- 8 Ağustos 2008
- 35.210
- 41.817
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veeeeeeee dünkü menüümmm
kalkarkalkmaz ballı sirkeli sıcak su
kahvaltı
:96: ben hiç bişey yemediiimmm:83:
ara
2 çatal kirpi pasta
öğle
adana kebabı,ayran,limon
ara
akşam
iki çatal yumurta,4 tane zeytin yağlı ve limon soslu siyah zeytin,2 dilim ekmek,1 kupa açık şekersiz çay,bikaç tane antep fıstığı,bir çatal da çökelek..
yaa meyvem kalmamış yaa.narı temizlemeye de üşeniyorum uff
30 dk egzersiz,80 dk yürüyüş
3 lt su
merhaba nurcengturabcım meraba canım bende yamadan önce bi bakıym dedim.çok yoruldum valla uykumda geldi kzın nasıl emeklemeye başladı mı?sınava hazırlık nasıl gidiyor?neyse iyi geceler canım
ama şu 45 dk platesini hiç sevmedim yaa
gunaydin gunaydin
yav resmen kilo vermem durdu onceki haftalara gore daha dikkatli olmama ragmen kilo veremiyorumbu hafta insaallah gunluk gecici birseylerdir
merhaba nurceng
ben dun menumu yazip cikmistim canim farketmemisim mesajini kusura bakma, kizim iyi iki gundur yatarken biraz huysuzlaniyor. uykusu olmasina ragmen ayakta mi kalmak istiyordur nedir anlamadim benimde o saatlerde artik sabrim tukenmis oluyor iki gundur babasi yatiriyor onu.emekleme yok benim agir kizim sadece yuvarlaniyor. disimizde yok henuz. sinavada hazirlaniyorum bakalim insaallah gecerim diye dusunuyorum.
dun o platesi ilk defa ben sahsen kendim videosuz yaptim, resmen maxi maxi plus ti dun kendimi daha ince hissediyordum.yasasin plates :65 akrep gel sende su platese gayri
yani bencede artık verme acık bizi bekle ne öle herhafta 1 kilo ayıpyahu akrep ablanıdamı hiç düşünmüyosun![]()
![]()
oh görünmü nazar edeyim dedim gerçekten nazar deymiş
![]()
![]()
![]()
masallah bende pilatesi hic sevmiyorum zorla yapiyorum su gobegim gitsin yonumu donup bakmam
birde sen videosuz yapmisin :26:
iyiyim sukur zulaleycim bu arada sana soylemeyi unutuyorum benim bebegimin adi zulalkendimi oruc gibi hissediyorum aksam cocuklara sut isittim tadina bakayim dedim hemen azimi siliyorum bisey yemiycektim diye
beyin odaklanmis durumda
bu haftada guzel seyler bekliyorum bu arada hava cok soguk hayatimda ilk defa goruyorum _47
![]()
![]()
![]()
ihtiyacim var sevmem lazim yoksa bana iskence gibi gelir. ama simdiye kadar bir cok cd denedim ilk kez bundan bikmadim
gobeklerimizden kurtulalim secdecim dumdz bir karnimiz olsun dumduz :93: :79:
![]()
-47 miiiiiiiiiii. bahar yakindir havalar isinsin, agaclar yesillensin piknikler baslasin gelsin yuruyusler b yaz bizim yazimiz olacak. kugu gibi salinacagiz
![]()
iyiyim sukur zulaleycim bu arada sana soylemeyi unutuyorum benim bebegimin adi zulalkendimi oruc gibi hissediyorum aksam cocuklara sut isittim tadina bakayim dedim hemen azimi siliyorum bisey yemiycektim diye
beyin odaklanmis durumda
bu haftada guzel seyler bekliyorum bu arada hava cok soguk hayatimda ilk defa goruyorum _47
![]()
haklısın tatlışım da..önce buraya daldım sonra iş güç kızı okula hazırla götür alınacak kitaplarını al,kütüphaneye git.halsiz kalınca bi düşündüm ben sabah bişii yemedim.o zamana kadar yedim sanıyorum düşün yaniievvettttt gelelim menüye kahvaltısız asla olmazzzzz![]()
şekerim sen benden daha tecrübelisin metebolizman yavaşlar ben evdeyim ondanmı bilmem ama kahvaltısız evişine bile başlamam
hadi yaagunaydin gunaydin
yav resmen kilo vermem durdu onceki haftalara gore daha dikkatli olmama ragmen kilo veremiyorumbu hafta insaallah gunluk gecici birseylerdir
ben cındy mle yapıyorum hareketlerimi ama bulabilirsem ebrunun cd lerini başlarım ben de şekercik.
dun o platesi ilk defa ben sahsen kendim videosuz yaptim, resmen maxi maxi plus ti dun kendimi daha ince hissediyordum.yasasin plates :65 akrep gel sende su platese gayri
yani bencede artık verme acık bizi bekle ne öle herhafta 1 kilo ayıpyahu akrep ablanıdamı hiç düşünmüyosun![]()
![]()
oh görünmü nazar edeyim dedim gerçekten nazar deymiş
![]()
![]()
![]()
maaşallahmerhaba secdecim sende durumlar nasıl ben süperim bu hafta inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bizim burası da iki gündür daha sıcak.bugün bir gömlek bir hırka giydim kumaş pantolonmun üzerine..iyiyim sukur zulaleycim bu arada sana soylemeyi unutuyorum benim bebegimin adi zulalkendimi oruc gibi hissediyorum aksam cocuklara sut isittim tadina bakayim dedim hemen azimi siliyorum bisey yemiycektim diye
beyin odaklanmis durumda
![]()
hadi kızlar inş kuğu olalım yaza
kızlar bişey sormak istiyorum ayıp olmazsa
ben bugün +1.5 çıktım neden acaba
diyetima dikkat ediyorum da akşam içtiğim ilaç nedeniyle diyare vardı
bugün sorun yok ama
nedendir anlamadım
ayyy inş
sporumuda yaptım bomba gibiyim
yaza kuğu olalım hadi bakalım
hııı negüzel dogdugumda teyzem adımı zulal istemiş koymamışlar ben zulal ismini çok severim bebişini öp benim için![]()
![]()
bende ilk başlarda oruç gibi hissediyordum ama geçti düzene girdi midemde alıştı azyemeye
hadi kızlar inş kuğu olalım yaza
kızlar bişey sormak istiyorum ayıp olmazsa
ben bugün +1.5 çıktım neden acaba
diyetima dikkat ediyorum da akşam içtiğim ilaç nedeniyle diyare vardı
bugün sorun yok ama
nedendir anlamadım