ohh ohh iyi ne güzel yürüyüş yapacan. Ayyy sen bide sahilde mi yürüyon yoksam. Eğer öyleyse ne kaddar güzel, Bende şöyle sahil kenarında, yanımda kimse olmadan şöyle sindire sindire 2 saat yürüsem nasıl güzel olurdu yaa. Bol bol oksijeni ciğerlerime doldursam
Ay canım benim bırakamadığına üzüldüm bak. CAnımcım dışardan destek alsan olmaz mı? belki o zaman rahat bırakırsın. Benim dayım günde 2 paket içen biriydi, 5-6 ay oldu bırakmış sigarayı, o şu televizyonda tanıtılan tütüneson diye bi şey almış onu kullanmışda bırakmış. Belki buna benzer bir destek kullanabilirsin.
evet canım kızımı okula bırakıp oradan eşimin yemegini götürüyorum oradan sahil daha yakın gerçekten denizi izliyerek yürümek çok güzellll
benim kuzular artık büyüdü bu sene rahatım daha önceleri hiç dışarı çıkamazdım 3 de evde olunca tabi alışveriş falan herşeyi eşim yapardı peş peşe oldu çocuklarım ama allaha şükür büyüdüler
ya o ilacı kaynanamda denedi bırakamadı ben yaza erteledim ablam yurtdışından gelecek hep bir arada oluyoruz ozaman bırakmak benim için daha kolay olacak tabi ramazan ayında başlicammm inşallah bıraka bilirim