Merhaba canlar
keyifler nasıl bakalım. Kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi.
Zülaleyim sana da
Maşallah iyi kilo vermişsin canımcım. İnşaallah böyle devam eder.
Karamelim üzülme canım hastalığından fazla çıkmış olabilirsin. Ama daha dikkatli yemeye ve spora tekrar başlama zamanın geldi canımcım, hadi gayret canım yapamayacağın bişey değil bence. Bu hafta tam motivasyon bu işe eğiliyorsun tamammı şeker.
Nurceng maşaallah azar azarda olsa gidiyor kilolar kaldı 4,3 böyle giderse 7 hafta sonra seni mezun edecez inşaallah
Hindirellam canım yeni nickin hayırlı olsun. ee bu hafta kilo almadığına göre haftaya verecen tabikide, 1,3 kg bekliyorum haftaya senden, bu hafta buna odaklanıyorsun kaçarı kuçarı yokk
Banusultan sen çok istikrarlı gidiyorsun maşallah çoğunlukla 500-1000 diye. En iyisi seninkisi bence.
Secdenur valla bu haftada süpersin canım tebrikler. Böyle devam edersen 6-7 hafta sonra sende hedefe ulaşmış olursun şeker.
Turabb kaptan yardımcılığın hayırlı olsun şekercim. Hadi bakalım bu hafta 1 kilo gidecek inşaallah senden.
Sen verirsin bu azimle.
Akrebim maşallah kaç haftadır gidiyor kilolar, önceki kaldığın kilona 66 ya iyice yakınlaştın. en geç 2 hafta sonra yakalayacan 66 yı inşaallah
Ervamm kıss verdinmi kilo vermedinmi söylesene kıss. merak ettim. Gerçi sen bu spor aşkıyla kesin vermişsindirde.
Fatoşcum inşaallah bişey olmamıştır, kaç gündür göremiyorum seni tatlım. ağrıların bitmiştir inşaallah canımcım.