günaydın kızlar..dün çocuklarımı hastaneye götürdüm o yüzden pek uğrayamadım.biraz geçmişi okuyayım,bakalım neler konuştunuz..
ayy rüyamda benim bebeğim oluyodu o kadar tatlıydıki anlatamamben çocukları çok severim dünde dolaşırken bi mağazaya girip bebek giysilerine bakmıştım ondanmı rüyama girdi acaba :44:
şu an 200 gram verdim canım yarına kadarda 300 gr gitse çok güzel olcak
günaydın banucum kuzuların hastamıydı geçmiş olsun benim oglum 2 gündür okula gidemedi bugün çok şükür iyi
almam degil mi medencim, almam yaa ben
bu hafta sen ve zulaley takimi goturuyorsunuz
plates kralicem benim
şu an 200 gram verdim canım yarına kadarda 300 gr gitse çok güzel olcak
evet canım ya.büyük kızım 3 haftadır çekiyor zaten de,küçük te başladı ateşlenip öksürmeye bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.antibiyotiğe başladık.oysa büyüğü ilk kullandığında 4 yaşındaydı.
günaydın banucum kuzuların hastamıydı geçmiş olsun benim oglum 2 gündür okula gidemedi bugün çok şükür iyi
akrep bide fikrimi sormadın ama söylemek istedm geçen kaptan yardımcısı olarak minnoşu önermiştin şmdi o gitti. Eğer hala kaptan yardımcısı düşünüyosan ben medeniyada turabı öneriyorum
akrep bide fikrimi sormadın ama söylemek istedm geçen kaptan yardımcısı olarak minnoşu önermiştin şmdi o gitti. Eğer hala kaptan yardımcısı düşünüyosan ben medeniyada turabı öneriyorum
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar..dün çocuklarımı hastaneye götürdüm o yüzden pek uğrayamadım.biraz geçmişi okuyayım,bakalım neler konuştunuz..
günaydın kızlarrrrr
hadi bakalım son gün
bu hafta çok azimliydim spor yapmaya ama olmadı bugünde misafirlerim var oglum hasta
bugünde spor yapamicam havada yagmurlu
neyse ben hemen lesliyle yürüyeyim bari kuzularım uyanana kadar
Canımcım oğluşunada geçmiş olsun, toparlanmaya başladığına sevindim canım, inşaallah dahada iyi olacak.
evet canım ya.büyük kızım 3 haftadır çekiyor zaten de,küçük te başladı ateşlenip öksürmeye bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.antibiyotiğe başladık.oysa büyüğü ilk kullandığında 4 yaşındaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?