Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet canım arkadaştan ayrılmak çok zor.hele aynı zamanda komşuysa.insan aileden biri gitmiş gibi üzülüyor.inşallah yeni bir komşun olur da yalnız kalmazsın.

inşallah canım ama bizim çevrenin yaş ortalaması 45, 50 kendi yaşıtım olacagını hiç sanmıyorum yan komşumdu napalım böyle zor olacak alışmak inşallah iyi insanlar gelir :59: :59: :59:

Herkese tünaydınlar
yemek yapıyordum bi bakayım dedim size ne yapıyorsunuz diye
yemekten sonra dışarı çıkalım diyoruz bakalım, hava güzel biraz parkta ailecek dolanalım dedi eşim, hayretler içindeyim, kolay kolay böyle bişey demez, parkta falan gezmeyi hiiiççç sevmez kendisi. Sanırım gönlümü almak için dedi, dün canımı sıkmıştıta bende birazcık kapris yapıyordum:27::27:. Neyse fırsatını bulmuşken çıkayımda gezeyim miss gibim:21:
Akşam görüşmek üzere:80::80:

İlk bahara giriyoruz ne güzelll. Hava güzeldi dışarda gezdik 1 saate yakın. Tabii yavaş tempoda, sadece kızımla eşim top oynarken bende oğlumla hızlı tempoda yürüyüş yaptım birazcık. Kendimi iyi hissettirdi bu yürüyüş. Şimdide bir bitki çayı demliyorum onu içicem.

Ara sıra başarı öykülerini okuyorum, iyi geliyor daha da hırslandırıyor beni. en son bir kız daha yazmış ve resim eklemiş 8 ayda 40 kilo vermiş. Yaa resimleri görünce insan bu kız o kız değil diyor. 95 kilodan 55 e inmiş maşaallah. HAyır kızın resimlerine bakınca zayıfladığında yüzündeki ifadede değişmiş, daha mutlu, umutlu biri haline önmüş sanki.
53 e inseydim bir ahhh ahhh. Yaz geldiğinde işede başlayacağım ve ilk aldığım maaşle kendimi mağazalara atcağım, istediğim ne varsa alacam. Dolabımı baştan ayağa yenilemek istiyorum. Şimdilik hayallerle yetineyim.

İlk bahara giriyoruz ne güzelll. Hava güzeldi dışarda gezdik 1 saate yakın. Tabii yavaş tempoda, sadece kızımla eşim top oynarken bende oğlumla hızlı tempoda yürüyüş yaptım birazcık. Kendimi iyi hissettirdi bu yürüyüş. Şimdide bir bitki çayı demliyorum onu içicem.

evet medencim bahar ve ardından yazzzz süper :16: :16:
Bişi kalmamı canım sadece 17 kilocuk:1::1: ayda 3 kilo versen 6 ayda tamamdır:27:

kız ben olamam 59 kilo 68 bana yeter zaten annemde bugün diyor zayılama artık yeter :9: :9:
kocam 110 kilo ben yanında çok cılız kalırım :9: :9: :9: :9:
Ara sıra başarı öykülerini okuyorum, iyi geliyor daha da hırslandırıyor beni. en son bir kız daha yazmış ve resim eklemiş 8 ayda 40 kilo vermiş. Yaa resimleri görünce insan bu kız o kız değil diyor. 95 kilodan 55 e inmiş maşaallah. HAyır kızın resimlerine bakınca zayıfladığında yüzündeki ifadede değişmiş, daha mutlu, umutlu biri haline önmüş sanki.
53 e inseydim bir ahhh ahhh. Yaz geldiğinde işede başlayacağım ve ilk aldığım maaşle kendimi mağazalara atcağım, istediğim ne varsa alacam. Dolabımı baştan ayağa yenilemek istiyorum. Şimdilik hayallerle yetineyim.

nereden okuyorsun bende okumak isterim :34: :34:

gunaydin gunadin, bugunun ilk gunaydini benden sevgili takim arkadaslarima :34:
:16: :16:

ne kadar hos

Derdim var demeden önce okuyun

Bir varmış bir yokmuş, kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç kıl saç görmüş.
"Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!."

Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!.

Ertesi gün kalkmış,
aynaya bakmış,
Kafasında iki tel saç kalmışmış....

"H-M-M," demiş,

"Bugün saçımı ikiye ayıracağım demiş."

Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş..

Bir ertesi gene kalkmış,
aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.

"Tamam, tamam demiş...artık bugün at kuyruğu yaparım..."
Öyle de yapmış, ve çok çok güzel bir gün geçirmiş...

Daha bir ertesi,

aynaya baktığında,

Kafasında bir tek tel bile kalmamışmış!!!.

"WoW!" diye bağırmış.

"Bugün saç derdim yok!!!!"

Bakış açısı herşeydir!!!.

Gerektiğinden kibar ol!!!,

Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten!!!!.
:46::46::46::46:
harika bir yazı teşekkürler şekercim:16:

Back