Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep bide fikrimi sormadın ama söylemek istedm geçen kaptan yardımcısı olarak minnoşu önermiştin şmdi o gitti. Eğer hala kaptan yardımcısı düşünüyosan ben medeniyada turabı öneriyorum

Oyyy oyy oy sağol gülüm tabii bende yapabilirim ama turab benden daha önce katıldı takıma onun olması daha doğru gibi geliyor bana, zaten paylaşım konusundada iyi. Kendiside isterse Turab olsun turab:116::128::124:
:119:
cok tesekkur ederim sekerlerim ama benim takimdaki gunlerim sayili biliyorsunuz
mezun olmam yakindir bu gorevi kalici arkadaslara vermemis daha mantikli olur
biraz ukalalik yaptim
yani yardimci olmak isterim ama hesaplamalar hakkinda hic bir fikrim yok medencim senin sayilarla aran iyidir belki sen daha iyi yaparsin.

menümüde yazayım
sabah sirkeli su 1 elma
kahvaltı 1 dilim kp ekmek peynir zeytin reçel
ara 2 diş sarımsak yuttum
1 tane gofret
ögle 1 tabak kuru fasulye
akşam 4 yemek kaşıgı makarna ve patates yemegi ve 2 kaşık yogurt
1,5 lt su 3 fincan yeşil çay
ilerliyen saatlerde acıkırsam 1 tane portakal yerim ve su içerim

selam kızlar rumuzum değişti ben nowar
akrepcim ben takımda en çok paylaşım yapan meden ve turab olduğu için onları önermiştim yoksa tabiki karamel kuralları hesapları daha iyi biliyodur fakat seninde söyledğin gibi bu aralar o çok yoğun. eee malum turabımızda yakında mezun olacak inşallaho zaman aday olarak sadece meden kalıyor yani tabi başka gönüllü yoksa..:26:inşallah istemedende olsa kimseyi kırmamışmdır:26::26:
bugünkü menüm
sabah güzel bi kahvaltı
öğlen pırasa yemeği kabak tatlısı
akşam 4.30 da mercimek çok az mantı çok az barbunya pilaki 2 kemalpaşa 2,5 lt su yatmadan yeşilçay içicem hee bide 45 dk pilates ayy bugün kalçalarım çok ağrıdı yaa:26:güzel bi pilates günü oldu hem karın hem kalça

karamelımmmm nerdesınnnn:86::86::86:

geldim minnoşum geldim :) birazdan ziyaretine gelicem

akrebim mersine geldiğimde bende isterim bu pastadan haberin olsun.canımı cektirdin kız akşam akşam

evet bir adet karamel aranıyor.karamel kuşum çık ortaya artıkım yaa:26:
COLOR]

geldim arkadasım.ayy bu çatlaklar cidden benim en büyük sorunum.daha cocuk doğurmadan zebra gıbı oldum:) nasıl bir yöntemmiş Medencim.merak ettim .işe yarıyorsa yapalım hemen.

karamel nerdesiniz Nowaaarr!!
Nowar sen biraz ortadan kaybolsan bir kac yuz gramla geri donuyorsun
hadi guzelim yaza guzel girmek zorundayiz :89:

vakıt bulup giremedim turabım yaa.10 parçaya bölündüm.fırsat bulamadım kusuruma bakmayın lütfen

ah ahh eski karamel olsa.günde 10 defa gelırdım buraya.ne güzel sporumu yapardım diyetımı yapardım.her hafta mutlaka kılo verırdım.bol bol vaktım vardı sımdıde öyle olsam seve seve yapardım akrebim ama şimdi takıma zor uğruyorum.sık paylaşımda bulunan ve boş vaktı olan bir arkadasımızı secelim.sanada yardımcı olur.yük azalır omzundan .

hehehheh geldim bak akrebim.beni özle diye girmiyordum takıma.hasretımden tutuş ohhh

iyi akamlar kızlar.gerçi kimse yok ama şansımdan yine ben yinede yazayım :)

bu hafta evrak işlerim falan vardı.birde ingilizce kursumu akşama aldım.işten cıkıp kursa gıdıyorum.eve 9-10 da gelıyorum 11 de yatıyorum yorgunluktan gıremıyordum nete.işyerındede bilgisayarım bozuk cıktı.daha doğrusu üstüme zimmetli bilgisayar bozuk cıktı.onunla uğrastım 2-3 gün yeni tamir edildi giremedim nete

aksi gibi adet oldum bu hafta.benim ilk günüde cok sancılı gecer.öldüm valla iş yerınde

oda yetmez gıbı leblebı yerken dişim kırıldı.cok canım acıdı.dişimin ağırısından ne yapacağımı şaşırdım
dün fırsat buldum dişçiye gıttım.
2 saat bekledım neyse gırdım doktor bu dişi yapıştıramayız çekilmesi lazım dedı.cerrahiye yolladı
cerrahiye gıttım 2 saatte orda bekledım.yorgunluktan bayılacaktım bide ayakta beklıyorum cok kalabalık.
sıra bana geldi.girdim.doktor o kadra sinirli ki.bağırıp duruyor millete.dişime baktı.ben bunu uyuşturmadan cekerim acızık dayan dedı.ben olmaz yapayın demeden adam dişimi tuttu 20 sanıyede cektı
tabi acıdan beynim zonkladı gözlerimnden yaş geldi.deli herif uyuşturmadan dişimi cekti ya. canımın acısından adama kızamadım.ağzımı bile acamadım

anlıyacağınız baya acı dolu bir hafta gecırdım
ama çok şükür iyiyim cok suan

adet dönemi genelde iştahım acık olduğu ıcın kendimi frenlemekte cok zorlandım
yarın ne olacak cok merak ediyorum.

ay canım ya.hay allah.dişçinin ettiğine bak.uyuşturup bekleyerek vakit kaybetmek istememiştir.allah da onun canını yaksın.bu ne ya.hadi geçmiş olsun diyelim canım da ben bile çok kızdım adama.

vvuuuuuuu yine fırtı öncesi sessizligi var takımda :18: :18: :18: :18: :18: :18:
neredesiniz kızlar herkez sonsporlarını yapıyor herhal
aklima getirdigin iyi oldu canimcim hemen plates yapip ardindan 15 dk leslie ile yurmeliyim bu benim bu hafta icin son direnisim
merhaba hindirella yeni nickini begendim.
sen bu guzel aksam yemegi mensunu nerde yiyorsun bakalim
benim ogunlerim genelde tek cesit yemeklerden olsuyor. soyle bir ziyafet sofrasina oturasim var. biri beni yemege davet etsin istiyorum

vvuuuuuuu yine fırtı öncesi sessizligi var takımda :18: :18: :18: :18: :18: :18:
neredesiniz kızlar herkez sonsporlarını yapıyor herhal

Hakikaten öyle dimi? Bir sessizlik kaplamış gibi:18::18:
Ben bugün yine güzel spor yaptım zülaleyim, 2 gündür iyiym şükür. Çok merak ediyorum yarına ne olacak

geldim arkadasım.ayy bu çatlaklar cidden benim en büyük sorunum.daha cocuk doğurmadan zebra gıbı oldum:) nasıl bir yöntemmiş Medencim.merak ettim .işe yarıyorsa yapalım hemen.

Forumlardan 2 yöntem buldum, ikiside iyi gibi ama önce daha kolay, ucuz ve zararsız bir yöntem var onu deniyeceğim. Türk kahvesi ve limon. gerçi forumun oumasını tam bitiremedim 180 sayfa hepsini okuyacağım sonra başlayacağım. İstersen sende başla, yada ben başlayım işe yararsa sen başla:13:

karamelımmmm canımın içisi çok özledım senı yaa nerdesın hooff azcık azcık gelsen barı arada sırada sekercım. ıyıkıde tam zamanında aramısım yoksam bol kalorı dolu bır tabagı mıdeye ındırıcektın kesın benım durumlar kotu yarın ıcın cunku bugece annemlere gıttık hoof yaa gıderken zaten bılıyordum boyle olucagını ama neysem hadı bakalım hayırlısı yarına beklerım canım bızım takıma da ama ben sabahtan arazıye gıdıcem sekercım aksama gelırım. sende dıkkat et olurmu tatlım lutfen bukadar ugrasmısken kendını salma neolur canım benım bak ısede gırdın fıstık gıbın asıstan olman lazım senın

Canım benim yaa neler çekmişsin sen bu hafta böyle, aksilik aksilik üstüne olmuş. İnşaallah yarın yüzün güler. Şu dişçiye ben de fena kızdım ama. varya sinir oldum o dişçiye

Bugün ne yedim bir bakalım;
1 İncir
Biraz Peynir
2 Zeytin
2 Çatal Çikolata
2 Dilim Ekmek
3-4 Cicibebe
3-4 Yudum Süt
1 Parça Tavuk
3 Kaşık Pilav
1 Dilim Hellim Peyniri
Yarım Bardak Kola:78:

4 Bardak Bitki Çayı
3 Litreye Yakın Su

80 dk Plates
80 dk Yürüyüş

İnşaalah yazmayı unuttuğum bişey yoktur.

Hakikaten öyle dimi? Bir sessizlik kaplamış gibi:18::18:
Ben bugün yine güzel spor yaptım zülaleyim, 2 gündür iyiym şükür. Çok merak ediyorum yarına ne olacak

Ben yatmaya gidiyorum kıslarr iyi geceler, İnşaallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur, Hepimizin yüzü güler ve takımımız yine açık ara birinci olur

in şallah canımya anacım bende morelde yok halılarım hala yıkamada hala gelmedi eşim kızıp duruyo çocukları hasta ettin die neysem yarın gelir inşallah dua edin nolurrrrr

Son düzenleme:

ah canımmm çok geçmiş olsunya manyak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…