kızlaaar 1 kilo vermişim cooook mutluyum durun şu cetveli değiştireyimm:)
canıımm bekar oldğun için soruyorum küçükken nasıldı kilonn,şöyle sevimlii küçklüü kız çocuklarıı vardırr onlar gibimiydinnn,eğer öyleysen annen suçlusuu tabağınıı bitirmenn için seni zorlamış olabilirrr
ay kıyamamm yaaa ne hikmetsee benn senii bbekar sanıyordumm evliymişsinn sen yaa eşim deyince şaşırdımm hiçç profilede bakmadımm
evlenmipmii gitiin sen oralarraa bende polonyayaa gittiğimde 2 yıll hiç gelmedimm nasıll özlemiştimm günlerii sayıyordummm,şimdii oralarıı benn çokk özlüyorumm amaa
en çokta alışveriş yapmayıı ve gezmeyiii
AYY yine kimse yok benden mi kaçıyorsunuz bakiiiiiim:1ninca: Bende kendi kendime yazar konuşurum.. Anneme çaya gittim büskiviler,gofretler önümdeydi ama ben sadece çayımı içtim geldim...zemuszemusBugün yediklerimi yazayım
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız peynirli tost,(yarın için light peynir aldım) ve salata
ÖĞLEN Mercimek yemeği+salata+3 kaşık yoğurt
ARA 1 elma
AKŞAM ise pırasalı yumurta (2 tane kırdım)+ yoğurt+yarım turp (salatam kalmamış) Sonra da meyve yerim .... Ve kefir içerim...Umarım bu hafta iyi sonuçlar alırız....:dance:
samanyolucum ne güzel yemişsin ne eksik ne fazla.ben bisküvi gofret görünce dayanamayıp ucundan yiyorum,sanırım ondan daha fazla kilo veremiyorum
bak canım alıntı ile hızlı yanıt yazısının ortasında belkii biz onu no diye okuyoruzzz
2 harflii bakk ortada canımm
evet canim haribo lastikler veya diger markalardan, almanyada binbir cesitleri var, yine türkiyede haribo jelibondan haric fazla bir cesit yok gibime geliyordu hep- gerci artik oralardada her türlüsü bulunuyordur kesin ; )Çok geçmiş olsun canım ayrıca.Lastik şeker dediklerin haribo benzeri şekerlermi,eğer onlarsa bende çok seviyorum hatta komşu çocuğuna diye alıp kendim yediğim de çok olmuştur
seni tebrik ediyorum canım ne güzel.ne kadar zamanda verdin 1 kiloyu.
ben tam olarak haftada 1 kilo veriyorum daha fazlası olmuyo.
son 1 haftadır moralim cok bozuldu kıstım yediklerimden ne kadar kendimi zorlasamda spor yapmakta gelmiyor içimden yoksa daha kolay vercez..ben 2 gündür sabah kahvaltımı yapıyorum ögleni ve aksamı elmayla geçiştiriyorum bilirsiniz akşam yemek kilo aldırır öyle böyle verdim işte ama daha yolun başındayız bakalım sabretmek lazım dimi canım ya:)
bravo sana tatlımmm. hafta sonu olmasına rağmen boğazını tutmuşunnn:lepi:ŞenizAYY yine kimse yok benden mi kaçıyorsunuz bakiiiiiim:1ninca: Bende kendi kendime yazar konuşurum.. Anneme çaya gittim büskiviler,gofretler önümdeydi ama ben sadece çayımı içtim geldim...zemuszemusBugün yediklerimi yazayım
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız peynirli tost,(yarın için light peynir aldım) ve salata
ÖĞLEN Mercimek yemeği+salata+3 kaşık yoğurt
ARA 1 elma
AKŞAM ise pırasalı yumurta (2 tane kırdım)+ yoğurt+yarım turp (salatam kalmamış) Sonra da meyve yerim .... Ve kefir içerim...Umarım bu hafta iyi sonuçlar alırız....:dance:
bisküviye bende dayanamıyorummmmmm yaaaa.akannehirsamanyolucum ne güzel yemişsin ne eksik ne fazla.ben bisküvi gofret görünce dayanamayıp ucundan yiyorum,sanırım ondan daha fazla kilo veremiyorum
yalnız ben regl oldugumdan dolayı canım çok tatlı istedi,bende kocişin aldığı kruvasan(croissant) tan yedim.bide biraz nutella yedim.
bende anemi ve aşırı demir eksikliği olduğu için,bu aylık dönemlerde yediğim tatlılardan dolayı pişmanlık duymuyorum,çünkü çok ihtiyacım oluyo.
zaten tansiyonum da çok düşük olduğundan iyi geliyo.
kızlar sizce ne yiyebilirim benim tansiyonumu yükselticek az kalorili birşey?
bu arada bugün kahvaltıda canım yumurta istedi.(normalde istemez,zaten yumurtaya alerjim olduğundan dolayı sadece haftada 1 yiyebilirim.)
bende şöyle düşündüm,demekki vucüdumun proteine ihtiyacı var,o yüzden hayvansal gıdaları canım çekiyo,dünde köfte istemişti.
ben kesinlikle bu dönemde demir eksikliğim iyice tavan yaptığı için vucüdumda protein(eiweiss) istiyor diye düşünüyorum.
sizce ne yapayım bu durumlar için kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?