cok basit
formul: gecen haftayi al kopyala bu haftaya yapistir. yani bol plates ardindan yuruyus.
tatlım senin arkadaş devam etmedi.
vazgeçti sanırım..
basladim minnoscum, kitaplara calisiyorum test cozuyorum ve ZTV deki kpss derslerini takip ediyorum. sabahlari 10.30 da plates 11.30 da kpss dersleri basliyor 13.30 a kadar bazi gunlerde ingilizce derslerim derken bu aralar yogunum.zulalyecım nasılsın canım nasıl gıdıyor dıyet?
karamelımm ıs hayatı nasıl gıdıyor gorusemıyoruz artıkk
turabcım su kıtaplara calısmaya basladınmı nasıl gıdıyor tatlım
mezuniyetime bekliyorum.maşallah maşallahh benım turabımaayakındır senı mezun edıcegız sekercım hadı bakalım
cok basit
formul: gecen haftayi al kopyala bu haftaya yapistir. yani bol plates ardindan yuruyus.
basladim minnoscum, kitaplara calisiyorum test cozuyorum ve ZTV deki kpss derslerini takip ediyorum. sabahlari 10.30 da plates 11.30 da kpss dersleri basliyor 13.30 a kadar bazi gunlerde ingilizce derslerim derken bu aralar yogunum.
mezuniyetime bekliyorum.
koş canım koş ben 2 saat yürüdümde geldim hadi bakalım dudaklarımda yara birşeyyiyemiyorm bu hafta kesin 2 kilo gitmesini bekliyorum
boşver canım sorma..gelmek istese gelirdi zaten bize sık paylaşım yapabilecek arkadaş lazımcnm 90 larada pek SIK giren biri deyil aslinda ama sorunca bana bende bi sorayim dedim sana guruba dahi olabilirmi diye sorsammi ona devam etmek istiyomu diye ne dersin
kıs takılma fazla bu hafta da gitsin senden 1 kilo ona göreselam arkadaslar bugun yine cok az girdim cumkiii benim bir bagimliligim var amigurumi uzun zamandir ormuyordum cok seviyorum bi basladim birakamiyorum
evet kizlar bana musade disciye gitmem lazim aksama laptobu acabilirsem gelirim ins :80::80::80::80::80:
hava soguk, kocam evde dinlenmeyi ben disarda gezmeyi ozluyorum. saat 4 e kadar cikaramadim bu hafta onu evdenhayırdır canım niye ki...
sen bir seyden mi korktun yada cok mu sıkıldın canımcım benim yaasagol minnoşum hemen deni orum günlerdir okadar canım yanıyorki dayanırım sarımsagın acısına alt dudagımda çıktı tam geçti derken sabah bir uyandım üst dudagım balon gibi şişmiş
çok incesin minnoşum düşünmen yetereee kolay gelsın ozaman sana pilates güzelimm benımm. allah yardımcın olsun tatlım ınsallah bukadar calısmanın emegının karsılıgını alırsınn. ee karayag mezunıyetınee bır kucuk pilates topu hedıyemle gelırım artıkımm
insallah akrepcim kocacim ilk defa bana zayifladigin belli oluyor dedi inamadimcok sevindim hadi bakalim insallah bu haftada 1kg gider insallah
sen bir seyden mi korktun yada cok mu sıkıldın canımcım benim yaa
inşaalah yarın geçmiş olur
benim kocam hala farkedemedi
Çok ilginç eşinin farketmemesi:26::26::44::44:
Zülaley inşaallah sigarayı bırakıyor ya ondan dudakları uçukluyor. Sigara bırakmanın etkilerinden, ilk zamanlar oluyor ama sonraları geçer. Benim etrafımda sigarayı bırakıpta dudağı uçuklamayan görmedim ben. Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?