Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam, elma elma nedir dedim bir baktım ç.millet coşmuş yani. Her gün 10 sayfa mesaj... haftada 10 kilo vermeler.. Ayda mı yaşıyor bunlar yoksa ben mi ayı soyundanım?
O 35 kilo veren kişi 7 haftada ben inanmıyorum açıkçası ya!!! Nalan deniycem demiş. Bir dene bakalım var mı aslı astarı..
silviş
geçmiş olsun. umarım sizlerde bir sıkıntı yoktur.Allah herkesin yardımcısı olsun. izlediklerimiz yürek sızlatıyor. sel felaketide deprem gibi. umarım kayıplar bulunur. çatalcadada 2 ölü varmış. Allah bu mubarek günlerde herkesin yardımcısı olsun.
pc bilgisayarcıda. yarın akşama belki kavuşacağız.sadece format attırmaya götürdüm. takıldı kaldı.
herkesi öptüm
Kızlar selam, elma elma nedir dedim bir baktım ç.millet coşmuş yani. Her gün 10 sayfa mesaj... haftada 10 kilo vermeler.. Ayda mı yaşıyor bunlar yoksa ben mi ayı soyundanım?
O 35 kilo veren kişi 7 haftada ben inanmıyorum açıkçası ya!!! Nalan deniycem demiş. Bir dene bakalım var mı aslı astarı..
slm opuyorumnanaktan ben 14 takimdan eylulce 33 yasinda 2 bebis annesiyim yurt disinda yasiyorum baslangic kilom 90 ve uzeri.... tatil oruc derken 79 ile 83 arasinda tango yapiyorum hedefim 70 olmak ... iste boyel kizlar insallah tez zamanda tanisir kaynasiriz iki takimda canlanir biraz hepinizi opuyorum kaydirigubbakcemile5
slm elma diyeti sayfasini linki verebilirmisin bi bakayim bende .... bencede bu sok diyetler hem sagliksiz hemde kilolar geri geliyor ama sunu yaparsin mesele ara ogun olarak tuketmek guzel ama sadece elma ne biliyim gozum pek tutmadi ama oruc sonrasi 2 gun bari deniycem aklim kalmasinkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar herkese.
gündüz aniden çıkmak zorunda kaldım çünkü yaramaz oğlum pc mi kapattı.neyse şimdi yıkadım onu kedi gibi oldu .babamızda iftara yetişemedi.birazdan evde olacak.şantiyeye gitmiştide.yarın iftara mmisafirim var.bazı hazırlıkları şimdiden yapmalıyım.menüm şöyleherkes iftarını açtı diye yazıyom ha) yayla çorba,kürdan kebap,etli bezelye,mantpilav üstü tavuk,salata ve ayran.
gece yine gelmeye çalışacam.öpüldünüüüz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
işte linki burda... Ay üssü alfa yani.. (gençler bilmez tabi.. Eskiden ilk bilim kurgu dizisi idi bu..)
Ben anlamadım vallahi ayda 29 kilo nasıl bişey. Bu kadını Amerikalılar alıp tez yapar vallahi üniversite araştırmacıları...
selam 2. takımın çıtır bayanları a.s. ben 14. takımdan dominoş kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım diyetler nasıl gidiyor
bende kendimi tanıtayım kilom şu anda tam tamına 80 akannehir yarışmak isteyen varsa buyursun kızlar :jeyyar: alkisalkisalkis
bende de var hemde aşırı derecede :çok üzgünüm: napsak ki ya off :bbo:yasemin bacım o popo üstü birikinti bendede var nasıl kurtulacaz bundan((
slm opuyorumnanaktan ben 14 takimdan eylulce 33 yasinda 2 bebis annesiyim yurt disinda yasiyorum baslangic kilom 90 ve uzeri.... tatil oruc derken 79 ile 83 arasinda tango yapiyorum hedefim 70 olmak ... iste boyel kizlar insallah tez zamanda tanisir kaynasiriz iki takimda canlanir biraz hepinizi opuyorum kaydirigubbakcemile5
kilolar kilolar duy sesimiziikötükedihüso
işte bu yağların ayak sesleri...delikafadulden
kendimi tanıtmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 adım özge,daha 16 yaşındayım :kedi: kilom yaşımın 5 katı delikafadulden sivastan katılıyorum yaşrışmavcı arkadaşlara başarılar.. sırnaşık şey
kızlar müsade ederseniz size faydalı paylaşımlarda da bulunmak istiyorum bizim takıma yazıyorum ama okumuyorlar :sinifsinif: bilmiyorum ya da okuyolardır da belli etmezler kaydirigubbakcemile3
bende de var hemde aşırı derecede :çok üzgünüm: napsak ki ya off :bbo:
sen kaç kilosun bu arada ben hala çözemedim kaydirigubbakcemile3
kilolar kilolar duy sesimiziikötükedihüso
işte bu yağların ayak sesleri...delikafadulden