- 29 Mart 2008
- 552
- 0
megicim online görünüyorsun ltf yardım et. nereye ve nasıl göndereceğiz bu listeyi.
kızlar kusura bakmayın bende biraz ihmal ediyorum siteyi idare edin artıkın beni.yinede her gün girmeye çalışacağım.valla sabah kahvaltıyı yaparken öğle yemeğinde ne yapsak diye düşünüyoz öğle geçiyor akşamı düşün bi bakmışsın gece olmuş.
silvişim bende uzun zamandır çok yavaş kilo verdiğim için troid değerlerime baktıracaktım.haftaya aile hekimimiztatilden dönecek bende şüpheleniyorum kendimden ama bakalım ne çıkacak sonuç.rabbim dert veripte derman aratmasın arkadaşım.ne hastalıklar var şu dünyada.üzme kendini.
mardin cadısı boğazını tutamadın değil mi.allah canın almasın senin.oh olsun sana ben seni getim ne haber.:) :)))))
neyse millet çay bekliyor ben kalkmalıyım hemen kilo bildirimmi yapayım.öpüldünüz hepiniz.
kızlar geldim baktım singing cim ve moon cum eksikti artık sabaha kaldı listeyi yollamak ...şeker cadım sen merak etme canım ben bi tatilden dönim akşama kadar yazışırız işallh ..silviş hayırdır canım ya ne troidi nerden çıktı çok geçmiş olsun canım ya ..hadi hepinizi öptüm singincim kilonu ekledikten sonra baktın moon eklememişse eger aynı geç sana zahmet yollayıver canım listeyi ben yarın tatili uzatmak için rapor alcam ne zaman dönerim bilmiyorumm hepinizi çoookkkkkkkk seviyorumm bby
ohh geldm gördm mutlu oldum bişeyler yazmş herkes (=
silviş çoook geçmiş olsun. ilaçlarını sakın ihmal etme. çabuk geçer inşallah.
enfurtu .. korkma sende. allahım izniyle yoktur bişeyn.
nalansu sende çabuk bitir tatilini (= özledik seni
kızlar bu ara pek giremiyorum kusura bakmayın
malum tatil dönüşü 3 gündür non-stop temizlik yapıyorum
ara ara girdiğimde de yazmaya çalışıyorum
öpüyorum hepinizi
silvişim geçmiş olsun.
leah sanada.
nalansucum. nereye göndereceğim listeyi.
birde konrolü yokmuydu bu listedin kardeş takım tarafından.
bilen biri gönderiversin ltf.
singincim şimdi okudum canım mesajı öncelikle liste bittikten sonra 4. takıma kontrole yolluyoruz sonra cuma yarışması paylaşım alanına en son gönderilenden alıntı yapıp ekliyoruz listemizi tabi 4. takımın kontrolünden sonra olmassa ben çarşıda bi yerden girebilirsem yollarım ama belli olmaz çünkü yasal iznim yarın bitiyor yarın mutlaka rapor alıp mardine yollamam lazım silvişiminde pc de sorun var enfurtu biliyor gerçi girerse o yollar ..hadi çok öptüm bby
teşekkürler sebnem arkadaşım.
silvişim anlattğı iyi oldu takım olmak herşeyi paylaşmak demek. ama bilmeyince baya bir sıkıntılı oluyor.
silviş aman üni hastahanesine giderken dr unu iyi araştır.bazen çok sıkıntılı durumlar yaşanıyor.
hastalık ve herşey bizim için sen güçlü kızsın.bu seni dahada güçlendirecek .leahda aynı sorunla savaşıyormuş.
leah sen kutlarım. bir gün 10 kg domates ve fasulye aldığını kışa hazıradığını okumuştum.
çalışkan olmak evlatlarını düşünmek böyle bir şey. aman hazırı konservesi var diyenlerde var ama katkı maddeleri neslimizi ne hale getirdi.bende yaparım ve yüzüme ben hiç yapmıyorum diyenlerede anlatmaya çalışırım ama isteyen zaten kendi düşünüyor.
kimseye bir mesaj vermekistemedim burdan aman yanlış anlamayın mesajım hayatımdaki insanlarydı. sadece paylaştım. yapana kolay gelsin .
bu bolgesel zayıflamadan kaynaklı sanıyorum benim bazı kan değerlerim yükseldi ,üre gibi albümin gibi,
dr a sordum ama tatmin olamadım. başka dr lardanda araştıracağım.
kızlar geldim şimdi listemz yollanmış .evet singincim evde mevsiminde alınıp yapılması daha güzel ve leziz oluyor ayrıca ekonomikte oluyor ben genelde yeşilsebzeleri buzluga domateside kavanoza koyuyorum hazır konservelerin ne derler böyle kekre bi tadı oluyor aslında kışın eve pazardan domates sokmamak lazım ama çünkü direkt olarak hormon içeriyor ama bazen mecbur kalıyoz
işte..neyse hadi bybyın kızlar hepinizi çok öptüm bby
bugn lapa diyeti yapıpta sularımı ataym dedmdemez olaydm. sadece sabah yiyebildm. hiç sewmedim lapayı. hemen normale döndüm dayanamadm ):
lapayı hep duyarım ama yiyemem diye hiç yapmak istemedim doğrusu
lapayı hep duyarım ama yiyemem diye hiç yapmak istemedim doğrusu
valla şekerim bende çok düşündüm pirinci çok sevdigim için ama hiç denemedim ..zaten şu an kendimden gıcık kapıyom ..du bakalımm bi bitsin şu tatil 15günümkaldı..