- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskilolar kilolar duy sesimiziikötükedihüso
işte bu yağların ayak sesleri...delikafadulden
kazanan ne alacak..:jeyyar:
kendimi tanıtmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 adım özge,daha 16 yaşındayım :kedi: kilom yaşımın 5 katı delikafadulden sivastan katılıyorum yaşrışmavcı arkadaşlara başarılar.. sırnaşık şey
kızlar müsade ederseniz size faydalı paylaşımlarda da bulunmak istiyorumbizim takıma yazıyorum ama okumuyorlar :sinifsinif: bilmiyorum ya da okuyolardır da belli etmezler kaydirigubbakcemile3
bende de var hemde aşırı derecede :çok üzgünüm: napsak ki ya off :bbo:
sen kaç kilosun bu arada ben hala çözemedim kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
farketmez kaydirigubbakcemile3
hem sen zayıfsın benden senle yarışamam :dilcikar:
selam 2. takımın çıtır bayanları a.s. ben 14. takımdan dominoş kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım diyetler nasıl gidiyor
bende kendimi tanıtayım kilom şu anda tam tamına 80 akannehir yarışmak isteyen varsa buyursun kızlar :jeyyar: alkisalkisalkis
zemusum canımın içi hoşgeldn kıssss sefalar getirdin anacım ....yagların ayak sesleri demek haa ...görcez bakalım ..yag mag kalmıcak kızlar bizde bu sene bu iş bitcek bıktım yaww...hadi öptüm zemusum seni ...opuyorumnanaktan
akannehirakannehirakannehirakannehir..gözlere bak ya ...çok seviyom bu smile çok
kiz bidaha sina yuksek sesle okuyalim yazdiklarini belli olsunkaydirigubbakcemile3 kiz niye okumayalim yazdiklarini kaydirigubbakcemile3
okuyun nen kızceezin yazdılarını hem o bzim en küçügümüz artık ekmek almaya o gidecek zuhahaaaaaaaakannehirakannehir
kıs nalan ..ben kilolarımla seni döverim haalülülülülülü
bah bayram seyran geçsin zemus tiyzen nasıl zayıflayacak nasıl hiç sorma
orasını..CADIARZU
bikerem ben senden büyügüm şikerim ...yane teyze benim ..işallh zemusum ya işallh takım olarak elmalarda son ümidimiz bakalım nolcek sonumuz ...
kıs bu yeşil elmalar baya pahalı sanırım şuan
zayıflarık zayıflarık ama
ekonomimizi çökertip kocalarımız bize dekmüü vurmassa iyi delikafadulden
sizde okuyun çabuk bak faydalı şeyler varokuyun nen kızceezin yazdılarını hem o bzim en küçügümüz artık ekmek almaya o gidecek zuhahaaaaaaaakannehirakannehir
elma elma kaydirigubbakcemile3 ekmeği silin kafanızdanekmek almaya degilde elma almaya gondeririz artik biz dekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5cokmez zemus ya sadece yesil elma yersek bisey olmaz ama kacamak yaparsak iste o zaman ekonomi coker sırnaşık şey
sizde okuyun çabuk bak faydalı şeyler varklava:
elma elma kaydirigubbakcemile3 ekmeği silin kafanızdanlmaz:
ben geçen gün aldım kilosu 2 tl
ama elma diyeti yaptığım zaman annem pazardan almış kilosu 50 kuruşmuş pahalanmmış akannehir
okuyoruz domination merak etme kiz tatlilar makarnalari yerken fiyat dusunmuyoz bi elma diyeti yapacaz ya simdikten dusunuyoz fiyatlarilmaz:
çok çok geçmiş olsun silviyacım haberlerde izledim çok üzüldümkızlar merhaba.eminim haberleri izlemişsinizdir.silivri sel baskınına uğradı.her taraf perişan.insanlar mahvolmuş durmda.elektirikleri yoktu. bi ara geldi sorna internet bağlantısı yoktu.sayfalarca paylaşım olmuş çok güzel ama doğrusu okumadım mesajları.evimiz denize çok yakın ayrıca dere 2 sokak arkamızdan geçiyo.dolayıısyla sokaklarımız sular altında kaldı.çok uzn sürmedne çekildi ama bütün esnafın dükkanları sular içinde kaldı.evden çıkmadığımız için şerrin geri kalanı ne durumda bilemiyorum.bizde haberlerden gördüğümüz kadar biliyoruz.sadece akşam üzeri arabaya bakmak için indim.neyseki kapının sınırlarına kadar gelmiş ama içine girmemiş su.deniz kıyıısnda olan araçlar tepelerine kadar su doldular.selimpaşada ise durm çok daha vahim.moralman çökmüş durmdayız. ayrıca bu gece yine şiddetli yağış bekleniyo.ben bir süre izininizi istiyorum.elimde olmayan nednelerle giremeye bilirim.bilginiz olsun.ayrıca analiz rapırları yayınlanmış. nalansucum ilgilenirsen sevinirim.şartlar müsaitse girmeye çalışıcam. ama elektirik veya internet bağlantııs olmayabilir bu yüzden ne yapılması gerekiyosa tüm yetikler senindir canım.Hepiniz Allah a emanet olun.dua edin bizlere....
kızlar merhaba.eminim haberleri izlemişsinizdir.silivri sel baskınına uğradı.her taraf perişan.insanlar mahvolmuş durmda.elektirikleri yoktu. bi ara geldi sorna internet bağlantısı yoktu.sayfalarca paylaşım olmuş çok güzel ama doğrusu okumadım mesajları.evimiz denize çok yakın ayrıca dere 2 sokak arkamızdan geçiyo.dolayıısyla sokaklarımız sular altında kaldı.çok uzn sürmedne çekildi ama bütün esnafın dükkanları sular içinde kaldı.evden çıkmadığımız için şerrin geri kalanı ne durumda bilemiyorum.bizde haberlerden gördüğümüz kadar biliyoruz.sadece akşam üzeri arabaya bakmak için indim.neyseki kapının sınırlarına kadar gelmiş ama içine girmemiş su.deniz kıyıısnda olan araçlar tepelerine kadar su doldular.selimpaşada ise durm çok daha vahim.moralman çökmüş durmdayız. ayrıca bu gece yine şiddetli yağış bekleniyo.ben bir süre izininizi istiyorum.elimde olmayan nednelerle giremeye bilirim.bilginiz olsun.ayrıca analiz rapırları yayınlanmış. nalansucum ilgilenirsen sevinirim.şartlar müsaitse girmeye çalışıcam. ama elektirik veya internet bağlantııs olmayabilir bu yüzden ne yapılması gerekiyosa tüm yetikler senindir canım.Hepiniz Allah a emanet olun.dua edin bizlere....