Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benimde 15.30 gibi annemle babam geldi, acıkmışlar yorulmuşlar, hemen onlara yemek hazırladım. Babam artık açlıktan kendini iyice kötü hissetmeye başlamış zaten kalp hastası acele etmekten yoruldum. Eşimi beklemeden yedik yemeği, çayımızıda içtik, 19.30 gibi gittiler.
Yarında gezme çıktı bana :21:gerçi şimdi kalorili bir sürü şey olacak ta olsun. Amcamın kızına gidecekmişiz, diğer kuzenlerle beraber. Kalabalık olacaz anlayacağınız. 8 aile :1::1:SAbah erkenden çıkıp yürüyerek kızımın okuluna gidip onu alayım sonra yine çarşıya geleyim diyorum, hem sporumuda yapmış olurum.
Şu oğlumuda uyutayımda gelirim birazdan inşaallah.

ah canım negüzel bugün yürüyüş yaparken kendi kendime diyorumki şöyle beni biri çagırsa kısır pastalar börekler yapsa valla hiç kaloriyide düşünmem yerim hepsini ohhhhh anlatırken agzımın suları akıyo :60: :60: :60: :60: :60: :60:

medncim iyi akşamlar canım nasıl geçti günün spor yapabildinmi :80:
aycanım nebilem bende sandım 16. katta ben yüksekten çok korkarımda spor osun diye merdivenleri iniyorsun sandımmmm
minnoşum hoşgeldin

İyiydim çok şükür canımcm, annemgil olunca iyi oluyorum. Amann onlarda daha erken gelip bana hediye almayı planlamışlar, erken gelemediler. Bir by pass ameliyatı olan akrabamız vardı hastanede beklemekten geç kaldılar.
Kıss zaten spor olsun diye iniyorum, günlük yaklaşık 30 kat iniyorum

Yanii sonuç olarak bugün yürüyüş yapamadım, ütüyü ertelemiştim bugüne onuda yapamadım, Yaa galiba ben bu hafta kilo veremeyeceğim, Bugün 100 gram gitmişti ama akşam çayla beraber kurabiye kandil simidi falan yedim:17::17:yarında gezme çıktı , perşembeye kaldı benim işim. Perşembe verdim verdim yoksa :77::77:

bir kac gundur ogrenci takilinca butun ev hanimligi yeteneklerimi kaybettim resmen :79:
kendi kendime yetemiyor gibiyim :30:
ufff yalnizlik zor! cocukla disari cikip alisveris bile yapamiyorum burada acliktan olecegim :84:

Bize gel ben sana yemek yaparım gülüm:60:Şaka bir tarafada canımcım Allah kolaylık versin zor senin işin, ev işiydi, çocuktu, dersti bir taraftanda zayıflama işi var gerçi ara verdim dedinde, düşünüce senin işin zoor zorrr:18::18:

ah canım negüzel bugün yürüyüş yaparken kendi kendime diyorumki şöyle beni biri çagırsa kısır pastalar börekler yapsa valla hiç kaloriyide düşünmem yerim hepsini ohhhhh anlatırken agzımın suları akıyo :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Yaa bende bu aralar hiç istemiyorum böyle gezme falan aslında, oturmak falan güzelde şu yemek işi canımı sıkıyor. Martta bitince rahatlıyacağım sonrasında kendimi çok sıkmama gerek kalmayacak ayda 1 kiloda gitse yeter diyecemde. Bu ay sonunda kafam rahatlasın kendimi çarşıya pazara atayım diyorum artık.

Bize gel ben sana yemek yaparım gülüm:60:Şaka bir tarafada canımcım Allah kolaylık versin zor senin işin, ev işiydi, çocuktu, dersti bir taraftanda zayıflama işi var gerçi ara verdim dedinde, düşünüce senin işin zoor zorrr:18::18:

:84: :84: :84: bende geleyim bende :84: :84: :84: :84: :84:

Son düzenleme:
selam kızlar.yine iyi kaynatmışsınız bakıyorum.ben yine menümü yazıp kaçacağım.bebeleri yatırdım büyük olan ilgi istiyor.ille yanında oturmalıyım yani...
sabah su
1 simit,peynir,zeytin,çay,bal.
ara meyve suyu
öğle 1 paket mısır patlağı
ara yoğurt
akşam tavuklu patates,bulgur pilavı,salata,1 dilim ekmek.
öptüm güzeller
hepinize iyi geceler.

selam kızlar.yine iyi kaynatmışsınız bakıyorum.ben yine menümü yazıp kaçacağım.bebeleri yatırdım büyük olan ilgi istiyor.ille yanında oturmalıyım yani...
sabah su
ara meyve suyu
ara yoğurt
öptüm güzeller
hepinize iyi geceler.

iyi geceler banucum :80:

Günaydınn çiçeklerim
Hava soğuk burada, kızımı okula göndermedim, dün yaptığım planı uygulayamayacağım. Birazdan azırlanıp çıkacağım, biraz erken çıkayımda kızıma aldığım br tişört vardı onu değiştireyim diyordum. Birde hava erken karardığı için gezmelere erken gidiyoruz, Gerçi hava nasıl olursa olsun bizim sülale her zaman erken gidip erken kalkarlar. :1::1:Çok komiktirler saat 10 da öğlen gezmesine gidilirmi hiiiçç , işte biz gideriz:60::60:

kıs meden şu başarı ögküleri süperya biri resim eklemiş :53: :53: gözlerime inanamadım kadın 40 kilo vermiş 20 yaş gençleşmiş

kilo insanı yaşlı gösteriyormuşşşş

Evet canım yaa, o başarı öykülerindeki kızların resine bakınca anladım bende, kilo verdikten sonra he daha genç hemde daha dinaik görünüyorlar. Hepside nasıl güzrl olmuilar zayıflayınca. Bizde öyle olacaz işte:21::21:

site i ziyaret ettim hindirellacim hosuma gitti bundan sonra cignerim sakizimi, bir bakalim evde sakiz varmi :9:
yalniz senin uyarin bu seferlik gec kaldi cunku sen bunlari yazarken ben mutfakta lokma dokuyordum :9: neyseki lokmalarda basarisiz oldu bir iki tanesini yiyebildim cunku icleri iyi pismemis ayni zamanda serbetide su gibiydi :63:
oh iyi günü 1 2 lokmayla kurtarmışız:1:
evet canım yaaa 29 oluyorum :26: :26: tabi pastamı yerim valla buhafta canım acayip tatlı istedi yemedim iştahımı perşembeye saklıyorumm :56: :56:

:27::27:

medencim kızınla saçlarımızı değiş tokuş edebiliriz:60:

ayy günaydın demeyi unuttum hepinize günaydın yaaa ben o kadar dikkat ettim hiç kilo verememişim bugün dayanamayıp tartıldım da neyse daha 2 gün var 62,5 olayım bari :30:

Günaydınn çiçeklerim
Hava soğuk burada, kızımı okula göndermedim, dün yaptığım planı uygulayamayacağım. Birazdan azırlanıp çıkacağım, biraz erken çıkayımda kızıma aldığım br tişört vardı onu değiştireyim diyordum. Birde hava erken karardığı için gezmelere erken gidiyoruz, Gerçi hava nasıl olursa olsun bizim sülale her zaman erken gidip erken kalkarlar. :1::1:Çok komiktirler saat 10 da öğlen gezmesine gidilirmi hiiiçç , işte biz gideriz:60::60:

Evet canım yaa, o başarı öykülerindeki kızların resine bakınca anladım bende, kilo verdikten sonra he daha genç hemde daha dinaik görünüyorlar. Hepside nasıl güzrl olmuilar zayıflayınca. Bizde öyle olacaz işte:21::21:

bide yüzlerine bi ışık gelmiş resmen gözlerinin içi gülmüş ee tabi insanın kendine olan güveni daha bi artıyor..

sizin akrabalarda çok tuhafmış bizim burda 10 da anca kalkılır:1:

:84: :84: :84: bende geleyim bende :84: :84: :84: :84: :84:

Gel güzelim sende gel, şöyle hep beraber eğleniriz. size en güzel tarafından yemekler hazırlayım, gerçi ben yemek konusunda pek iddialı değilimdir ama pastalar konusunda uzmanımdır herkes bayılır pastalarıma (azcık kendimi öveyim:9::9:) ben en iyisi size pasta börek yapayım. :1::1:

meencim gel haftaya seninle tatlı tatlı atışalımm senbana iyi geliyorsun canım :66: :66: :66: :10: :10: :10: :8: :8: :8: :8: :8:

:118::118: olur tabii olurrr...atışalım güzelleşelim dimi ya:1:

sabah su
ara meyve suyu
ara yoğurt
öptüm güzeller
hepinize iyi geceler.

Benim kızda seninki gibi, yatarken illa ben yatıracağım, yanında onun uyumasını bekleyeceğim. Kuzucuklar işte kıyamıyor insan.:61:

medencim kızınla saçlarımızı değiş tokuş edebiliriz:60:

ayy günaydın demeyi unuttum hepinize günaydın yaaa ben o kadar dikkat ettim hiç kilo verememişim bugün dayanamayıp tartıldım da neyse daha 2 gün var 62,5 olayım bari :30:

bide yüzlerine bi ışık gelmiş resmen gözlerinin içi gülmüş ee tabi insanın kendine olan güveni daha bi artıyor..

sizin akrabalarda çok tuhafmış bizim burda 10 da anca kalkılır:1:

İyi olur kıs değiştirelim saçlarınızı , benim kızınki dalgalıdır, sen kesin beğenirsin:1:
Evet kesinlikle en önemli nokta "kendine güven" o olunca hayatta çok şey başarılabilir. Hakikaten çok tuhaflardır bizimkiler erken kalkan erken yol alır diye, birde alışkanlık bizde erken kalkmak kolay kolay yatmazlar. Özellikle büyükler köyden kalma alışkanlık herhalde. ee orada sabah namazına kalkılır yatılmaz bir daha.

Gel güzelim sende gel, şöyle hep beraber eğleniriz. size en güzel tarafından yemekler hazırlayım, gerçi ben yemek konusunda pek iddialı değilimdir ama pastalar konusunda uzmanımdır herkes bayılır pastalarıma (azcık kendimi öveyim:9::9:) ben en iyisi size pasta börek yapayım. :1::1:

:118::118: olur tabii olurrr...atışalım güzelleşelim dimi ya:1:

Benim kızda seninki gibi, yatarken illa ben yatıracağım, yanında onun uyumasını bekleyeceğim. Kuzucuklar işte kıyamıyor insan.:61:

yok canım ben en büyük çocuğumu kastetmiştim.eşimi yani.yoksa kızlarım kendileri yatar uyurlar.

nurceng nasilsin oglusun nasil? neler yapabiliyor anlatsana biraz?
bebekli anneler cocuklarinizi neler ile oyaliyorsunuz hangi oyuncaklar yada oyunlarla. kizimi mesgul edecek bir seyler bulmam lazim sadece o uyurken ders calisabiliyorum yoksa?
şimdi anneye en düşkün oldukları dönem.ne yaparsan yap,ne alırsan al hiç farketmeyecek illa seni isteyecektir.ben elim mahkum ablasıyla ilgileneyim diye baby tv açıyorum kısa sürelerle.azıcık oyalanıyor.

Günaydınn çiçeklerim

valla pek öğle gezmesi değil kahvaltıya gitmeye benziyor.çok hoşuma gitti ama bu teklifsizlik.bizim akrabalar en yakını 1 saat mesafede olunca ayda yılda bir görüşüyoruz.

Back