- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. olmuşuz (((
Silviş foto ekleyemeyeceğim şimdi. ama mezura işte :)
tatile bu gece sabaha karşı gidiyorum. Perşembe bildirim yapamayacağım, beni aynı geçersiniz:) Otelde internet bağlantısı var ve biz de bilgisayar götürüyoruz. Ben hergün girip bakarım. ama tartı götürmüyoruz:)
Hepinizi öpüyorum. Hoşçakalın.
Leah öncelikle sana iyi tatiller ,güzel dinlenmeler. evet öyle bir arkadaşın olmasına bende çok sevindim. ne güzel motive ediyormuşsunuz birbirinizi.
Silvişim nalansum çok tşk. eeee yaşam bu sorunsuz olur mu?
sorun olacak yaşanavcak ki biz sakinliğin tadına varalım ne kadar şanslı mutlu olduğumuzu anlıyalım.
Türküm doğruyum çalışkanım .
her soruna varım
budur artık sloganım.
çok şükür aşacağım.
bu arada ilaç milaç kilo verdiriyor dedim ama bu hafta kilo veremedim.
kızlar hepinize selamlar silviş ve singing öpüyorum ikinizi umarım unutmamışsınızdır beni doğumumu yaptım geldim yağlarımla birlikte bi ara beni de aranıza alın hepinize hayırlı ramazanlar öptüüüm
İYİ İŞTE YA YEDİNCİ YADA 10. OLSAYDIK MERAK ETMEYİN KIZLAR U HAFTA BİZ BİRİNCİ OLİCİZ YANİ İŞLLH BEN BİREYSELDE BİRİNCİLİGE DİKTİM GÖZÜMÜ BU YOLDA ÇOK İSTİKRARLIYIM BAKALIM NE OLCAKK BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM SONUCU AYYY BÜYÜK HARF YAZMIŞIM EN GICIK KAPTIGIM ŞEY NEYSE ..HADİ ÇOK ÖPÜYORUM BBY:sm_cool::sm_cool:
6. olmuşuz (((
yok ya silvişim birinci olmak için özel herangi bişey yapmıyorum çünkü ben o kadar iştahsızımki ne sahurda ne iftarda agzıma bişey koyamıyorum neden böle oldum bende anlamıyorum kafama taktıgım biriki bişey var ben ona buluyorum suçu ama neyse benim huyum bu zaten üüldügüm yada bişeyi çok düşündügüm zaman yemeden içimeden kesiliyorum mafoldumbenmafoldumben
meraba herkese
şekercadı sobeee:)))
silvişim müsadenle ben hedef kilo ve tarihimi değiştirmek istiyorum
15 ekim 2009a kadar 60 kg olmayı hedefliyorum:)))
2. takım huuu nerdesiniz yahuu..geliyom gidiyom kimsecikler yok anacım ..lmaz:lmaz:
Silvişim aynen öyle.
Rabbim ne eylerse güzel eyler ve vardır hayır .
yani sorunda olacak ,huzurda bulunacak.
hatalı olduğum konularda beni ıslah etsin doğru yolu göstersin.
merilcan ne güzel. kaç kilo oldun şimdi merak ettim.
ve bu ne oldu. oğluşun kıskanıyormu ki oda daha çokm küçüktü.