Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep eskiden her hafta takim son bir ayda neler yapti tablosu verilirdi yav onu sen mi hazirliyordun? neden artik yok? cok seviyordum ben onlari.
kafam kazan gibi oldu her tarafta egitim bilimleri goruyorum.
zaten sutlac yapmayida beceremiyorum
:41:
aaa ben gecengun yaptim cok guzeldi:56: istersen tarif veririm:34:

her şeyden yiyp hiç de kilo almasadık daha da güzel olurdu dimii:1:

seninkisi sabah gezmesiydi sanırım:61:

oglendi canimya aramizda dort saat var keske saat farki olmasa:50:
eee erwam fatoş nerdesiniz:20: bu kadar da geç kalınmazki canım:41:

Yuruyus bandımdan cok memnunum turabcım herkeslere tavsıye ederım en azından elımın altında oluyor azcık bısey yedımmı aman benım bunu yhemen yakmam lazım deyıp en azından 20 dkkada olsa yururyebılıyorsun ama cok sıkıcı hıc ılerlemıyorsun ya hep aynı yerde sıkıyor ama fılm falan ızzlıyorum dızı ızlıyorum oyle hıc anlamadan gecıyor zaman
disarda ozelliklede sahilde yurumesi gibi yok, ama boyle soguk ve yagmurlu havalar icin almak lazim.
seninkinin markasi neydi ozellikleri, fiyati?

püsküüt hazırlıyordu canım..
ama benzeri bişey hazırlayabilirim
görelim dimii kendimizi neler yaptığımızı ne kadar yol katettiğimizi:21:
cok memnun olurum hazirlarsan :16: bir tanesin sen kaptan :65:
ay ben bu ay pek iyi sayilmam ocakta cok iyi kilo vermistim bekledim hazirlanmadi :50:

aaa ben gecengun yaptim cok guzeldi:56: istersen tarif veririm:34:

benim sutlaclarim hic olmuyor ya pirinci cok oluyor yada sutun icinde yuzen pirincler gibi oluyor. iki gun once 1 cay bardagi pirince bir lt sut koyarak yaptim 2 tatli kasigida pirinc unu ekledim esim pirincler sutun icinde yuzuyor dedi. bugun biraz pirinc ununu cogaltarak ayni tarifle yaptim ben ders calisirken tasmis birazda dibi tutmus 3 kase kurtarabildim batan ocakta cabasi. bundan sonra yapmam ben sutlac :84::43:

menüm
sabah 1 bardak su.
kahvaltı her zamankinden
ara yok
öğle mısır patlağı 1 paket
ara yoğurt
akşam 1 kase çorba,1 porsiyon sebze salatası,2 dilim ekmek
bir kaç incir ve kayısı yemeyi düşünüyorum 1-2 saat sonra.
iyi akşamlar....

Merhaba canlar
keyifler nasıl bakalım. Kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi.
Zülaleyim sana da:46::46::46::nazar::nazar::nazar:Maşallah iyi kilo vermişsin canımcım. İnşaallah böyle devam eder.
Karamelim üzülme canım hastalığından fazla çıkmış olabilirsin. Ama daha dikkatli yemeye ve spora tekrar başlama zamanın geldi canımcım, hadi gayret canım yapamayacağın bişey değil bence. Bu hafta tam motivasyon bu işe eğiliyorsun tamammı şeker.
Nurceng maşaallah azar azarda olsa gidiyor kilolar kaldı 4,3 böyle giderse 7 hafta sonra seni mezun edecez inşaallah
Hindirellam canım yeni nickin hayırlı olsun. ee bu hafta kilo almadığına göre haftaya verecen tabikide, 1,3 kg bekliyorum haftaya senden, bu hafta buna odaklanıyorsun kaçarı kuçarı yokk
Banusultan sen çok istikrarlı gidiyorsun maşallah çoğunlukla 500-1000 diye. En iyisi seninkisi bence.
Secdenur valla bu haftada süpersin canım tebrikler. Böyle devam edersen 6-7 hafta sonra sende hedefe ulaşmış olursun şeker.
Turabb kaptan yardımcılığın hayırlı olsun şekercim. Hadi bakalım bu hafta 1 kilo gidecek inşaallah senden.
Sen verirsin bu azimle.
Akrebim maşallah kaç haftadır gidiyor kilolar, önceki kaldığın kilona 66 ya iyice yakınlaştın. en geç 2 hafta sonra yakalayacan 66 yı inşaallah
Ervamm kıss verdinmi kilo vermedinmi söylesene kıss. merak ettim. Gerçi sen bu spor aşkıyla kesin vermişsindirde.
Fatoşcum inşaallah bişey olmamıştır, kaç gündür göremiyorum seni tatlım. ağrıların bitmiştir inşaallah canımcım.

Anneme gitmek bana yaramıyor, dedim size bu hatun bana yedirir diye, mantıyı yaptı bi güzel bende yedim güzelce :9:Ama dışarda yürüdümde bıraktım ocukları anneme kardeşimle beraber sosyete pazarına gittik 1 saate yakın yürüdük, 1 saatte pazarda gezdim. :21:

kızlar gelemedim ya özledim sizi dün çok hastaydım okula gidemedim evde yattımvalla.okulda üşütt
üm galiba karnım belim kasıklarım çok ağrıdı sancıdı dr a gittim ilaç verdi kullanıyorum işte bakalım bugün daha iyiyim.
karamel çok üzüldüm valla .ben diş arısını çok çektiği için iyi bilirim.
banucum,zülaley çocuklarınıza geçmiş olsun.
turab bekle beni karınca hızıyla geliyorum

Merhaba canlar
keyifler nasıl bakalım. Kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi.
Zülaleyim sana da:46::46::46::nazar::nazar::nazar:Maşallah iyi kilo vermişsin canımcım. İnşaallah böyle devam eder.
Karamelim üzülme canım hastalığından fazla çıkmış olabilirsin. Ama daha dikkatli yemeye ve spora tekrar başlama zamanın geldi canımcım, hadi gayret canım yapamayacağın bişey değil bence. Bu hafta tam motivasyon bu işe eğiliyorsun tamammı şeker.
Nurceng maşaallah azar azarda olsa gidiyor kilolar kaldı 4,3 böyle giderse 7 hafta sonra seni mezun edecez inşaallah
Hindirellam canım yeni nickin hayırlı olsun. ee bu hafta kilo almadığına göre haftaya verecen tabikide, 1,3 kg bekliyorum haftaya senden, bu hafta buna odaklanıyorsun kaçarı kuçarı yokk
Banusultan sen çok istikrarlı gidiyorsun maşallah çoğunlukla 500-1000 diye. En iyisi seninkisi bence.
Secdenur valla bu haftada süpersin canım tebrikler. Böyle devam edersen 6-7 hafta sonra sende hedefe ulaşmış olursun şeker.
Turabb kaptan yardımcılığın hayırlı olsun şekercim. Hadi bakalım bu hafta 1 kilo gidecek inşaallah senden.
Sen verirsin bu azimle.
Akrebim maşallah kaç haftadır gidiyor kilolar, önceki kaldığın kilona 66 ya iyice yakınlaştın. en geç 2 hafta sonra yakalayacan 66 yı inşaallah
Ervamm kıss verdinmi kilo vermedinmi söylesene kıss. merak ettim. Gerçi sen bu spor aşkıyla kesin vermişsindirde.
Fatoşcum inşaallah bişey olmamıştır, kaç gündür göremiyorum seni tatlım. ağrıların bitmiştir inşaallah canımcım.

sagol canım buhafta seninle yarışacaktık ama olmadı olsun genede ikimizde güzel kilo verdik koşuşturmayla hafta sonu temizligimi bitire bilirsem pazartesi inşallah yürüyüşe başlıyorum artık şu 75 şi görmek istiyorummmmmm

kızlar gelemedim ya özledim sizi dün çok hastaydım okula gidemedim evde yattımvalla.okulda üşütt
üm galiba karnım belim kasıklarım çok ağrıdı sancıdı dr a gittim ilaç verdi kullanıyorum işte bakalım bugün daha iyiyim.

sagol canım oglum iyileşti allaha şükür sana çok geçmiş olsun

Turabcım galiba sen, ben ve bansultan 1 martta doğum öncesi kilomuza ulaşamayacağız:50::50:
1 mart hedefini tutturmak hayal oldu bana:27::27:

güzelim ben 17 marta koymuştum zaten hedefimi.9 ayda aldığımı 9 ayda vereceğim diye.kızım 17 sinde tam dokuz aylık oluyor.ben de 68 inşallah.gerçekçi hedefler belirliyorum ben.yoksa çok üzülürüm.biliyorum kendimi.

çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin dikkat et kendine:29:
Anneme gitmek bana yaramıyor, dedim size bu hatun bana yedirir diye, mantıyı yaptı bi güzel bende yedim güzelce :9:Ama dışarda yürüdümde bıraktım ocukları anneme kardeşimle beraber sosyete pazarına gittik 1 saate yakın yürüdük, 1 saatte pazarda gezdim. :21:
evet anneler yediriyor doğru diyosun:1:
sagol canım buhafta seninle yarışacaktık ama olmadı olsun genede ikimizde güzel kilo verdik koşuşturmayla hafta sonu temizligimi bitire bilirsem pazartesi inşallah yürüyüşe başlıyorum artık şu 75 şi görmek istiyorummmmmm
tatlım geldimi halıların
bu arada günaydın.tüm ailem uykuda fırsattan istifade bir bakayım dedim size.
günaydın canıımm:3:

sabah_kahvalti_1.jpg

sıcak bir günaydın
yalnızlığı bir başına bırakır.......​

günaydııııııııııın:16::16::16::16:

evet kızlar dün şubatın son cumasıydı..
yani yeni hedefler koyma zamanı geldii..benim hedefim 68 di..hedefimi geçtim çok şükür:66:
2 kilo aşağısına çekiyorum..hedefe ulaşamayınca moralim bozuluyor diyetten uzaklaşıyorum elimde olmadan:44: iyisimi haftada 500 gr olsun dimi şekercikler..

yeni hedefim 65,7 şekerler..1 nisan 65,7 diyoruumm:64:

böyle her aya 2 kilo versem:97:

1 mayıs 63,7

1 haziran 61,7

1 temmuz 59,7

1 ağustos 57,7

1 eylül 55,7

1 ekim 53,7

1 kasım 51,7

amanıınn 8 kasım doğum günüm ve ben doğum günümde hedefime ulaşmış olucammm:62:

Back