Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:60::60::60::60::60::60:allahim gulmekten karnima agrilar girdi:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

canim benim kizin saclarida kivircik keske duz olsaydi diyor simdiden :9:ama ben cok seviyorum ozellikle banyodan hemen tarayip kendi haline kuruyunca

benimde saçlarım kıvırcık hindirellanın dedigi gibi kurutmassan çok güzel ama bakımı zor

kız akşam siz beni görecektiniz karnıma agrılar girdi gülmekten :60: :60: :60: :60:
ama ne yapsın kocişim bilmiyorki karısı zayıflamak ugruna kafayı yedi :62: :62: :62: :62: :62:

benimde saçlarım kıvırcık hindirellanın dedigi gibi kurutmassan çok güzel ama bakımı zor

kız akşam siz beni görecektiniz karnıma agrılar girdi gülmekten :60: :60: :60: :60:
ama ne yapsın kocişim bilmiyorki karısı zayıflamak ugruna kafayı yedi :62: :62: :62: :62: :62:

ilahi zulaley.
ayol bir ben mi kıyafetle tartılıyorum bu takımda.valla üşenirim sabahın köründe soyunmaya.sıcacık pijamalarımdan,sabahlığımdan ayrılamam hemen öyle...

:53: :53: :53: :53: amanın kıs sen göktelendemi oturuyonn :60: :60: ne 16 katı yaa
Ay ilahi zulaley yaa ne komik hatunsun sen yaaa :60:

ilahi zulaley.
ayol bir ben mi kıyafetle tartılıyorum bu takımda.valla üşenirim sabahın köründe soyunmaya.sıcacık pijamalarımdan,sabahlığımdan ayrılamam hemen öyle...
ben hemen hemen hergun sabah tartiliyorum usenmeden vallahi. zaten geceliklerle hic dolasmam hemen ilk is uzerimi degistiriken banyoda arada tartiliveriyorum

amanin kizlar canim bir tatli istiyor sormayin gitsin. Allahtan evde yiyecek hicbirsey yok :9:
dun sutlu tatli yapayim dedim elimi dolaba attim sut bitmis, esime gelirken cayin yanina birseyler al dedim onunda firsati olmamis, bugun kemal pasa yapayim dedim 18 aydir bekleyen kemal pasalarin etrafinda kelebekler dolasiyordu :83:
kaldim mi tatlisiz, hava soguk cocuklada cikamadim :9:

nurceng nasilsin oglusun nasil? neler yapabiliyor anlatsana biraz?
bebekli anneler cocuklarinizi neler ile oyaliyorsunuz hangi oyuncaklar yada oyunlarla. kizimi mesgul edecek bir seyler bulmam lazim sadece o uyurken ders calisabiliyorum yoksa?

Son düzenleme:
amanin kizlar canim bir tatli istiyor sormayin gitsin. Allahtan evde yiyecek hicbirsey yok :9:
dun sutlu tatli yapayim dedim elimi dolaba attim sut bitmis, esime gelirken cayin yanina birseyler al dedim onunda firsati olmamis, bugun kemal pasa yapayim dedim 18 aydir bekleyen kemal pasalarin etrafinda kelebekler dolasiyordu :83:

:60: :60: :60: :60: :60: kıs bende 2 gündür acayip iştahlıyımm :56: ama yemiyorum
canım neler istiyor nelerrrr neyse 2 gün sonra dogum günüm bahaneyle güzelbir pasta yerimmm

bebekli anneler cocuklarinizi neler ile oyaliyorsunuz hangi oyuncaklar yada oyunlarla. kizimi mesgul edecek bir seyler bulmam lazim sadece o uyurken ders calisabiliyorum yoksa?

:31: :31: bende bir ara gördüm nurcengi ama gitmiş herhal işiçıktı :91:

erkene mi alindi :53: :65:
daha iyi olmus erken kalkan erken yol alir

:63: :63: :63:

disarda yuruyus cok keyifli ben cok iyi hissediyorum :9: o zamanlar ve hava soguk olunca cok moralim bozluyor yuruyusten mahrum kaldigim icin :50:

:60: :74: :92: oyle tartilmak gerekiyor canimcim zaten.
ben penye geceligimle bile tartilinca 300 gr farkettigini gorunce ciplak tartilmeye basladim.

:60: :60: Ay Allahta seni guldursun cok guldum yaahu

aa evet benimde saclarim dalgali, yikadiktan sonra islak kurutunca cok guzel oluyordu universtede oyle yapardim ama biliyormusun istanbulun havasindan dolayi saclar cooooooooooook gec kuruyor. benim okudugum erde 1 saat oncesinde yika universteye git yani o kadar cabuk kuruyordu.

oyy kiyamam yanik cok zor :70:
be carefull :20:
:5:sağol canım azıcık su topladı:14:saçlarım hafif nemli bile kalsa o gün ağrıdan duramıyorum yazın değilde kışın çok zor oluyor saçımı hep toplamak zorunda kalıyorum:43:
:60::60::60::60::60::60:allahim gulmekten karnima agrilar girdi:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

canim benim kizin saclarida kivircik keske duz olsaydi diyor simdiden :9:ama ben cok seviyorum ozellikle banyodan hemen tarayip kendi haline kuruyunca
evet canım benimde hoşuma gidiyor ama kullanışlı değilki ben yıkanıp jöle sürüp doğal haline bırakınca herkes kuaförden çıktım sanıyor:1:

maalesef öyle canım..

slm kızlar duydumki bazılarımızın canı tatlı istemiş:20:şunu bir okuyun derim. Sakız saatte 11 kalori yaktırır
site i ziyaret ettim hindirellacim hosuma gitti bundan sonra cignerim sakizimi, bir bakalim evde sakiz varmi :9:
yalniz senin uyarin bu seferlik gec kaldi cunku sen bunlari yazarken ben mutfakta lokma dokuyordum :9: neyseki lokmalarda basarisiz oldu bir iki tanesini yiyebildim cunku icleri iyi pismemis ayni zamanda serbetide su gibiydi :63:

ah be lolocuk öldürdün bizi meraktan..

akrepde yoktu bugün:44:

evet ya bende çok merak ediyorumm

bir kac gundur ogrenci takilinca butun ev hanimligi yeteneklerimi kaybettim resmen :79:
kendi kendime yetemiyor gibiyim :30:
ufff yalnizlik zor! cocukla disari cikip alisveris bile yapamiyorum burada acliktan olecegim :84:

ah canımmmm üzüldüm valla kız napsak sana hemen yicek bişiler bulalım yoksa zayıflicannn :60: :60:
lolo yok minnos artik bize ugramiyor akrep nerdeee? :50:
minnoş akrep fatoş lolo ervam nurceng karemel hiç biri görünmüyor iyilerdir inşallah :31: :31: :31:

Son düzenleme:
lolo yok minnos artik bize ugramiyor akrep nerdeee? :50:

mınnoss burdaaa :1::1: turabcım ara sıra gelıyorum tabıkıde neden gelmıyım . buara yogunum ustune bıde arazım var su bu dıyette hıc ıyı gıtmıyor ıste pek konusasım olmuyor oyuzden gelemedım yanı yoksa gelmezmıyım ben sekerlerımın yanına:3:

ooff uyuz oluyorum şu saçlarıma bi türlü yatışmıyorlar kıvırcık ve çok gürler:84:bi türlü yatıştıramıyorum millet ne güzel saçını açık bırakıyor dolaşıyor esasında benimde saçların banyo yaptıktan sonra kurutmazsam çok güzel duruyor herkes bayılıyor ama malesef sinüzitim var ıslak bırakamıyorum:5:

Ayyy ben bayılırım kıvırcık saçlara, keşke benim kızımınkide kıvırcık olsaydı biraz.

:53: :53: :53: :53: amanın kıs sen göktelendemi oturuyonn :60: :60: ne 16 katı yaa

:60::60::60:Ayy sen bugün beni güldürmeye programlandın herhal zülaleyimmm. yokk kıss 8. katta oturuyorum ama iniyorum asansörle çıkıp tekrar iniyorum. Bebekle çıkmak zor oluyorda asansörü tercih ediyorum bu aralar.:1::1:

Ohh ohh iyi olmuş şekercim ne güzel tatlısız kalmışsın. :1::1:

Benim en büyük yardımcım kızım , iyiki var ya çoğunlukla onun yanına bırakıp yapıyorum işlerimi. Yada her gün değiştirerek oyuncaklar veriyorum bazen plastik bardak , tabak falanda veriyorum, ilgisini çekiyor onlar. Pencereden dışarıyı izlemek hoşuna gidiyor, Birde plates topumu çok seviyor zıpır. Arada onuda veriyorum.

:60: :60: :60: :60: :60: kıs bende 2 gündür acayip iştahlıyımm :56: ama yemiyorum
canım neler istiyor nelerrrr neyse 2 gün sonra dogum günüm bahaneyle güzelbir pasta yerimmm

Oyy oyy oy Doğum günümüzde yaklaşmış, tabii yiyecen pastanı, yemezsen olmaz iyiki doğmuşum diyerek yersin artık:1: tamda tartı günü öncesine denk gelmiş şanssızlık. Ama olsun hiç düşünme bile...

Benimde 15.30 gibi annemle babam geldi, acıkmışlar yorulmuşlar, hemen onlara yemek hazırladım. Babam artık açlıktan kendini iyice kötü hissetmeye başlamış zaten kalp hastası acele etmekten yoruldum. Eşimi beklemeden yedik yemeği, çayımızıda içtik, 19.30 gibi gittiler.
Yarında gezme çıktı bana :21:gerçi şimdi kalorili bir sürü şey olacak ta olsun. Amcamın kızına gidecekmişiz, diğer kuzenlerle beraber. Kalabalık olacaz anlayacağınız. 8 aile :1::1:SAbah erkenden çıkıp yürüyerek kızımın okuluna gidip onu alayım sonra yine çarşıya geleyim diyorum, hem sporumuda yapmış olurum.
Şu oğlumuda uyutayımda gelirim birazdan inşaallah.

Ayyy ben bayılırım kıvırcık saçlara, keşke benim kızımınkide kıvırcık olsaydı biraz.

:60::60::60:Ayy sen bugün beni güldürmeye programlandın herhal zülaleyimmm. yokk kıss 8. katta oturuyorum ama iniyorum asansörle çıkıp tekrar iniyorum. Bebekle çıkmak zor oluyorda asansörü tercih ediyorum bu aralar.:1::1:

Ohh ohh iyi olmuş şekercim ne güzel tatlısız kalmışsın. :1::1:

Benim en büyük yardımcım kızım , iyiki var ya çoğunlukla onun yanına bırakıp yapıyorum işlerimi. Yada her gün değiştirerek oyuncaklar veriyorum bazen plastik bardak , tabak falanda veriyorum, ilgisini çekiyor onlar. Pencereden dışarıyı izlemek hoşuna gidiyor, Birde plates topumu çok seviyor zıpır. Arada onuda veriyorum.

Oyy oyy oy Doğum günümüzde yaklaşmış, tabii yiyecen pastanı, yemezsen olmaz iyiki doğmuşum diyerek yersin artık:1: tamda tartı günü öncesine denk gelmiş şanssızlık. Ama olsun hiç düşünme bile...

evet canım yaaa 29 oluyorum :26: :26: tabi pastamı yerim valla buhafta canım acayip tatlı istedi yemedim iştahımı perşembeye saklıyorumm :56: :56:

Back