edacım herşeyin hayırlısı bebişim sıkma canını verirsin biraz geri alırsın sonra yine verirsin hayat böyle degilmi gelgitlerle dolu mücadeleye devam
bende börek yaptım çocuklarada daha pişirmedim kızlar ucundan kıyısından alırım azcık nefis bu demi:)
doracım tıka basa yemediğin sürece problem yok dikkat et unutupta götürme cevizler gibi:)
:umursamaz:sen bana nasıl vurursunnnnnnkötükedihüso:roflol:
:kedi::kedi::roflol::roflol::roflol::mymeka:
:umursamaz:sen bana nasıl vurursunnnnnnkötükedihüsoklava: kaydirigubbakcemilesaçından tutar sürüklerim seni:umursamaz:
opuyorumnanaktanay bak kıyamadım yine ama ben doğru söylüyorummm:kedi:
evet kızlar doracım cuma yarışmasına katılmak isteyenlerden bir arkadaş çagırdım yagmurtası78 kilo imiş 70 79 kilo olanlar birlikte zayıflıyor topiğine takılmış epey ama cıkmış gelirse kalsın
gerçekten kilo vermek isteyenlere acıgız dimi:)hihoyyyt
kızı korkutma kız:)tamam tatlım gelene kapmız sonuna kadar açıkkaydirigubbakcemile5
eğer vermek istiyorsa neden olmasınolumunekankayizsmile
ama en son takıma geldiği için bir müddet kül kedi:hulya:si olsun.
bu simleylere bayılıyorum insanın tüm duygularına tercümann oluyoryerimseniben:lepi:
kıyamam ya edacım gecmiş olsun baş agrısı zor valla
kızlar nerdesiniz ya
kusura bakmayın hadi ilk hafta diye susuyorum ama benimde iki tane cocugum ve sorumluluklarım var cakılı bıraktınız beni buraya içinizden kızacksınız belki ama bir daha lütfen daha dikkat
Ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim canım boyumu ben bilem bilmiyorum canımmm,yarışmaya 2007 yılında 78le başlayıp 57yle mezun olduktann sonra dikkat etmediğim için tekrar buray dönmüş bulunuyorumm
ama hiç çıkamicamm herhalde bennn
Kızlarr kilo çizelgemi yapıyorum ama yapıştırınca formata uygun değil diyor yardım edin lütfenn
asicim günaydın canım nasılsın ?