ohh ohh iyi ne güzel yürüyüş yapacan. Ayyy sen bide sahilde mi yürüyon yoksam. Eğer öyleyse ne kaddar güzel, Bende şöyle sahil kenarında, yanımda kimse olmadan şöyle sindire sindire 2 saat yürüsem nasıl güzel olurdu yaa. Bol bol oksijeni ciğerlerime doldursam
Ay canım benim bırakamadığına üzüldüm bak. CAnımcım dışardan destek alsan olmaz mı? belki o zaman rahat bırakırsın. Benim dayım günde 2 paket içen biriydi, 5-6 ay oldu bırakmış sigarayı, o şu televizyonda tanıtılan tütüneson diye bi şey almış onu kullanmışda bırakmış. Belki buna benzer bir destek kullanabilirsin.
iyim canim ben de 65 olsam bu hafta cok guzel olacak bakalim platese ve lesliye devam ediyorum gorecegiz faydalarini insallahsecdenurummm nasılsın baken kilon ne durumda bende pekbi degişiklik yok hala 75 göremedim
medencim benimde saattim denk gelmiyor sizlere. yoksa sabah kalkar kalkmaz aciyorm ama burda aksam oluyor sizler oyle geliyorsunuzBende öyle canım bilgisayar sabahtan akşama kadar açık, sık sık giriyorum bakıyorum.
Şu son 3 güne ağırlık verirsen görürüsün 75i bence. Bende 100 gram vermşim sadece3 gün sıkı tutayım diyorum. 1 kilo versem ahhh ahh 500 gramada razıyım
evet canım kızımı okula bırakıp oradan eşimin yemegini götürüyorum oradan sahil daha yakın gerçekten denizi izliyerek yürümek çok güzellll
benim kuzular artık büyüdü bu sene rahatım daha önceleri hiç dışarı çıkamazdım 3 de evde olunca tabi alışveriş falan herşeyi eşim yapardı peş peşe oldu çocuklarım ama allaha şükür büyüdüler
ya o ilacı kaynanamda denedi bırakamadı ben yaza erteledim ablam yurtdışından gelecek hep bir arada oluyoruz ozaman bırakmak benim için daha kolay olacak tabi ramazan ayında başlicammm inşallah bıraka bilirim
ben elimden geldiği kadar paylaşım yapıyorum özellikle sabahları. öğlen akşama kadar okulda oluyorum. ama dediğin gibi paylaşım olmayınca motivasyon düşüyor. ben geliyorum yazıyorum bakıyorum aşağıda yanlız ben varım kendimi tek görünce sıkılıp çıkıyorumYaa kıslar nerdesiniz hepiniz yaa
giriyorum çıkıyorum kimse olmuyor, paylaşımımız çok az oluyor bence, benim motivasyon iyice düşüyor gerçekten. Bir şeyler yazmak için kendimi zorluyorum resmen paylaşım arttsın diye.Kıslar kendimizi biraz daha zorlasak bu konuda gerçekten sevindirik olacağım. Tamam kabul ediyorum iş güç çokk ama ama ama
ya medencim tartımda arızalı gibi evin içinde başka başka yerlerde tartılıyorum biryerde 75.6 gösteriyo başka bir yerde 76.0 gösteriyo şaştım markasıda iyi buluhavs ama bilmiyom yeni bir tartımı alsam onuda yeni almıştım şimdi yine israf olacak şaştım :26: :26: :26: :26:
Çok şükür canım sen o zor zamanları atlatmışsın, gerçi şimdide başka zorluklar başlıyor da. Gerçekten tebrik etmek lazım seni, üçünü iyi büyütmüşsün. Ben aralarında 5,5 yaş var olmasına rağmen zorlanıyorum. Allahtan kızım varda bana yardımcı oluyor kuzuşum.
İnşaallah bırakırsın canımcım, Mübarek ramazan ayıda vesile olur inşaallah.
ya medencim tartımda arızalı gibi evin içinde başka başka yerlerde tartılıyorum biryerde 75.6 gösteriyo başka bir yerde 76.0 gösteriyo şaştım markasıda iyi buluhavs ama bilmiyom yeni bir tartımı alsam onuda yeni almıştım şimdi yine israf olacak şaştım :26: :26: :26: :26:
benimki sinbo canım bide merak ettiğim bişey var afederdiniz ama siz çıplakmı tartılıyosunuz ben tartıldığmda üstümde sadece iç çamaşırlarım oluyorda hani hak geçmesin diyorum :78:
Benimkide seninki gibi, yerini değiştirdikçe kiloda değişiyor. Onun için ben hep aynı yerde hatta yerdeki karolardan hep aynısının içine koyuyorum tartılıyorum. O yerin eğiminden falan kaynaklanıyordur. Tartıyı değiştirmene gerek yok bence
Sen bence 75,6 yı gösteren yeri baz alben öyle yapardım kesin
iyim canim ben de 65 olsam bu hafta cok guzel olacak bakalim platese ve lesliye devam ediyorum gorecegiz faydalarini insallah
medencim benimde saattim denk gelmiyor sizlere. yoksa sabah kalkar kalkmaz aciyorm ama burda aksam oluyor sizler oyle geliyorsunuzbende kiz okuldan geldikten sonra acamiyorum acincada oooo bir bakmisim siz baya bir ilerlemis oluyorsunuz iste benim bahanelerim bunlar canim
ben elimden geldiği kadar paylaşım yapıyorum özellikle sabahları. öğlen akşama kadar okulda oluyorum. ama dediğin gibi paylaşım olmayınca motivasyon düşüyor. ben geliyorum yazıyorum bakıyorum aşağıda yanlız ben varım kendimi tek görünce sıkılıp çıkıyorum
benimki sinbo canım bide merak ettiğim bişey var afederdiniz ama siz çıplakmı tartılıyosunuz ben tartıldığmda üstümde sadece iç çamaşırlarım oluyorda hani hak geçmesin diyorum :78:
evet şeker benimde saadece iç çamaşırım oluyor akşam eşime dedim tartım bozuk oda diyor balkonda tartıl oranın taşları düz bende dedim çıplak tartılıyorum amanınnn diyorrrr
evet şeker benimde saadece iç çamaşırım oluyor akşam eşime dedim tartım bozuk oda diyor balkonda tartıl oranın taşları düz bende dedim çıplak tartılıyorum amanınnn diyorrrr
evet malesefNe diyim sanırım sıkıntı birbirimizle karşılaşamadığımız için oluşuyor. KArşılaşınca bak ne güzel paylaşım ve sohbet artıyor
bende birazdan çıkıcam okula gidicem şekerim görüşürüzkızlar sohbet süper am ben kızımı okula götürücem hadi bayyyy saat 3 te gelirimmm
Evet canım bende iç çamaşırlarımla tartılıyorum bide üstüme giydiklerimin ağırlığımı olsun 100 gram 10 gramdır o bile önemli
İlahi zülaley kıs beni çok güldürdün valla, Ayy ben bütün gün aklıma geldikçe gülerim bunaa
kızlar sohbet süper am ben kızımı okula götürücem hadi bayyyy saat 3 te gelirimmm
erkene mi alindi:124::124:stretch beklerken sepetten maxi plus çıktı bugün :118:süper süper süperr oldu yahu. Birazdanda yürüyüş yaparım. Ebrulinin erkene alınması bence iyi oldu. yaım saat daha önce bitiriyorum ne güzel.:124:
yok canım daha çıkmadım ogulları gönderdim okula birazdanda kızımı götürüp oradanda yürüyüşe devam edicemmmm
sigarayıda bırakamadımmmm kendime sinir oluyorum azalttım ama bırakamadımmmmmmm
disarda yuruyus cok keyifli ben cok iyi hissediyorumya ben nedeen evde spor yapamıyorum aceba leslile 1 hafta yürüdüm çok iyiydi şimdi onuda yapamıyorum plateside yapmıyorummm saadece yürüyüşşş allahtan onu çok seviyorum veee bıkmıyorumm
aa evet benimde saclarim dalgali, yikadiktan sonra islak kurutunca cok guzel oluyordu universtede oyle yapardim ama biliyormusun istanbulun havasindan dolayi saclar cooooooooooook gec kuruyor. benim okudugum erde 1 saat oncesinde yika universteye git yani o kadar cabuk kuruyordu.ooff uyuz oluyorum şu saçlarıma bi türlü yatışmıyorlar kıvırcık ve çok gürler:84:bi türlü yatıştıramıyorum millet ne güzel saçını açık bırakıyor dolaşıyor esasında benimde saçların banyo yaptıktan sonra kurutmazsam çok güzel duruyor herkes bayılıyor ama malesef sinüzitim var ıslak bırakamıyorum
oyy kiyamam yanik cok zorsabahda çaydanlığın buharıyla elimi yaktım hala sızlıyor
eesana iyi yürüyüşler canımcım, benimde kız gelecek şimdi , telefonu çaldırır servisçi amcam şimdi aşağıya inip alacam, merdivenden 16 kat inecem diye erken çıkıyorum bende
ooff uyuz oluyorum şu saçlarıma bi türlü yatışmıyorlar kıvırcık ve çok gürler:84:bi türlü yatıştıramıyorum millet ne güzel saçını açık bırakıyor dolaşıyor esasında benimde saçların banyo yaptıktan sonra kurutmazsam çok güzel duruyor herkes bayılıyor ama malesef sinüzitim var ıslak bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?