Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

turabcım hemen veriyorum canım tarifi

kirpi pasta

malzemeler
-2 paket yulaflı bisküvi
-5 adet kuru incir-5 adet kuru kayısı
-1 su bardağı iri kırılmış fındık
-1 su bardağı süt
-3 çorba kaşığı fındık ezmesi
-2 çorba kaşığı tereyağı
-1 çorba kaşığı kakao
-3 çorba kaşığı hindistan cevizi
-1 çay bardağı damla çikolata

üzeri için
-1 poşet şanti
-1 çay bardağı süt
-1 tatlı kaşığı kakao
-1 su bardağı yeşil fıstık

hazırlanışı:doğranmış kuru kayısı ve inciri büyük bir kaba alıyoruz.üzerine iri kıyılmış fındığı,fındık ezmesini,kakaoyu,damla çikolatayı,hindistan cevizini,eritilmiş tereyağını ve iri kırılmış yulaflı bisküviyi karıştırıyoruz.en son üzerine sütü ilave edip karıştırarak hafif sert kıvamda hamur ortaya çıkarıyoruz.bu karışımı servis tabağına alıp kirpi şeklini veriyoruz..buzdolabına kaldırıyorruz.
bir kasede şantiyi sütü ilave edip mikserle köpürtüyoruz.en son kakaoyu ilave edip bir kez daha karıştırıyoruz.
kirpi şeklindeki astamızın üzerini kaplıyoruz.üzerine yeşil fıstıkları batırarak kirpi dikenleri şekli veriyoruz.fıstık yerine isterseniz bademde kullanabilirsiniz.en son üzerine kakaoyu eleyip pastamızı servise hazır hale getiriyoruz..

resim eklememişim de az önce

ayyy çok fenaymış eşin varyaa ben diyorum işte farkediyorlar ama belli etmiyorlar.. sanki biz anlamicaz ohh yaa tüm kara yağlardan kurtulup çok güzel olcaz iştee:115:

pastan çok güzel görünüyor canım
bende senin kadar zayıfladığımda inş yapıp yicem
baş ağrım şiddetli olduğu için fazla gelemiyorum
ilacı doz doz artırıyorum her artışta bu ağrı be mahfediyor
diyetime devam günde en az 3 lt su, maydonoz suyu ve yeşil çay-biberiye-tarçın içiyorum
5-6 dilim ekmek
sebze yemeği ve bol yeşillik yiyorum
gün aşırı da spor(henüz platesi tamamlayamıyorum)

Ayyy canımcım Allah sabır versin, sağlığın kıymetini böyle günlerde daha iyi anlıyor.
Bide maydanoz suyunu doktorunmu tavsiye etti yoksa senmi karar verdin içmeye :26:

Akrep tarif için teşekkürler şekercim, gerçekten pasta çok güzel görünüyor ve tadıda güzele benziyor, en kısa zamanda yapıp deneyeceğim. Benim eşim, kurabiye, kek vs sevmez, bu şekildeki yaş pastaları çok sever. Eşim için herzaman değişik şeyler yapmayı seviyorum ben

Evettt tahmin ettiğim gibi kayınbabam geldi, birazdan kayınoğlan da gelecekmişYemek yapıyordum, arada bir bakayım dedim.
Bugün platesimi yaptım şükür, dünkü plateside yapacaktım, komşum geldi:44:1,5 yıldır bir defa karşı komşum gelmişti başka kimse gelmemiştide şaşırdım, bir türk kahvesi içtik, biraz oturduk.
Kıslaarr akşama nohut-pilav pişiriyorum ve birde kıymalı hamur işi bişeyler yapacağım. Kendim için nohutu pişirdim açıkçası, onlar muhtemelen hamur işini yiyip kalkacaklar. nohutta bana kalacak

Yaa benim eşim beni hiç kıskanmıyor neden acaba? yaklaşık 10 yıl oldu nişanlılık evlilik ama hiç kıskanlık belirtilerine rastlamadım ve bazen bozuluyorum kıskansın istiyorum ama maalesef. Ben sana güveniyorum neden kıskanayımki diyor sadece. Çoğu kşide aman kıskanmasın daha ne istiyorsun diyorda. Ne bileyim insan tatmadığı duyguyu tatmak mı istiyor ne

Ayyy canımcım Allah sabır versin, sağlığın kıymetini böyle günlerde daha iyi anlıyor.
Bide maydanoz suyunu doktorunmu tavsiye etti yoksa senmi karar verdin içmeye :26:

çok teşekkür ederim canım
maydonoz suyuna kendim karar verdim
ben tiroit hastası olduğum için sürekli şişiyorum
belki faydası olur diye işte
bir umut

bir umut

Şişkinliğemi iyi geliyorki canım maydanoz suyu hımmmm:26::26:İnşaallah faydası olur canımcım, tadı nasıl peki, acıdır diye düşünüyorum, içine limon falan katıyormusun:97:

bir umut

tatlım yeşil elma da acaip ödem attırır..sonra sarımsak seni rahatsızlığına da çok iyi..tiroidin çalışmasını sağlıyor dolayısıyla yağlar gidiyor..ve nohut da ödem attırır şeker aklıma gelenler şimdilik bunlar..ama sarımsağı muhakkak hergün bir diş yut şekercik.çok faydasını görürsün..her gün maydanoz suyu içmek zorunda kalmazsın hem

hayırlı geceler kızlar
menüm
sabah sirkali su
kahvaltı 2 dl kp ekmegi peynir yumurta
ara 2 diş sarımsak yuttum
ara meyve akşam 1 tabak makarna salata
gün boyu spor yapamadım ama 6 saat hiç oturmadan temizlik yaptım 2 lt su 2 kup yeşil çay
1 kup kuşburnu yatarkende sirkeli su

bugunku menum
08.00 kahvalti
13.30 1 kase tarhana corbasi, 1 buyuk tabak salata, 1dilim ekmek
ara: 1 kocaman bardak yesil cay, biraz kup gofret
18.00 bir kepce kurufasulye iki kasik pilav buyuk tabak salata
3 lt su
45 dk plates+15 dk yuruyus

ama şu 45 dk platesini hiç sevmedim yaa
turabcım meraba canım bende yamadan önce bi bakıym dedim.çok yoruldum valla uykumda geldi kzın nasıl emeklemeye başladı mı?sınava hazırlık nasıl gidiyor?neyse iyi geceler canım
hani menü kuşummm

günaydın canım.Allah yardımcın olsun bugün epey yoğun olursun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…