Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy rüyamda benim bebeğim oluyodu o kadar tatlıydıki anlatamam :16:ben çocukları çok severim dünde dolaşırken bi mağazaya girip bebek giysilerine bakmıştım ondanmı rüyama girdi acaba :44:
:16: bende cok seviyorm bebekleri benim cok cocugum olr herhalde :16:
:60::60::60::60::60:şu an 200 gram verdim canım yarına kadarda 300 gr gitse çok güzel olcak:31:
:46: beni hic sorma bugunku tartiya gore 100 gr fazlam var. bugunu cok gzel gecirmeliyim ki yarin en azindan fazlam olmasin.

günaydın banucum kuzuların hastamıydı geçmiş olsun benim oglum 2 gündür okula gidemedi bugün çok şükür iyi

evet canım ya.büyük kızım 3 haftadır çekiyor zaten de,küçük te başladı ateşlenip öksürmeye bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.antibiyotiğe başladık.oysa büyüğü ilk kullandığında 4 yaşındaydı.

:118::118:Tünaydınnn tünaydınn fıstıklarr süper bir gün bugün, sabah bir gülümseyip şöyle bir gerilddiiimm pozitif enerjiyi vucuduma gönderdim (ender saraç önerisiydide), ee platesimide yaptım, Bugün inşaallah güzel bir gün geçireceğim. Dışardada hava güzel, yürüyüşe çıkma ihtimalimde yüksek lay lay lom lay lay lom.
Siz neler yapıyorsunuz bakalım. Bugün turabım dediği gibi sporumuzu ve yeşil çaylarımızı eksik etmeyelim. ÖZellikle yatmadan önce mutlaka bir kupa yeşil çay tüketelim, hakikaten etkisi büyük. Yarın çok güzel sonuçlar alalım inşaallah ballarım.

almam degil mi medencim, almam yaa ben :61:

:46: bu hafta sen ve zulaley takimi goturuyorsunuz :nazar:
plates kralicem benim :16:

Almazsın tabii canımm, Bu hafta zülaleyle birbirimizi destekleme konusunda anlaşmıştık ama ikimizinde beklenmeyen işler, beklenmeyen misafirler vss işlerimiz çıktı, ama yinede iyi sonuçlar alacaz inşaallah. Ben 1 kilo bekliyorum hafta sonu kaçamaklarıma:83: rağmen.:66:

:60::60::60::60::60:şu an 200 gram verdim canım yarına kadarda 300 gr gitse çok güzel olcak:31:

Oyyy benim gülüm bugün dikkat edersen verirsin 300 gr, ama gördüğüm kadarıyla menüler fena değil gibi. verecen inşallah ben umutluyum senden:13:

evet canım ya.büyük kızım 3 haftadır çekiyor zaten de,küçük te başladı ateşlenip öksürmeye bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.antibiyotiğe başladık.oysa büyüğü ilk kullandığında 4 yaşındaydı.

Geçmiş olsun canımcım, Allah acil şifalar versin. Ahh bu bebeklerin hastalığı insanı çok üzüyorrr.

akrep bide fikrimi sormadın ama söylemek istedm geçen kaptan yardımcısı olarak minnoşu önermiştin şmdi o gitti. Eğer hala kaptan yardımcısı düşünüyosan ben medeniyada turabı öneriyorum:61:

Oyyy oyy oy sağol gülüm :48:tabii bende yapabilirim ama turab benden daha önce katıldı takıma onun olması daha doğru gibi geliyor bana, zaten paylaşım konusundada iyi. Kendiside isterse Turab olsun turab:116::128::124:

akrep bide fikrimi sormadın ama söylemek istedm geçen kaptan yardımcısı olarak minnoşu önermiştin şmdi o gitti. Eğer hala kaptan yardımcısı düşünüyosan ben medeniyada turabı öneriyorum:61:

tatlım eskilerden minnoş ve karamel vardı hani kuralları daha iyi bilirler açısından ikisine önericektim ama karamelin sınavları yeni iş kızcağız fırsat bulamazdı o yüzden minnoş demiştim..o da gitti tabii..
tabiki fikrini söyliceksin alınmaca felan olmadan..bu arada iyi hatırlattın tatlım.
aranızda varsa gönüllü kendine güvenen arkadaşlar hemen el kaldırsın:1:

karameeeeeeeeeeeeeeeeelllll :84:
valla bugün ortaya çıktın çıktın
yok çıkmadın hiç çıkma furacam çünkü parmaklarından:104:
günde bir defa görün bi ortalıkda..
vur dedik öldürdün meraktan be yaa:99:

Canımcım oğluşunada geçmiş olsun, toparlanmaya başladığına sevindim canım, inşaallah dahada iyi olacak.

sagol canım iyi allaha şükür bugün okula gitti

bencede olabilir novvarcım

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzularımıza allaha çok şükür benim kilerde fazla hastalanmazlar bende antibiyotig kolay kolay kullanmam ama mecbur kalınca napacaksın işte canım kulanıyorsun
eltim çocugu her hastalan dıgında antibiyotik kullanır hemde doktora gitmeden yapma diyorum dinlemiyor ileşmez diyor anlatamıyorsun insanlara

FİNCANA KANIP KAHVEYİ ZİYAN ETMEYİN
İş bir grup eski mezun arkadaş grup eski mezunarkadaş grubu üniversitedeki hocalarından birini ziyarete gitmiş. Çeşitli konular konuşulduktan sonra, işin yarattığı strese ve hayatın zorluklarına gelmiş. yaşlı üniversite hocası ziyaretçilerine kahve ikram etmek üzere ve değişik boy, renk ve kalitede birçok fincanın bulunduğubir tepsiyle geri dönmüş. Kimi porselen, kimi seramik, kimi cam, kimi plastik olan fincanları ve kahve termosunu masaya koyup kahvelerini oradan almalannı söylemiş. Tüm eski öğrenciler kahvelerini alıp koltuklanna döndüğünde hocalan onlara şunu söylemiş: "Farkına vardınız mı bilmem, zarif görünümlü, güzel, pahalı fincanlalIn hepsi alındı, masada yalnızca ucuz ve basit görünümlü fincanlar kaldı. Elbette ki kendiniz için en güzelini istemek ve onu almak çok normal; ama işte bu demin bahsettiğiniz problemlerinizin ve stresin nedeni. Hepinizin istediği fincan değil kahve iken, bilinçli olarak her biriniz birbirinizin aldığı fincanları gözleyerek daha iyi olan fincanları almaya uğraştınız. Yaşam kahveyse; iş, para ve mevki fincandır. Bunlar yalnızca yaşamı tutmaya yarayan araçlardır; ama yaşamın kalitesi bunlara göre değişmez, Bazen yalnızca fıncana odaklanarak, içindeki kahvenin zevkini çıkarmayı unutabiliyoruz."

:46::46::46::46::46:

Ben tam sağlık ocağına gitmek için çıkacaktım, doktor ve hemşiremiz bana geldiler:1::1:Oğlumu 9 aylık kontrolü varmış götürmemişim, aramışlar ulaşamamışlar. onun için gelmişler. Burada aile hekimi ve hemşiresi uygulaması var. Bizim doktor ve hemşirede değişmişler, önceki hemşire 1 yaşında getir demişti, arada istersende getirebilirsin demişti, bu da farklı söylüyor 9 aylıkken kontrol olacakmış mecburen. Neyse bende size geliyordum zaten dedim:1: SAğlık ocağına gittik, oradan biraz uzakta market vardı oraya da gidelim dedim kızıma, oradan eve döndük. Bayağı yürümüş oldum, yürüyüşün gidiş kısmı 2 ye bölünmüş oldu ama gelirken çok tempolu yürüdük, kızımın çizgi filmine yetişmek için. Dışarda hava çok güzeldi maşallah. üçümüzde yararlanmış olduk. :62:

Back