sagol canım buhafta seninle yarışacaktık ama olmadı olsun genede ikimizde güzel kilo verdik koşuşturmayla hafta sonu temizligimi bitire bilirsem pazartesi inşallah yürüyüşe başlıyorum artık şu 75 şi görmek istiyorummmmmm
maalesef medencim ama banusultaninda dedigi gibi bebeklerimizin dogum tarihlerine koyarsak hedeflerimizi benimde hedefim 16 si olabilir. 16 martta 54 olayim ben ozamanTurabcım galiba sen, ben ve bansultan 1 martta doğum öncesi kilomuza ulaşamayacağız
1 mart hedefini tutturmak hayal oldu bana
gecmis olsun nurcengcim, hadi gel bak bu hafta senin icin bekledimdikızlar gelemedim ya özledim sizi dün çok hastaydım okula gidemedim evde yattımvalla.okulda üşütt
üm galiba karnım belim kasıklarım çok ağrıdı sancıdı dr a gittim ilaç verdi kullanıyorum işte bakalım bugün daha iyiyim.
karamel çok üzüldüm valla .ben diş arısını çok çektiği için iyi bilirim.
banucum,zülaley çocuklarınıza geçmiş olsun.
turab bekle beni karınca hızıyla geliyorum
evet banada dun cok zayiflamissin dediler. kardesimde eski haline donmussun dedibaşkalarından duymak insanı çok memnun ediyo dimi şeker
16 martta benim kizimin 9 aylik olacagi gun banusultan o gun hedeflerimizi degerlendirelim olurmu?güzelim ben 17 marta koymuştum zaten hedefimi.9 ayda aldığımı 9 ayda vereceğim diye.kızım 17 sinde tam dokuz aylık oluyor.ben de 68 inşallah.gerçekçi hedefler belirliyorum ben.yoksa çok üzülürüm.biliyorum kendimi.
hangi cizelgeleri kastediyorsun akrepcim?bizim çizelgelere nolmuş görünmüyolar:26:
hangi cizelgeleri kastediyorsun akrepcim?
bizim subat ayinda yaptiklarimizi mi cizelgelemistin yoksa?
16 mart hedefim 54.9 yani 54 u goreyim yiteryok canım bizim çizelgeler görünmüyodu şimdi görünüyorlar..
vee 1 nisan hedefinizi alalım efemm
selam benim 1 mart hedefim 60 büyük hayaller kurmak istemiyorum
evet canım bencede insan ulaşamayınca üzülüyo hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine
sandaloz recinesi nedir banusultan?menüm
su,sandaloz reçinesi
kahvaltı
ara yok
öğle 1 paket mısır patlağı
ara yoğurt
akşam 1 dilim ekmek sebze buğulama
1 kase müsli
Derdim var demeden önce okuyun
............
Bakış açısı herşeydir!!!.
Gerektiğinden kibar ol!!!,
Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten!!!!.
huuu huuuu nerelerdesiniz kızlar iyisinizdir inşallah
benim bugün çok sevdigim bir komşum taşındı çokkkkkkkkkkk agladım
kendimi çok yanlız hissediyorum sanki boşlukta gibiyim ikimizinde eşi gece çalışıyordu hep birlik teydik
ayrılmak çok zor oldu ikimiz içinde
uzulme tatlim, alistinya ona simdi zor gelir tabi. simdi sen kendini mesgul et bol bol.
bak bende 15 gunde bir depresyona girerdimsimdi sinava hazirlanma telasindan vakit bulup stres bile yapamiyorum. kiyamam ben sana zulaleyim uzuntuden zayiflarsin bak yapma
sandaloz recinesi nedir banusultan?
sen bu hizla benide gecersin tebrikler
cok sevdim bunu
yok valla bu saat oldu kendime gelemedim aklımdan çıkmıyo kendimi ev işine verdim ay yok dayanamıyom alışırım inşallah bebegi olmuyordu tedavi görtü hamile kaldı testi bile birlikte yapmıştık sarılıp bir güzel aglamıştık sevinçten ben hep onunla dalga geçerdim bebişe bakamassın diye oda derdi teyzesi sen bakarsın
yani anlican ben hala aglıyorum gözlerim şişti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?