Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:ervam boş bırakmayalım topiği

hadi ozaman canlanalımmm kızlar

aynen ya canlanalim biraz dimi ben 30 dk lesli yaptim mesajim takilmis ama ben yaptim bile toplamda 235 dk oldu aksamada osmana bakarken de yaprim kop koooooooooop :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar ben kaçtım kociş geliyormuş yemegin ısıtı verem akşama görüşürüzzz :80: :80: :80: :80:
görüsürüz cnm

cnm ins verirsin aspirinmi yardimci oluyomus zayiflamaya

tekrar oş geldin şeker kendini biraz tanıtsan bize
hadi bakalım gitsin karayaglar hepbirlikte

hadi secdenurum gösterelim şu turaba nasıl kilo veriliyormuş izmire gelince küçük dilini yutturalım ona
ay ben gosterdim ya sekerim nasil kilo verildigini :89:
bir kez de siz mi gostereceksiniz yani gerenk yok

kalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendim once turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama
tramisuyu yapmadinya sen bu hafta kesssin 200 gr verirsin

teprikler canim arkadasim cok azimli gordm bu hafta seni.
afferin sana.sen iki kez pişir canım,ne takıyorsun kafana.hem bugün hem cuma yersin.tiramisunun aramızda lafı mı olur..

bende kestane yapacaktim bu aksama su an itibari ile vazgectim, su cumayi atlatalim once sonra yeriz kestaneyi.

şşşşşiiiitttt banucum dur kızın aklına girme yazın buluşucaz turabın bizi çıtır görmesi lazım onun dili fazla uzadı
cok heyecanlandim simdi yaza bulusuyoruz haa. gerci mezuniyetimin uzerinden cok gecmis olacak :26: olsun. parti yapacagiz. herkes cok suslenecek tamam mi

hııh bende artık menü yazmicam kimseler yazmıyo
yaz sekerim ya bak ben yaziyorum. baglantim kesikti 3 5 gundur ondan yazmadim

geldim minnosum geldim internetimiz kesikti hafta sonundan beri. simdi bilgisayari kablo ile baglamak zorunda kaldim kismen cozdum problemi ama simdide ayakkabiligin uzerinde holde oturmak zorunda kaldim modeme yakin olabilmek icin

meden turab lolo hadiii özlettiniz kendinizi..
geldim ben nowarcim ay ozlenmek cok hos
kormakız korksanda belli etme
o korksun senden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…