- 8 Ağustos 2008
- 35.215
- 41.848
- 1.123
oyy kuşumm valla kıyamam sana yaa..ne manyak adammış öyle o doktor yaa..vakit kaybetmemek için yapılırmı bu insana Allahım düşünemiyorum bile senin o acınıiyi akamlar kızlar.gerçi kimse yok ama şansımdan yine ben yinede yazayım :)
bu hafta evrak işlerim falan vardı.birde ingilizce kursumu akşama aldım.işten cıkıp kursa gıdıyorum.eve 9-10 da gelıyorum 11 de yatıyorumyorgunluktan gıremıyordum nete.işyerındede bilgisayarım bozuk cıktı.daha doğrusu üstüme zimmetli bilgisayar bozuk cıktı.onunla uğrastım 2-3 gün yeni tamir edildi giremedim nete
aksi gibi adet oldum bu hafta.benim ilk günüde cok sancılı gecer.öldüm valla iş yerınde
oda yetmez gıbı leblebı yerken dişim kırıldı.cok canım acıdı.dişimin ağırısından ne yapacağımı şaşırdım
dün fırsat buldum dişçiye gıttım.
2 saat bekledım neyse gırdım doktor bu dişi yapıştıramayız çekilmesi lazım dedı.cerrahiye yolladı
cerrahiye gıttım 2 saatte orda bekledım.yorgunluktan bayılacaktım bide ayakta beklıyorum cok kalabalık.
sıra bana geldi.girdim.doktor o kadra sinirli ki.bağırıp duruyor millete.dişime baktı.ben bunu uyuşturmadan cekerim acızık dayan dedı.ben olmaz yapayın demeden adam dişimi tuttu 20 sanıyede cektı
tabi acıdan beynim zonkladıgözlerimnden yaş geldi.deli herif uyuşturmadan dişimi cekti ya. canımın acısından adama kızamadım.ağzımı bile acamadım
anlıyacağınız baya acı dolu bir hafta gecırdım
ama çok şükür iyiyim cok suan
adet dönemi genelde iştahım acık olduğu ıcın kendimi frenlemekte cok zorlandım![]()
yarın ne olacak cok merak ediyorum.
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
neyse bilgisayarın da yapılmış uğrarsın artık buralara demii
![KK39 :39: :39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
aklima getirdigin iyi oldu canimcim hemen plates yapip ardindan 15 dk leslie ile yurmeliyim bu benim bu hafta icin son direnisim
merhaba hindirellayeni nickini begendim.
sen bu guzel aksam yemegi mensunu nerde yiyorsun bakalim
benim ogunlerim genelde tek cesit yemeklerden olsuyor. soyle bir ziyafet sofrasina oturasim var. biri beni yemege davet etsin istiyorum
ahh canım benim gel ben seni davet ediyorum şööle çeşit çesit menü hazırliim sana tatlışımm
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)