Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet bir adet karamel aranıyor.karamel kuşum çık ortaya artıkım yaa:26:

ve loloyu da çok merak ediyorum..sabah namaz kılarken aklıma düştü birden..hayır olur inşallah.iyi haberlerini bekliyorum aklıma gelen kötü şeylere inat

veeeeeeee dünkü menüümmm

kalkarkalkmaz ballı sirkeli sıcak su

kahvaltı
:96: ben hiç bişey yemediiimmm:83:

ara
2 çatal kirpi pasta

öğle
adana kebabı,ayran,limon

ara

akşam
iki çatal yumurta,4 tane zeytin yağlı ve limon soslu siyah zeytin,2 dilim ekmek,1 kupa açık şekersiz çay,bikaç tane antep fıstığı,bir çatal da çökelek..

yaa meyvem kalmamış yaa.narı temizlemeye de üşeniyorum uff

30 dk egzersiz,80 dk yürüyüş
3 lt su

evet canım bugün çok yogunuz benim ogullarda okula gitmiyorlar amcasını askeriyeye teslim edecekler

evvettttt gelelim menüye kahvaltısız asla olmazzzzz şekerim sen benden daha tecrübelisin metebolizman yavaşlar ben evdeyim ondanmı bilmem ama kahvaltısız evişine bile başlamam

turabcım meraba canım bende yamadan önce bi bakıym dedim.çok yoruldum valla uykumda geldi kzın nasıl emeklemeye başladı mı?sınava hazırlık nasıl gidiyor?neyse iyi geceler canım
merhaba nurceng
ben dun menumu yazip cikmistim canim farketmemisim mesajini kusura bakma, kizim iyi iki gundur yatarken biraz huysuzlaniyor. uykusu olmasina ragmen ayakta mi kalmak istiyordur nedir anlamadim benimde o saatlerde artik sabrim tukenmis oluyor iki gundur babasi yatiriyor onu.emekleme yok benim agir kizim sadece yuvarlaniyor. disimizde yok henuz. sinavada hazirlaniyorum bakalim insaallah gecerim diye dusunuyorum.

ama şu 45 dk platesini hiç sevmedim yaa

dun o platesi ilk defa ben sahsen kendim videosuz yaptim, resmen maxi maxi plus ti dun kendimi daha ince hissediyordum.yasasin plates :65 akrep gel sende su platese gayri

gunaydin gunaydin
yav resmen kilo vermem durdu onceki haftalara gore daha dikkatli olmama ragmen kilo veremiyorum bu hafta insaallah gunluk gecici birseylerdir

yani bencede artık verme acık bizi bekle ne öle herhafta 1 kilo ayıpyahu akrep ablanıdamı hiç düşünmüyosun oh görünmü nazar edeyim dedim gerçekten nazar deymiş

masallah bende pilatesi hic sevmiyorum zorla yapiyorum su gobegim gitsin yonumu donup bakmambirde sen videosuz yapmisin :26:

iyiyim sukur zulaleycim bu arada sana soylemeyi unutuyorum benim bebegimin adi zulalkendimi oruc gibi hissediyorum aksam cocuklara sut isittim tadina bakayim dedim hemen azimi siliyorum bisey yemiycektim diye beyin odaklanmis durumda bu haftada guzel seyler bekliyorum bu arada hava cok soguk hayatimda ilk defa goruyorum _47

Son düzenleme:
yani bencede artık verme acık bizi bekle ne öle herhafta 1 kilo ayıpyahu akrep ablanıdamı hiç düşünmüyosun oh görünmü nazar edeyim dedim gerçekten nazar deymiş

masallah bende pilatesi hic sevmiyorum zorla yapiyorum su gobegim gitsin yonumu donup bakmambirde sen videosuz yapmisin :26:
ihtiyacim var sevmem lazim yoksa bana iskence gibi gelir. ama simdiye kadar bir cok cd denedim ilk kez bundan bikmadim gobeklerimizden kurtulalim secdecim dumdz bir karnimiz olsun dumduz :93: :79:

-47 miiiiiiiiiii. bahar yakindir havalar isinsin, agaclar yesillensin piknikler baslasin gelsin yuruyusler b yaz bizim yazimiz olacak. kugu gibi salinacagiz

ayyy inş
sporumuda yaptım bomba gibiyim
yaza kuğu olalım hadi bakalım

hııı negüzel dogdugumda teyzem adımı zulal istemiş koymamışlar ben zulal ismini çok severim bebişini öp benim için
bende ilk başlarda oruç gibi hissediyordum ama geçti düzene girdi midemde alıştı azyemeye

evvettttt gelelim menüye kahvaltısız asla olmazzzzz şekerim sen benden daha tecrübelisin metebolizman yavaşlar ben evdeyim ondanmı bilmem ama kahvaltısız evişine bile başlamam
haklısın tatlışım da..önce buraya daldım sonra iş güç kızı okula hazırla götür alınacak kitaplarını al,kütüphaneye git.halsiz kalınca bi düşündüm ben sabah bişii yemedim.o zamana kadar yedim sanıyorum düşün yanii baktım saat yarım olmuş bile..hemen iki çatal kirpi pastamdan attım ağzıma dedim metomu çalıştırayım hemen..bugünde elma aldım kavuştum elmama şükür şimdi onu yiyorumm.ayy bugünlerde bana nolduysa lokmalar ağzımda çoğalıyor yaa..elmanın yarısını zor yedim şiştim..yemicem diğer yarısını:97:
gunaydin gunaydin
yav resmen kilo vermem durdu onceki haftalara gore daha dikkatli olmama ragmen kilo veremiyorum bu hafta insaallah gunluk gecici birseylerdir
hadi yaa şaka yapmıyosun dimii bak sevinicem boşa sevinmiim sonaa:94:

dun o platesi ilk defa ben sahsen kendim videosuz yaptim, resmen maxi maxi plus ti dun kendimi daha ince hissediyordum.yasasin plates :65 akrep gel sende su platese gayri
ben cındy mle yapıyorum hareketlerimi ama bulabilirsem ebrunun cd lerini başlarım ben de şekercik.

merhaba secdecim sende durumlar nasıl ben süperim bu hafta inşallah
maaşallah
bizim burası da iki gündür daha sıcak.bugün bir gömlek bir hırka giydim kumaş pantolonmun üzerine..
ilikleyemediğim pantolonumu da giydim bugün ayyy

tatlım tuza dikkat et özellikle akşamları..
vee günlük menünü buray yazman gerekiyor..
mesela dünkü menünü alalım hemen şekercik

dünkü menüm şöyle
sabah aç olarak limonlu maydonoz suyu veyarım lt ılık su
1 kk peynir,2 zeytin, domates, 2 dilim ekmek,roka,tere
ara 1 elma
öğle 1,5 kase pırasa 1 çay bardağı yoğurt
ara 6 adet kuru kayısı sıcak su (limonlu tarçınlı)
akşam 1 dilim börek ,1 tabak pırasa
ara 1 bardak süt 1 kuru incir
4-4,5 lt su,3-4 fincan biberiye tarçın yeşil çay karışımı,yaklaşık 1-1,5 lt maydonoz suyu
size göre benim yediğim şeyler çok ama
diyetime uygun yiyorum
ha bide yemeğimi bol baharatlı hazırlıyorum metoyu hızlandırsın diye

ayyy inş
sporumuda yaptım bomba gibiyim
yaza kuğu olalım hadi bakalım
olalim fatoscum yikilsin ortalik yehhuuuu

oruc gibi mi, relax zulaleycim kilo veriyoruz sunun surasi

canimcim bendede suyu az ictigim gun oluyor oyle fazla gostermeler odemden dolayi ama ancak 300 400 gr. 1.5 cok fazla farkli gostermis seninki.

Son düzenleme:
akrepcim sevinme hemen hemen taktik degistiriyorum o zaman
tespitlerime gore ben yediklerime fazla dikkat edince boyle oluyorum. bundan sonra sadece spor yapacagim canim birsey yemek isterse olculu bir sekilde yiyecegim. iki gundur ac daliyorum uykuya su tabloya bak
bir kac gun menu yazmayayim ben ayip olmasin arkadaslara yediklerimi gormeseler daha iyi olur. hergun plates+ yuruyus yiter bana.
Akrep bu arada dun ben o pastanin resmini gorememistim sadece yazi gorunuyordu cok komik bir pasta bende yaparim ondan. tesekkurler tarif icin

kızlar kk da bişey buldum çok hoşuma gitti

Annelerimizden Neler Öğrendik???

İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"
Duaların gücünü: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."
Zamana karşı yarışmayı: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."
Mantıklı düşünmeyi: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"
İleri görüşlü olmayı: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."
Hayatın trajikomik yanlarını: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem...."
Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: "Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"
Dayanıklı olmayı: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"
Hava raporu tahmini yapmayı: "Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."
Abartmayı: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye...!!"
Davranış psikolojisini: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?..."
Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"
Kıskanmayı: "Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."
Sabırlı olmayı: "Baban eve gelsin, sen görürsün''
Hakkımızı alacağımızı: "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
Diyalog kurmayı: "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyleyeyim anne?"
"Sus!! Bana cevap verme!!!"
Tıp bilgilerini: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin"
Olgun olmayı: "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
Genetik bilgileri: "Sen de o lanet olası babana çektin."
Bilgeliği: "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
VE .....Adaleti: "Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…