Yok canim dedim ya sana degil kendime kirginligim:gitme:.Tamam ins bende bugun yazarim zaten kacamak yok simdilik.Zaten bu bikac gundur bu stresten daha fazla kilo aldim inadina yiyodum resmen neyse bitti diyelim cok sukur.Acikcasi bu hafta sonu cok canim sikildi.Alisverise gittik ama ben dogru dudrust bisey alamadimklava:Esim ve ogluma bol bol aldik ben ala ala bi koca kari etegi alabildim.Burda zaten bizim istedigimiz tarzda etek yok olani da boyle bu kilolarlada pantolon falan hic iyi durmuyo .Ama karar verdim sadece bu hafta ve onumuzdeki hafta elma diyeti yapip ondan sonrada normal az yiyerek kalici kilo verecegim zaten obur turlu iki kati aliyorum ama basta su mide bi kuculsun.Bide silviya senin kilo durumuna bakiyorum harika veriyosun naptin benden sonra neler yapiyosun daha dogrusu bu basarili profil icin.Neyse siniftan hoca cikmamizi istiyor sonra yazarim yine byeee
selam iyi yürekli fıstıklar.
akşam yemeğinden sonra tarikime hiç bir şey yazmadığımı hassas olabileceğini düşünüp bir iki satır çiziktirmek istemiştim. ama benim güzel kardeşlerim ne güzel halletmişler.
ben sıkıntılı anlarımda sizlerin desteğini ,yanımda olduğunuzu hep gördüm. ve hep doğru ifadeleri taşıyan cümlelerle beni rahatlatınız. zaten sişviş bir şey dememişti,köfteyi al ekmeği kap.bunuda yeni duydum.
evet asıl iş mide küçültmekde.
ve ben silvişin dediği defter tutma işine yeni başladım yediklerimi yazma adına . artık oradan daha kolay oluyor. yoksa arada kaçırdıklarım olabiliyordu.
selam kızlar..
şu an ödevmi yapıyorum ve btmesne hala var. delirmessem iyidir. sizi boşluyorum farkındaym ama vaktm oldkça bakmaya çalışıyorm. okulum zaten gel bttiğinde zor oluyor girmem.
dün diyeti kaçırmıştım onun için bugn çok haff beslendm umarm dengelenr.
kendinize çok iyi bakın h .
silvişim
canım benim uyarın için tşk
inanki bilmiyodum kafa yordum iki saat nasıl yapıcam şu rapor işini diye bu sefer umarım olmuştur
ayrıca kursa başlamana çok sevindim yani senin mutlu olmana sevindim o coşkuyu resmen vermişsin satırlarında insanın bişeyler yapması gerekiyo bencedeseni kutluyorum hayatım azmin takdire değer gerek kilo konusunda gerekse kendini geliştirme konusunda
bu arada annen teyzemiz nasıl ?geçen gün rahatsızlanmıştı umarım iyidir
nalansum
kızım aldın götürdün beni bu şiirle be akşam akşam paylaşım süper sağol
moonseroosum seni görmek ne güzel biz hala aynı yerdeyiz canım sen nasılsın??
canım stres olma çok.başarırıısn biraz rahatla.ilk derse gittiğimde bende "ben bu işi başaramicam galiba " demişitm ve eve gelirken çok moralim bozuktu.şimdi sonderece güzel kullanıyorum.gerçi bu arabanın park manevralarına alışmadım ama onun dışında sorn yok.ama bişey tecrübe ettim bidaha kesinlikle hatchback araba almam.kızlar benim bu ara günler çok yoğun geçiyo
direksiyon dersleri başladı gidip geliyorum ama tam manasıyla berbattı bugünki ders
bildiğiniz bir duvar oldum resmen hoca anlatıyo anlatıyo ben hiç kafam almıyo anlamadım nasıl bişey bu ya
allahım şu ehliyeti aldığım günü görcekmiyim ben yaa(((((((((((
ancak geceleri girebiliyorum raporlar biraz geçikebiliyo o yüzden
ama diet iyi gidiyo şu sıra
kaçamak yok vercem bu kiloları o ehliyetide alıcam işte
hepinizi seviyom kızlar şimdi gidemde azıcık uyuyım ben mucukkssssssssssssss
Silviyacim sunun surasinda bisey kalmadi 65 e dimi.O zaman artik yarisa baslariz senle.Bide yine spora mi gidiyosun yoksa yuruyus mu?
silviyaa yaa akşm akşm güldümkulağa fısıldayan similey hee süper
sizlerle olduğm için mutluym yoksa çoooktan bırakıp gitmiştm diyeti. diyet değil aslındasağlıklı beslenme.
herkese hayrlı çarşambalarhaftayıda yarıladık. buna bayılıyorum işteee.
iyi geceler arkadaşlarr ...muccckkkssss...
işte kızlar 10 gündür böyle dolaşıyorum evde ... domuz gribimi oldum acepp yawwsss....
kızlar son bir iki gündür kafamı toplayamıyorum.rapor yazmadığım için tedirginim (kaptan göye yaprsa takım ne yapsın) ama ne yedim ne içtim farkında değilim.yarın sanırm akşama kadar uğrayamam şimdiden listeyi ekleyeyim.benim için yoğun bi gün olucak.
hepinizden özür dilerim.idare edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?