Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende temizlik arası verdim, yarıladık temizliği, amann en kötüsü ütü yapmak. Bir sürü ütü var valla. Ama önce yemek yapmaya başlayacağım. Bakiim bakalım kimler gelmiş kimler gitmiş:27:

ah şeker bende nefret ediyorum ütü yapmakta geçen gün dizi izlerken yaptım nasıl bitti anlamadım bidaha öyle yapıcamm

sağol zulaleycim.biraz daha iyiler ama öksürükten kurtulamadık hala.
bugünkü yediklerime gelirsek
sabah su
1 elma
1/2 dilim haşhaşlı börek
muz
öğle 2 domates,1 salatalık,2 dilim uno denge ekmeği,peynir,zeytin,çay
ara 10 adet badem
akşam
nohut,pilav,yoğurt,2 uno denge ekmeği
biraz fazla kaçtı bu gün.ama arada oluyor böyle.bir sonraki gün dengeliyorum.

ah şeker bende nefret ediyorum ütü yapmakta geçen gün dizi izlerken yaptım nasıl bitti anlamadım bidaha öyle yapıcamm

Güzel bir fikir, gerçi bizim oğlan rahat vermez şimdi. biraz büyüyünce uygularım artık. Yemeği hazırlayınca bir duş aldım. Duştan sonra bir rehavet çöktü bana, hiç yerimden kalkasım yok valla. Bu gidişle ben bu ütü işini yarına erteleyeceğim.

Çok güzel yağmur yağıyor, oturup dışarıyı izlemeyi çok severim ben. Birde sıcak sıcak çay veya kahve olacak yanında, uffff değmeyin keyfime:16::16:Yarın sabah hava yine güzel olursa hemen dışarı çıkıp yürüyeceğim yine inşaallah. Ama bu yağmur devam ederse zor çıkmam. Kızıma bir tişört almıştım onu değiştirirdim hemde. Dışarda yürüyüş yapmanın tadı farklı oluyor gerçekten.

Çok güzel yağmur yağıyor, oturup dışarıyı izlemeyi çok severim ben. Birde sıcak sıcak çay veya kahve olacak yanında, uffff değmeyin keyfime:16::16:Yarın sabah hava yine güzel olursa hemen dışarı çıkıp yürüyeceğim yine inşaallah. Ama bu yağmur devam ederse zor çıkmam. Kızıma bir tişört almıştım onu değiştirirdim hemde. Dışarda yürüyüş yapmanın tadı farklı oluyor gerçekten.

:16: :16: bende yagmuru seyretmeyi çok severim :16: :16:
bugün izmir çok güneşliydi güneş bana alerji yapıyo ilacımı sürmeden çıkmışım elim yüzüm kaşınıyo ve şişti :37: :37: havalar iyice ısınnca ne yapacam bilmiyom

Son düzenleme:
ayyy turabcım.seni en iyi ben anlarım inan.bu 3 senedir deli gibi çalışıyorum.hele bu sene stres topuna dönmüşmüştüm.Allaha şükür emeklerimin karşılığını aldım.üzerimden yük kalktı.gerci hala çalışıyorum ama olsaun en azından stresım yok

seninde Allah yardımcın olsun arkadasım.bol bol dua edicem sanada.inş. karşılığını alıcaksın bu çalışmanın
sagol canim karamelim cikolatam. bugun cok iyi calistim kizim bir seferde 4,5 saat ogle uykusu uyuyarak rekorunu kirdi. Oda bu sekilde bana yardimci olmaya calisiyor anlasilan.

80 dk yürüyüşümü yaptım ohhh ohhh bomba gibiyim :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:
özlemişim yürümeyi akşamada kızımı ookuldan alıcam 20 dakikada okulyolu 100 dk yapacak bu hafta 75 göremessem vay bana :57: :57: :57: :57:
yeşil çayımıda demledim
gitsin karayaglar, tebrikler zulaley benim yapmak isteyip yapamadigimi yapiyorsun disarda yurumek gibisi varmi beee

Şimdi ben bir yoğurtlu patlıcan közlemesi yapmak istiyorum, bugün canım çekti. Hem de sağlıklı. Gidiyorumm kendimi mutfağa atayım :62:
bende cok severim ama butun kozleme yontemlerini denememe ragmen o istedigim koz tadini alamiyorum patlicanlardan. sen nasil kozledin bakalim sekercim?

Hayırlı geceler kıslar ben artık çıkayım. Şimdi bir yorgunluk çöktü üzerime, çocuklarıda uyutmuşken en iyisi gidip yatayım. Ezelde oynamıyor zaten. Yarın görüşmek üzere. Tatlı rüyalarr.
Ezel oynadi. medencim :9:
kayinvalidemlerde bizimkinin yigeni seyrediyordu. bugun 22.00 de baslamis sadece.

kizlar ben deli gibi ders calisiyorm martin 13 unde sinavim var, cok stres yaptim cunku cocukla zaman bulmak cok zor, benim icin onemli bana dua edin lutfen olurmu. yemek arasi vermisken size baktim bir. :16:

allah yardımcın olsun güzelim.dualarımız seninle.aklıma geldikçe tüm takım arkadaşlarım ve aileleri için dua ediyorum.allah kabul etsin.

Günadınnn günaydınn
Bugün 1 mart ve bugün tartı ve ölçüm günü. Şimdi sonuçları yazayım size. 1 şubata göre azalmalar şöyle;

Kilo = 2 kg

Bel = 1 cm
Göbek = 1,5 cm
Kalça = 2 cm
Üst Bacak = 2 cm (ikisi 4 cm)

Bu defa kalça ve bacak tan vermişim özellikle bacaklarım incelmiş, göbekte geçen ayki gibi değil incelme. Gerçi bu ay sadece 2 kg verdim. :118::118::119::119::119::119:

:16: :16: bende yagmuru seyretmeyi çok severim :16: :16:
bugün izmir çok güneşliydi güneş bana alerji yapıyo ilacımı sürmeden çıkmışım elim yüzüm kaşınıyo ve şişti :37: :37: havalar iyice ısınnca ne yapacam bilmiyom

Seni çok iyi anlıyorum canım ya bendede 4-5 yıldır güneşten ellerim alerji yapıyor kaşınıyor ama şişme yok bende. demekki seninkisi daha ileri. Ama her geçen yıl dahada ilerliyor benimkisi:59:

sagol canim karamelim cikolatam. bugun cok iyi calistim kizim bir seferde 4,5 saat ogle uykusu uyuyarak rekorunu kirdi. Oda bu sekilde bana yardimci olmaya calisiyor anlasilan.

gitsin karayaglar, tebrikler zulaley benim yapmak isteyip yapamadigimi yapiyorsun disarda yurumek gibisi varmi beee

bende cok severim ama butun kozleme yontemlerini denememe ragmen o istedigim koz tadini alamiyorum patlicanlardan. sen nasil kozledin bakalim sekercim?

Ezel oynadi. medencim :9:
kayinvalidemlerde bizimkinin yigeni seyrediyordu. bugun 22.00 de baslamis sadece.

Evet yaa bende tam yatmaya gidecem reklamını geçirdiler şimdi ezelin yeni bölümü diye. kaçrmadım ve baktım bende:9::9:
Ben ocakta közlüyorum canım tabii ateşte közlemek gibi değil tadı ama fırında köslemekten daha iyi.

gunaydin hanimlar oglum hasta cocuklar hasta olmadi derken derken nazar ettim yavruma oglum gece hic uyumadi:50:

Çok çok geçmiş olsun şekercim. Allah acil şifalar versin.
Nedense hep öyle oluyor hasta olmadı deyince hasta oluyorlar. Derler ya çocuklara en çok ana babanın nazarı değer diye. Doğru mu nedir?? bende de öyle oluyor hasta olmadı deyince hastalanıyorlar.

Bugün hava soğuk onun için çıkmadım yürüyüşe, artık evde yürüyeceğim mecburen. leslie yapmıyordum bayağıdır, leslie yaparım artık.
Oğluşumu dışarıya çıkardığımda sabah daha akıllı oluyor. Şimdi yanımda bavvv bavv diyip duruyor. Huzursuzluğu oluyor sabahları nedense. Sabah yürüyüşü onada yarıyor anlaşılan:1:

Back