cok cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin cocuklarin hasta olmasi cok zor insan kiyamiyor.gunaydin hanimlar oglum hasta cocuklar hasta olmadi derken derken nazar ettim yavruma oglum gece hic uyumadi
Allah zihin açıklığı versin inşallah en iyi puanlarla geçersin sınavından canımkizlar ben deli gibi ders calisiyorm martin 13 unde sinavim var, cok stres yaptim cunku cocukla zaman bulmak cok zor, benim icin onemli bana dua edin lutfen olurmu. yemek arasi vermisken size baktim bir.
mmmmmm çoook severim size geliyorumŞimdi ben bir yoğurtlu patlıcan közlemesi yapmak istiyorum, bugün canım çekti. Hem de sağlıklı. Gidiyorumm kendimi mutfağa atayım
:81::81:Günadınnn günaydınn
Bugün 1 mart ve bugün tartı ve ölçüm günü. Şimdi sonuçları yazayım size. 1 şubata göre azalmalar şöyle;
Kilo = 2 kg
Bel = 1 cm
Göbek = 1,5 cm
Kalça = 2 cm
Üst Bacak = 2 cm (ikisi 4 cm)
Bu defa kalça ve bacak tan vermişim özellikle bacaklarım incelmiş, göbekte geçen ayki gibi değil incelme. Gerçi bu ay sadece 2 kg verdim. :118::118::119::119::119::119:
günaydın arkadaşlarım
Allah zihin açıklığı versin inşallah en iyi puanlarla geçersin sınavından canım
mmmmmm çoook severim size geliyorum
:81::81:
secdenurcum geçmiş olsun acil şifalar..
Bekliyorum, hemencecik gel. geç kaldın ama ben sana yine yaparım. Akşam yaptım çokta güzel olmuş, ellerime sağlık. zevkle yedim
1 mart hedefim 60 dı olmadı hiçbi hedefime ulaşamadım1 nisan hedefimi şimdi 60 yapıyorum 1 ayda 3,2 veremezsemde gidiyim atıyım kendimi bi yerden artık yaniii
Niyeki canım 1 Ocak hedefine ulaşmamışmıydın sen. ben ulaştın diye hatırlıyorum.
Seninle hedefimiz aynı şekerim, inşaallah ulaşırız. :13::13:Şimdi plates başlayacak yaa ben bu stretch günlerini çok sevmiyorum:120:, diğer günleri tercih ediyorum ama yinede yapacam, boyum uzasın :122::122:
:124::124:stretch beklerken sepetten maxi plus çıktı bugün :118:süper süper süperr oldu yahu. Birazdanda yürüyüş yaparım. Ebrulinin erkene alınması bence iyi oldu. yaım saat daha önce bitiriyorum ne güzel.:124:
hedeflermi ben hep 59 60 arası koyuyodum canım görülşdüğü üzere hiçbirine ulaşamadm
bnde strech günlerini sevmiyorum canım ama çarşamba perşembe ve cumayı kaçırmamaya çalışıyorum en verimli günler çünküben bugün yapmıycam yürüyebildiğim kadar yürürüm akşam eve gelincede kendi kendime maxi plus yaparım osmanı izlerken
Zülaleyim günaydınnn nasılsın bugünn. çıktınmı yürüyüşe :118: sigara bırakma işi nasıl gidiyor canımcım
Yaa kıslar nerdesiniz hepiniz yaa
giriyorum çıkıyorum kimse olmuyor, paylaşımımız çok az oluyor bence, benim motivasyon iyice düşüyor gerçekten. Bir şeyler yazmak için kendimi zorluyorum resmen paylaşım arttsın diye.Kıslar kendimizi biraz daha zorlasak bu konuda gerçekten sevindirik olacağım. Tamam kabul ediyorum iş güç çokk ama ama ama
Kaçırdın gülüm maxi plusı, bugün süpriz yaptı ebrucum maxi plus yaptı.
Bugün osman var dimi yaa, bütün türkiye osmana kilitleniyor nerdeyse. ben bu dizi tutulmaz diyordum ama en çok tutulan dizi oldu herhal, tanıdığım herkes onu izliyor. ama ben izlemiyorumm. çok sevmem acıklı şeyleri çok etkiliyor beni:100::85:
Bugün hava soğuk onun için çıkmadım yürüyüşe, artık evde yürüyeceğim mecburen. leslie yapmıyordum bayağıdır, leslie yaparım artık.
Oğluşumu dışarıya çıkardığımda sabah daha akıllı oluyor. Şimdi yanımda bavvv bavv diyip duruyor. Huzursuzluğu oluyor sabahları nedense. Sabah yürüyüşü onada yarıyor anlaşılan
yok canım daha çıkmadım ogulları gönderdim okula birazdanda kızımı götürüp oradanda yürüyüşe devam edicemmmm
sigarayıda bırakamadımmmm kendime sinir oluyorum azalttım ama bırakamadımmmmmmm
dogru canım haklısın kimseler yok buhaftada böyle geçti akrepte yok
ben saat 2 den sonra giriyorum ama dedigin gibi kimseler yok
secdenurummm nasılsın baken kilon ne durumda bende pekbi degişiklik yok hala 75 göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?