Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bişey kalmadı 75 e bu hafta göreceğini düşünüyorum ben.Kıss belkide 1 martta görürsün ne dersin:124:

Turabcım galiba sen, ben ve bansultan 1 martta doğum öncesi kilomuza ulaşamayacağız
1 mart hedefini tutturmak hayal oldu bana
maalesef medencim ama banusultaninda dedigi gibi bebeklerimizin dogum tarihlerine koyarsak hedeflerimizi benimde hedefim 16 si olabilir. 16 martta 54 olayim ben ozaman

gecmis olsun nurcengcim, hadi gel bak bu hafta senin icin bekledimdi yoksa verirdim ben 1 kilo daha :79:
ama bu hafta bekleyemem sen hizlan hadi.

başkalarından duymak insanı çok memnun ediyo dimi şeker
evet banada dun cok zayiflamissin dediler. kardesimde eski haline donmussun dedi
16 martta benim kizimin 9 aylik olacagi gun banusultan o gun hedeflerimizi degerlendirelim olurmu?

Derdim var demeden önce okuyun

Bir varmış bir yokmuş, kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç kıl saç görmüş.
"Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!."

Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!.

Ertesi gün kalkmış,
aynaya bakmış,
Kafasında iki tel saç kalmışmış....

"H-M-M," demiş,

"Bugün saçımı ikiye ayıracağım demiş."

Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş..

Bir ertesi gene kalkmış,
aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.

"Tamam, tamam demiş...artık bugün at kuyruğu yaparım..."
Öyle de yapmış, ve çok çok güzel bir gün geçirmiş...

Daha bir ertesi,

aynaya baktığında,

Kafasında bir tek tel bile kalmamışmış!!!.

"WoW!" diye bağırmış.

"Bugün saç derdim yok!!!!"

Bakış açısı herşeydir!!!.

Gerektiğinden kibar ol!!!,

Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten!!!!.

menüm
su,sandaloz reçinesi
kahvaltı
ara yok
öğle 1 paket mısır patlağı
ara yoğurt
akşam 1 dilim ekmek sebze buğulama
1 kase müsli
sandaloz recinesi nedir banusultan?
sen bu hizla benide gecersin tebrikler

Derdim var demeden önce okuyun

............
Bakış açısı herşeydir!!!.

Gerektiğinden kibar ol!!!,

Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten!!!!.

cok sevdim bunu

huuu huuuu nerelerdesiniz kızlar iyisinizdir inşallah
benim bugün çok sevdigim bir komşum taşındı çokkkkkkkkkkk agladım
kendimi çok yanlız hissediyorum sanki boşlukta gibiyim ikimizinde eşi gece çalışıyordu hep birlik teydik
ayrılmak çok zor oldu ikimiz içinde

uzulme tatlim, alistinya ona simdi zor gelir tabi. simdi sen kendini mesgul et bol bol.
bak bende 15 gunde bir depresyona girerdim simdi sinava hazirlanma telasindan vakit bulup stres bile yapamiyorum. kiyamam ben sana zulaleyim uzuntuden zayiflarsin bak yapma

yok valla bu saat oldu kendime gelemedim aklımdan çıkmıyo kendimi ev işine verdim ay yok dayanamıyom alışırım inşallah bebegi olmuyordu tedavi görtü hamile kaldı testi bile birlikte yapmıştık sarılıp bir güzel aglamıştık sevinçten ben hep onunla dalga geçerdim bebişe bakamassın diye oda derdi teyzesi sen bakarsın
yani anlican ben hala aglıyorum gözlerim şişti valla

Son düzenleme:

sandaloz recinesi nedir banusultan?
sen bu hizla benide gecersin tebrikler

cok sevdim bunu

k.afrika menşeili bir ağacın reçinesi canım.aktarlarda satılıyor.sabah aç karnına 1 fındık büyüklüğünde yiyip üstüne su içiyorsun.zayıflamaya yardımcı deniyor.bir deneyeyim dedim ben de.

evet canım arkadaştan ayrılmak çok zor.hele aynı zamanda komşuysa.insan aileden biri gitmiş gibi üzülüyor.inşallah yeni bir komşun olur da yalnız kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…