orta yaşı var bu işin. sen biliyormusunki orta yaşta kilo verme dahada çok zor oluyorklava:
yok öle ben yapamıyorum deyip kestirip atmak.lmaz:
vallaha saçından sürür zorla seni diyete sokarımkaydirigubbakcemile
bu günden itibaren gözüm üzerinde ona göre.eyvahedigeldismile
aaaaa
akşam akşam dellendirdin beni yaa. sanki biz hemencik kilo vermiye başladık.
bende kendimi toparlama aşamasındayım. sen bana destek olacaksın bende sana. yaza kadar bu kilolarınn bir bölümünden kurtulacağız.
yapapam diye bir şeyi kabul etmiyorummmmm:1hug:
tereki insan istesin istedikten sonra her şeyi yaparız. hatta uzaya bile çıkarız:1rolleyes:a.s.