• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet 2 gün kaldı 6 dan snra bişey yememe rağmen kilom 64,6:59:

canım çok kafana takıyorsan oyüzdende olabilir hergün tartılma bence önceleri ben her sabah tartılıyodum ay resmen psikolejim bozuluyodu gün boyu çok üzülüyordum bu hafta tartılmamaya karar verdim bakalım cumaya ne olacak morelini bozma şekercik :16: :16:

canım çok kafana takıyorsan oyüzdende olabilir hergün tartılma bence önceleri ben her sabah tartılıyodum ay resmen psikolejim bozuluyodu gün boyu çok üzülüyordum bu hafta tartılmamaya karar verdim bakalım cumaya ne olacak morelini bozma şekercik :16: :16:

tartı gözümün önünde durdukça tartılıyorum en iyisi bi yerlere kaldırıyım cumaya kadar:59:

Günaydınn canlarım, özledim yaa, aklımda hep buradaydı ama uğrayamadım, çok yoğundum.
Dün kızımın doğumgünüydü. Davetli sayısı çoktu ve hazırlık aşaması çok uğraştırdı beni. pastalar börekler, temizlik, alışveriş derken çok yoğun geçti. Ama güzel oldu, kızımın istediği gibi oldu. Çok mutluydu kuzucuğum. Bir daha böyle yapmam geçen yıl söz vermiştim ondan böyle yaptım.
Diyetime gelince en son cuma günü plates yapmıştım dahada spor yapmadım. Bugün yapacağım inşaallah. Dün akşamda bişey yemedim doğru dürüst, ama 1 dilim pastamı yedim:17:
Cuma günü bende bir şişkinlik var demiştim ya hala o şişkinlik geçmedi bende. karnımı hafif içime çeksem ağrıyr şişkinlikten. 5 gündürde tuvalete çıkamıyordum. Şükür bugün çıktım ama hala rahat değilim. Bugünden itibaren kendimi kampa alıyorum 3 gün boyunca, cumaretsi gün, pazar günü doğumgünü var. O güne kadar 1 kiilo vermem lazım ve bu şişkinlikten kurtulmam lazım.:27:

okullar açıldı ama ben kızımı yollamıyorum bugün okula.
cumartesi akşamı ateşlendi boğazım dedi.pazar günü de devamlı ishali oldu..
karın ağrısı çekmiyor.boğazım da ağrımıyor artık evimize geldik ya geçti annecim dedi.yavrum benim kendi istemişti oysa gitmeyi de.
şakaklarında hafif ateş ve iştahsızlığı var..cuma günü annemlere gitmişti gece de orda kalmıştı ben cumartesi akşam almıştım ordan..biraz sıkılmış orda annem rahatsız olunca benden gördüğü ilgiyi de görememiş kendi başına yapmaya çalışmış ihtiyaçlarını.
miniğim benim gece uyuyamadım zorla uyudum diyor.
antibiyotik başlamak istemedim.üzülmüş ondan olabilirmi diye.
üst dişlerin 2 sini düşürmüştü okulların kapandığı hafta.akşam baktım onun biri patlamak üzere bayağı deriyi inceltmiş.ondanmıdırki dedim
şimdi yatıyor evde babasıyla.
bakalım bugün de devam ederse doktora göstericem

Çok gemiş olsun canımcım, Rabbim şifasını versin.

hııh bende artık menü yazmicam kimseler yazmıyo :59: :59: :59:

yaz güzelim sen yaz kendini kontrol altında tutuyorsun, bende yazacam bu defa bırakmamak üzere

gunaydınn kızlarr hepınızeee:38::38:

turab nerelerdesın goremıyorum senı medencım senıde goremedım sankı dunden berı hayırdır ınsallah ıkınızde ıyısınızdır
karamelım yenı ıs gunu guzel gecmıs cok sevındım tatlım hadı bakalım bır duzene gırdın ınsallah sımdı zayıflama duzenınede gırıceksın tatlım benım:38:

İyiyim canım şükür, yoğunluktan uğrayamadımki, ayy en güzelide alışveriş kısmıydı özellikle pazartesi günü çocukları anneme bıraktım, kardeşimle beraber çarşıda, avmlerde gezdim durdum. Rahat rahat gezmeyi özlemişim. Kendime hiç bakmadım, kızıma ve yiğenlere ciciler aldık. Stres falan kalmadı bende:1:

meden turab lolo hadiii özlettiniz kendinizi..

Geldim şekerim geldim, ne güzel yokluğumuz farkediliyorsa:70::38:

bugün 1 saat yürüyüş 30dk platez yaptım :64: :64: :64:

ohh ohhh maşallah, bu haftada gidici gibi karayağlar:81::81:

ooooooooooooh yesil cayimida ictim simdi kalkip lesli yapayim hadi bakalim gitsin karayaglar :126::126::126::126::126::126::126:

:nazar::nazar: Maşallah yeşilçaylar sporlar, kıskandımm:63: ben bu hafta hiiiiiçç yapmadım spor. :97::59:

günaydın kızlar..
sabah sabah parmağımı kestim yaa..çok kanadı sonrada içim çekildi resmen kendimden geçtim evde de tekim.hemen kapının sürgüsünü açtım.eşimi aradım ben fena oluyorum haberin olsun diye. o da telaş etti.aklım geldikçe kötü oluyorum.acaipti kızlar yaa sanki karanlık çukura çekiliyorum.tansiyonum düştü sanırım beni bir ter bastı sırılsıklam takatım gitti hemen yere yattım düşüp kafamı bi yerlere vurmamak için..ayağımı da oturma gurubuna kaldırdım.epey yattım öyle..o kadar çaba gösterdiğimi hatırlamıyorum yaa:59: tek olmak ne kötü.kızım yazık başımda saçlarımı okşuyor annecim noldu sana diye..Allahıma şükür yavaş yavaş geldim kendime..kalktım zorla giyindim.kızımı da aldım şimdi işyerindeyim..

Kızının doğumgünü kutlu olsun medencim bi dilimcik pastadan bişey olmaz kızının doğumgünü hemde o kadar uğraşmışsın olsun o kadar hem o koşuşturmada eritmişsindr sen onu :38:bugün de maxiplus var pilateste:8:

Teşekkür ederim canım:70:Erimiş tir dimi?? Bugün kaçmaz plates füüü füüü, 3 gün sporun alasını yapacam, cuma günü gidecek 1 kilo karayağ:41::41:

gunaydin arkadaslar
gecem saat basi uyanarak gecti, kizim yeni dogdugunda bile bu kadar sık uyanmiyordu :50:
gaz sancisi onuda uyutmadi, benide.
MEDEN benimde karnimda dunden beri oyle bir siskinlik var. sanki karnimin icinde bebek hareketleri hissediyorum. oyle gaz dolasiyor icimde, ilk kez boyle birsey hissediyorum.usutuyoruz galiba kizimla kendimizi. gece saat bir bucuga kadar dalamadim uykuya.

günaydın kızlar..
sabah sabah parmağımı kestim yaa..çok kanadı sonrada içim çekildi resmen kendimden geçtim evde de tekim.hemen kapının sürgüsünü açtım.eşimi aradım ben fena oluyorum haberin olsun diye. o da telaş etti.aklım geldikçe kötü oluyorum.acaipti kızlar yaa sanki karanlık çukura çekiliyorum.tansiyonum düştü sanırım beni bir ter bastı sırılsıklam takatım gitti hemen yere yattım düşüp kafamı bi yerlere vurmamak için..ayağımı da oturma gurubuna kaldırdım.epey yattım öyle..o kadar çaba gösterdiğimi hatırlamıyorum yaa:59: tek olmak ne kötü.kızım yazık başımda saçlarımı okşuyor annecim noldu sana diye..Allahıma şükür yavaş yavaş geldim kendime..kalktım zorla giyindim.kızımı da aldım şimdi işyerindeyim..

çok geçmiş olsun canım:( çokmu derin kesik

gunaydin arkadaslar
gecem saat basi uyanarak gecti, kizim yeni dogdugunda bile bu kadar sık uyanmiyordu :50:
gaz sancisi onuda uyutmadi, benide.
MEDEN benimde karnimda dunden beri oyle bir siskinlik var. sanki karnimin icinde bebek hareketleri hissediyorum. oyle gaz dolasiyor icimde, ilk kez boyle birsey hissediyorum.usutuyoruz galiba kizimla kendimizi. gece saat bir bucuga kadar dalamadim uykuya.
2. takımın üstünde kara bulutlar dolaşıyor :52:

Back