ooooooooooooh yesil cayimida ictim simdi kalkip lesli yapayim hadi bakalim gitsin karayaglar :126::126::126::126::126::126::126:
: ervam boş bırakmayalım topiği
hadi ozaman canlanalımmmkızlar
gitsin gitsin tabiki ben fazla yorulmuşum akşam 10 da lesli yaparım artıkkk
ay bu hafta inşallah hepimizden bin gr gider tabiki turab hariç
ay gitsin gitsincnm ya disimin agrisida gitsiiiiiiiiiiiiiiin :84::84::84::84::84::84:ancak persembeye randövü verdiler :83::83:
:13::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:hadi hoppaaa
secdenurum nerelerdesin ya bak turab senden korktu herhal takımada ugramıyo
agrıyan yere karanfil koy bakalım belki faydası olur yada kızın için diş kremi aldıysan onusür ben öle yapıyordum baya rahatlatıyordu
görüsürüz cnmkızlar ben kaçtım kociş geliyormuş yemegin ısıtı verem akşama görüşürüzzz :80: :80: :80: :80:
selam kızlar
kontrolüme gidip geldim
tiroit ilacı dışında glifor ve bebe asprini de kullanacakmışım
zayıflamama yardımcı olurmuş
deneyip görecez bakalım
bide diyetimde değişti
hayırlısı bakalım
selam kızlar
kontrolüme gidip geldim
tiroit ilacı dışında glifor ve bebe asprini de kullanacakmışım
zayıflamama yardımcı olurmuş
deneyip görecez bakalım
bide diyetimde değişti
hayırlısı bakalım
turab gelmis:18::18::18:
ay ben gosterdim ya sekerim nasil kilo verildigini :89:hadi secdenurum gösterelim şu turabanasıl kilo veriliyormuş izmire gelince küçük dilini yutturalım ona
tramisuyu yapmadinya sen bu hafta kesssin 200 gr verirsinkalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendimonce turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama
afferin sana.sen iki kez pişir canım,ne takıyorsun kafana.hem bugün hem cuma yersin.tiramisunun aramızda lafı mı olur..
cok heyecanlandim simdi yaza bulusuyoruz haa. gerci mezuniyetimin uzerinden cok gecmis olacak :26: olsun. parti yapacagiz. herkes cok suslenecek tamam mişşşşşiiiitttt banucum dur kızın aklına girmeyazın buluşucaz turabın bizi çıtır görmesi lazım onun dili fazla uzadı
yaz sekerim ya bak ben yaziyorum. baglantim kesikti 3 5 gundur ondan yazmadimhııh bende artık menü yazmicam kimseler yazmıyo
geldim minnosum geldim internetimiz kesikti hafta sonundan beri. simdi bilgisayari kablo ile baglamak zorunda kaldim kismen cozdum problemi ama simdide ayakkabiligin uzerinde holde oturmak zorunda kaldim modeme yakin olabilmek icingunaydınn kızlarr hepınızeee
turab nerelerdesın goremıyorum senı medencım senıde goremedım sankı dunden berı hayırdır ınsallah ıkınızde ıyısınızdır
karamelım yenı ıs gunu guzel gecmıs cok sevındım tatlım hadı bakalım bır duzene gırdın ınsallah sımdı zayıflama duzenınede gırıceksın tatlım benım
geldim ben nowarcim ay ozlenmek cok hosmeden turab lolo hadiii özlettiniz kendinizi..
kormakız korksanda belli etme
o korksun senden
secdenurcumturab gelmis:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?