birde kızlar ayrıcaaa ...nurettin rençber hayranıyım ben bilmem daha önce söylemişmiydim...çokkk ama çookk seviyorum ben bu adamı...onun en güzel şarkısı karagül de ..silvişime gelsinnnn
kızlarrrrr ben singing ablayı gördümm :lepi:..tabi fotoda ...çok sempatik ve çok hoş bi bayan ..... facde ekledik birbirimizi farmville sagolsun ...ayrıca singing abla emekli ingilizce ögretmeni ...
alkışlayın ulennn singing ablamızı ...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merhablar şekerler
bugün benm için yorucu bir gündü.sabah 10 da kalktık.kahvaltı ettik baktık hava güzel ne zamandır planladığımız arabamızı yıkama işini bugün yapmaya karar verdik.aldık halı yıkama makinemizi,tanıdık bi petrole gidip bi güzel koltuk yer döşemesi falan yıkadım güzelce.tabi çok yorucu bi iş.şekilden şekile giriyorsunuz koltuk altını yıkayacam derken.çok yoruldum.dinlenirken eşim kola ısmarlamış.içtim onu soğuk soğuk pek bi iyi geldi.ne yalan söliyim.3 saat falan uğraştık arabayla ama tertemiz oldu.silviş geçenlerde bi daha hatcback araba almam yazmıştın.neden kine caney?benmkide hatcback ne kötülüğünü gördün bacım ?hehehe ...ben çok severim spor araba gibi.
kızlar ssilviş nerde ...umarım iyidir ya.
evet ya silviş yok ortalıkta.bize kızmış olmasın sakın.valla haklıda yani.bi türlü bi yol tutturamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?