akrep bide fikrimi sormadın ama söylemek istedm geçen kaptan yardımcısı olarak minnoşu önermiştin şmdi o gitti. Eğer hala kaptan yardımcısı düşünüyosan ben medeniyada turabı öneriyorum
:119:Oyyy oyy oy sağol gülümtabii bende yapabilirim ama turab benden daha önce katıldı takıma onun olması daha doğru gibi geliyor bana, zaten paylaşım konusundada iyi. Kendiside isterse Turab olsun turab:116::128::124:
karamelımmmm nerdesınnnn:86::86::86:
turabcım hemen veriyorum canım tarifi
kirpi pasta
malzemeler
-2 paket yulaflı bisküvi
-5 adet kuru incir-5 adet kuru kayısı
-1 su bardağı iri kırılmış fındık
-1 su bardağı süt
-3 çorba kaşığı fındık ezmesi
-2 çorba kaşığı tereyağı
-1 çorba kaşığı kakao
-3 çorba kaşığı hindistan cevizi
-1 çay bardağı damla çikolata
üzeri için
-1 poşet şanti
-1 çay bardağı süt
-1 tatlı kaşığı kakao
-1 su bardağı yeşil fıstık
COLOR]
evet bir adet karamel aranıyor.karamel kuşum çık ortaya artıkım yaa:26:
COLOR]
Karamelimmmmm nerdesiiiin ayol göremiyorum seniiii
Ben 1 saattir çatlaklarla ilgili forumları okuyordum, bir yöntem dikkatimi çekti, onu denemeyi düşünüyorum. Eğer işe yararsa sanada tavsiye edecem karamelimmm:13::112:
karamel nerdesiniz Nowaaarr!!
Nowar sen biraz ortadan kaybolsan bir kac yuz gramla geri donuyorsun
hadi guzelim yaza guzel girmek zorundayiz :89:
tatlım eskilerden minnoş ve karamel vardı hani kuralları daha iyi bilirler açısından ikisine önericektim ama karamelin sınavları yeni iş kızcağız fırsat bulamazdı o yüzden minnoş demiştim..o da gitti tabii..
tabiki fikrini söyliceksin alınmaca felan olmadan..bu arada iyi hatırlattın tatlım.
aranızda varsa gönüllü kendine güvenen arkadaşlar hemen el kaldırsın
karameeeeeeeeeeeeeeeeelllll :84:
valla bugün ortaya çıktın çıktın
yok çıkmadın hiç çıkma furacam çünkü parmaklarından:104:
günde bir defa görün bi ortalıkda..
vur dedik öldürdün meraktan be yaa:99:
ay canım ya.hay allah.dişçinin ettiğine bak.uyuşturup bekleyerek vakit kaybetmek istememiştir.allah da onun canını yaksın.bu ne ya.hadi geçmiş olsun diyelim canım da ben bile çok kızdım adama.iyi akamlar kızlar.gerçi kimse yok ama şansımdan yine ben yinede yazayım :)
bu hafta evrak işlerim falan vardı.birde ingilizce kursumu akşama aldım.işten cıkıp kursa gıdıyorum.eve 9-10 da gelıyorum 11 de yatıyorumyorgunluktan gıremıyordum nete.işyerındede bilgisayarım bozuk cıktı.daha doğrusu üstüme zimmetli bilgisayar bozuk cıktı.onunla uğrastım 2-3 gün yeni tamir edildi giremedim nete
aksi gibi adet oldum bu hafta.benim ilk günüde cok sancılı gecer.öldüm valla iş yerınde
oda yetmez gıbı leblebı yerken dişim kırıldı.cok canım acıdı.dişimin ağırısından ne yapacağımı şaşırdım
dün fırsat buldum dişçiye gıttım.
2 saat bekledım neyse gırdım doktor bu dişi yapıştıramayız çekilmesi lazım dedı.cerrahiye yolladı
cerrahiye gıttım 2 saatte orda bekledım.yorgunluktan bayılacaktım bide ayakta beklıyorum cok kalabalık.
sıra bana geldi.girdim.doktor o kadra sinirli ki.bağırıp duruyor millete.dişime baktı.ben bunu uyuşturmadan cekerim acızık dayan dedı.ben olmaz yapayın demeden adam dişimi tuttu 20 sanıyede cektı
tabi acıdan beynim zonkladıgözlerimnden yaş geldi.deli herif uyuşturmadan dişimi cekti ya. canımın acısından adama kızamadım.ağzımı bile acamadım
anlıyacağınız baya acı dolu bir hafta gecırdım
ama çok şükür iyiyim cok suan
adet dönemi genelde iştahım acık olduğu ıcın kendimi frenlemekte cok zorlandım
yarın ne olacak cok merak ediyorum.
aklima getirdigin iyi oldu canimcim hemen plates yapip ardindan 15 dk leslie ile yurmeliyim bu benim bu hafta icin son direnisimvvuuuuuuu yine fırtı öncesi sessizligi var takımda :18: :18: :18: :18: :18: :18:
neredesiniz kızlar herkez sonsporlarını yapıyor herhal
merhaba hindirellaselam kızlar rumuzum değişti ben nowar
akrepcim ben takımda en çok paylaşım yapan meden ve turab olduğu için onları önermiştim yoksa tabiki karamel kuralları hesapları daha iyi biliyodur fakat seninde söyledğin gibi bu aralar o çok yoğun. eee malum turabımızda yakında mezun olacak inşallaho zaman aday olarak sadece meden kalıyor yani tabi başka gönüllü yoksa..:26:inşallah istemedende olsa kimseyi kırmamışmdır:26::26:
bugünkü menüm
sabah güzel bi kahvaltı
öğlen pırasa yemeği kabak tatlısı
akşam 4.30 da mercimek çok az mantı çok az barbunya pilaki 2 kemalpaşa 2,5 lt su yatmadan yeşilçay içicem hee bide 45 dk pilates ayy bugün kalçalarım çok ağrıdı yaa:26:güzel bi pilates günü oldu hem karın hem kalça
vvuuuuuuu yine fırtı öncesi sessizligi var takımda :18: :18: :18: :18: :18: :18:
neredesiniz kızlar herkez sonsporlarını yapıyor herhal
geldim arkadasım.ayy bu çatlaklar cidden benim en büyük sorunum.daha cocuk doğurmadan zebra gıbı oldum:) nasıl bir yöntemmiş Medencim.merak ettim .işe yarıyorsa yapalım hemen.
iyi akamlar kızlar.gerçi kimse yok ama şansımdan yine ben yinede yazayım :)
bu hafta evrak işlerim falan vardı.birde ingilizce kursumu akşama aldım.işten cıkıp kursa gıdıyorum.eve 9-10 da gelıyorum 11 de yatıyorumyorgunluktan gıremıyordum nete.işyerındede bilgisayarım bozuk cıktı.daha doğrusu üstüme zimmetli bilgisayar bozuk cıktı.onunla uğrastım 2-3 gün yeni tamir edildi giremedim nete
aksi gibi adet oldum bu hafta.benim ilk günüde cok sancılı gecer.öldüm valla iş yerınde
oda yetmez gıbı leblebı yerken dişim kırıldı.cok canım acıdı.dişimin ağırısından ne yapacağımı şaşırdım
2 saat bekledım neyse gırdım doktor bu dişi yapıştıramayız çekilmesi lazım dedı.cerrahiye yolladı
cerrahiye gıttım 2 saatte orda bekledım.yorgunluktan bayılacaktım bide ayakta beklıyorum cok kalabalık.
sıra bana geldi.girdim.doktor o kadra sinirli ki.bağırıp duruyor millete.dişime baktı.ben bunu uyuşturmadan cekerim acızık dayan dedı.ben olmaz yapayın demeden adam dişimi tuttu 20 sanıyede cektı
tabi acıdan beynim zonkladıgözlerimnden yaş geldi.deli herif uyuşturmadan dişimi cekti ya. canımın acısından adama kızamadım.ağzımı bile acamadım
Hakikaten öyle dimi? Bir sessizlik kaplamış gibi:18::18:
Ben bugün yine güzel spor yaptım zülaleyim, 2 gündür iyiym şükür. Çok merak ediyorum yarına ne olacak
Ben yatmaya gidiyorum kıslarr iyi geceler, İnşaallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur, Hepimizin yüzü güler ve takımımız yine açık ara birinci olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?