Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepcim sevinme hemen hemen taktik degistiriyorum o zaman :20:
tespitlerime gore ben yediklerime fazla dikkat edince boyle oluyorum. bundan sonra sadece spor yapacagim canim birsey yemek isterse olculu bir sekilde yiyecegim. iki gundur ac daliyorum uykuya su tabloya bak :59:
bir kac gun menu yazmayayim ben ayip olmasin arkadaslara yediklerimi gormeseler daha iyi olur. hergun plates+ yuruyus yiter bana.
Akrep bu arada dun ben o pastanin resmini gorememistim sadece yazi gorunuyordu cok komik bir pasta bende yaparim ondan. tesekkurler tarif icin :9:

kıs akşamları hiç aç yatılırmı:20:
sen o pastadan yap özellikle yatmadan önce ye şekercim benimmm:27:

kızlar kk da bişey buldum çok hoşuma gitti:1:

Annelerimizden Neler Öğrendik???

İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"
Duaların gücünü: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."
Zamana karşı yarışmayı: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."
Mantıklı düşünmeyi: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"
İleri görüşlü olmayı: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."
Hayatın trajikomik yanlarını: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem...."
Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: "Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"
Dayanıklı olmayı: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"
Hava raporu tahmini yapmayı: "Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."
Abartmayı: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye...!!"
Davranış psikolojisini: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?..."
Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"
Kıskanmayı: "Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."
Sabırlı olmayı: "Baban eve gelsin, sen görürsün''
Hakkımızı alacağımızı: "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
Diyalog kurmayı: "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyleyeyim anne?"
"Sus!! Bana cevap verme!!!"
Tıp bilgilerini: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin"
Olgun olmayı: "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
Genetik bilgileri: "Sen de o lanet olası babana çektin."
Bilgeliği: "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
VE .....Adaleti: "Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...

:60::60::60:benim annemi ve beni anlatmislar bende anne oldum:60::60::60::60:

Merhabalar ben geldim, dışardaydım bütün gün, bir kaç işim vardı onları hallettim hemde yürüyüş yaptım bolcaaa. ohhh yürümek çok güzel yahuu. o kadar yürüdüm yorulmadım ama şu çocuklar 2 saatte beni yordular yafff. ama keyfim yerinde :51::24:
Dün dediğim gibi onlar sadece hamur işi yediler nohut pilav kaldı öylece, bugün yemek sorunumda olmadığı için bende geç geldim eve.
Eşim biraz önce aradı geç gelecekmiş, iyi dedim bende hemencecik plates yapacam. Biraz sonra tekrar görüşürüz bayanlar:38:

günaydın kızlar yepyeni pozitif birgün olsun inşallah hepimiz için
tabi bol sporlu ve az kalorili :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:
medencim nasıl gidiyo ya ben bugünde spor yapamicam kaynım askeregidiyo kaynanamda olucaz ama çok kalabalık sürekli ayakta olurum

Önemli olan oturmamak canımcım, ev işi yapmakta bol bol kalori harcatıyor sonuçta:32:. Bu hafta bekliyoruz senden 2 kilo ona göre:1:yokk yokk 1 kilo olsa yeter bize:34:
ehh işte fena değil güzelim. Bende sadece dün 40 dk plates yapmıştım ama bugün yürüdüm 7 saa dışardaydım bunun en az 3,5 saatini yürüdüm daha da fazladırda ben bu şekilde alacam. tempolu yürüdüm. toplamda 3 günde 250 dk oldu birazdan plates yapacam 300 dk tamamlarım.

Şimdide kiraz sapı çayı hazırladım onu içiyorum. Menü yazacam ama hangi saatte ne yedim tuamadım, toplu halde yazayım diye düşünüyorum.
Sabah - 1 Şekersi Çay, 1 Dilim Ekmek, 2 Zeytin, 2 Çatal Çikolata, Biraz Peynir, Çeyrek Yumurta
Ara - 3 Çeri DOmates, Yarım Salatalık, 3 Kuru Kayısı
Öğle - Yok
Ara - 2 Lokma Dürüm, 1 Çatal Çikolata, 2-3 Yudum Süt, (2 tatlı kaşığı Oğlumun Mamasının sonunuda yedim)
Akşam - 1 Kase Pilav-Nohut karışımı
Ara - 2 Cicibebe

Hatırladığım bu kadar. 3 Kupa Bitki Çayı, 3 Litreye Yakın Su

45 dk Plates, 225 dk Yürüyüş

Son düzenleme:

kızlar kk da bişey buldum çok hoşuma gitti:1:

Annelerimizden Neler Öğrendik???

İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"
Duaların gücünü: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."
Zamana karşı yarışmayı: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."
Mantıklı düşünmeyi: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"
İleri görüşlü olmayı: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."
Hayatın trajikomik yanlarını: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem...."
Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: "Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"
Dayanıklı olmayı: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"
Hava raporu tahmini yapmayı: "Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."
Abartmayı: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye...!!"
Davranış psikolojisini: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?..."
Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"
Kıskanmayı: "Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."
Sabırlı olmayı: "Baban eve gelsin, sen görürsün''
Hakkımızı alacağımızı: "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
Diyalog kurmayı: "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyleyeyim anne?"
"Sus!! Bana cevap verme!!!"
Tıp bilgilerini: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin"
Olgun olmayı: "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
Genetik bilgileri: "Sen de o lanet olası babana çektin."
Bilgeliği: "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
VE .....Adaleti: "Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...

:53: :53: :53: kız babam hakkında dedikleri hariç ayyyyyyyyyyynı benim canım annem yaaaa
ama ben öyle davranmıyorum çocuklarıma :16: :16:

hayırlı geceler herkeze
sirkeli su
kahvaltı peynir zeytin ekmek
ara 2 diş sarımsak
ögle 1dilim börek 10 tane yaprak sarma 1 dilim kek
ara 1 elma
akşam yarım tabak musakka 5 kaşık pilav ,
gün boyu 2, lt su 1 fincan karan filli yeşil çay vallla sayamadım ama 7 bardakta çay içmişimdir
spor yok

Almazsın canım almazsın korkma:112::128:Menülerin iyi , ee sporda yapıyorsun almazsın.:nazar:
almam degil mi medencim, almam yaa ben :61:
oooohhh 45 dk platesimi de yaptım, üstüne 15 dk bantta da yürüdüm, şimdide yeşilçay ağırlıklı bitki çayımı içiyorum. Ayyy ben bugün süperiim yaaa:124::124::119::119:
:46: bu hafta sen ve zulaley takimi goturuyorsunuz :nazar:
plates kralicem benim :16:

günaydınlaaar dün tam menümü yazarken elektrikler gidiverdi şmdi yazıyım
salı günkü menüm
sabah kurabiye çay
öğlende kurabiyeyle geçiştirdm moralim çok bozuktu hiçbşişey yemedm ogün başka midem almadı yarım saat yürüyüş ev işi
dünkü menüm
sabah kahvaltıda bir elma bir tabak kabak tatlısı
ara keçi sütü
öğlen zeytinyağlı pırasa bir dilim ekmek
ara 1 çay 3 tane diyet bisküvi
akşam 5 de yarım tas çorba çok az makarna yoğurtlu pazı
aslında bu menüyle günü bitirmeyi planlıyodum ama maalesef 7 de bi tane waffle yedim 45 dk pilates 1.5 saat yürüyüş yarın 62,9 çıksam yeter bana :44:

Back