- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
gunaydın sekerlerımmm nasıl gıdıyor nowarcım bu haftaya bomba gıbı basladıkkmı ne dersın
gunaydınn banucummm
sana da güzelim.nasıl gidiyor kilo işlerin.ilerleme var gibi duruyor.haydi hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın sekerlerımmm nasıl gıdıyor nowarcım bu haftaya bomba gıbı basladıkkmı ne dersın
gunaydınn banucummm
cidden bu lafın altında kalmaman lazım artık şekercik:82: göster turaba günüsünü:92::92:
talım zaten sarma yemişsin ekmeğe ne gerek vardı şeker..ve o akşam yenilen puding de neyin nesionun yerine tarçınlı süt içsen o pudingi sabah yesen daha güzel olucakmış şeker
hadi bakalım şekercim bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden
hani canım meyve ve sebze
kalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendim once turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama
ya kizlar bi sey sormak istiyorum sizlere yoarumlarinizi bekliyorum lütfen ben bayadir lesli yapiyorum biliyorsunuz ama artik eskisi gibi terletmiyo beni vucudum alistimi ne terleten bi spormu arasam kendime degistirsemmi ne dersiniz ya
mübarek mevlit kandilimiz cümlemize hayırlar getirsin..gönül gözümüz açılsın,evimize ışığı bereketi saçılsın inşallah.
lolo arkadaşımızın eşine tez zamanda sağlık nasip etsin rabbim.onlara dua edelim kızlar.
kalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendim once turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama
afferin sana.sen iki kez pişir canım,ne takıyorsun kafana.hem bugün hem cuma yersin.tiramisunun aramızda lafı mı olur..
kızlar benim gibi kilolarından şikayet eden 1 eltim ve 1 görümcem var.az önce konuştuk.laf spordan ve kilodan açıldı.ben de hadi yaza kadar hedef belirleyip beraber zayıflayalım dedim.
kurban bayramında görüştük en son.o zamanda kilolarım alay konusu olmuştu.zaten o zaman hırslanıp başlamıştım takıma da.neyse bunlar beni hala 80 lerde sanıyor.ben de hiççç bozmadım.şok yaşatmak istiyorum.
biri 75,diğeri 73 olmuş.bana gülenler kilo almış görüşmeyeli yani.şimdi benim işi sıkı tutup yaz tatiline kadar azmimi sürdürmem lazım.son gülen ben olmalıyım yani...
hadi canim gazan mubarek olsun insallah son gulen sen olursun hemde kah kahaylakızlar benim gibi kilolarından şikayet eden 1 eltim ve 1 görümcem var.az önce konuştuk.laf spordan ve kilodan açıldı.ben de hadi yaza kadar hedef belirleyip beraber zayıflayalım dedim.
kurban bayramında görüştük en son.o zamanda kilolarım alay konusu olmuştu.zaten o zaman hırslanıp başlamıştım takıma da.neyse bunlar beni hala 80 lerde sanıyor.ben de hiççç bozmadım.şok yaşatmak istiyorum.
biri 75,diğeri 73 olmuş.bana gülenler kilo almış görüşmeyeli yani.şimdi benim işi sıkı tutup yaz tatiline kadar azmimi sürdürmem lazım.son gülen ben olmalıyım yani...
pisirirmiyim hic bende o goz varmi:82:afferin sana.sen iki kez pişir canım,ne takıyorsun kafana.hem bugün hem cuma yersin.tiramisunun aramızda lafı mı olur..
evet canim yaza fistik gibi olacagiz insallah :118::118::118:şşşşşiiiitttt banucum dur kızın aklına girme yazın buluşucaz turabın bizi çıtır görmesi lazım onun dili fazla uzadı
ooo eltiler gorumceler tamda insani gaza getiren sahislardir onlar hadi simdi eltileri gorumceleri catlatma zamani:13:bizi haberdar et gelismelerden :126:bencede ğöster onlara günlerini çaktırmadan canım benimde bugün eltimle kaynanam gelecekler akşam yemegine bizde bayramdan beri görüşmüyoruz ozamandan beri 6 kilo verdim bakalım zayıflamışsın diceklermiii çok merak ediyorummmm
slm kizlar........
50 dk leslie toplamda 205 dk oldu disim agriyo yarin randevu almam lazin dk tan bide ahliyet isini halledersem süper olur
hayırlı ve uğurlu olsun inşallah şekercim..bak çalışmaya başlayınca daha bir düzene girmiş menülerin sen başarıcaksın merak etme şekercik..yanında meyve felan bulundurursun iyi olur aralarda yemeye..İyi Akşamlar kızlarrr
sanırım benden başka kimse yok şuan
1 saat önce işten geldim eve yorgunluktan ölüyorum gözlerim açılmıyor yinede gelip size bakmak istedim
Bugünkü menüme gelince
sabah 8 : 1 bardak cay 1 tane kucuk kandil simidi
ara: 1 bardak cay
öğlen 1 de : 1 porsiyon adana 2 kasık pilav salata cay
ara: cay içtim yine .her odasına gıttığım hoca cay ısmarladı mecbur içtim bende
akşam 7-7.30 arası: 5 kasık kabak yemeği pilav ve salata birde ayran ( pilav yemesem güzel olacaktı ama yedim malesef
bol su ıctım 2 lıtre su ıcmışimdir heralde.
bırazdan da 1 portakal yerim
bu kadar kızlar.ilk iş günüm olunca pek dikkat edemedim.iş yerinde işlerim bi düzene otursn aralarda meyve cerez yemeye calışacam.çünkü aralarda birşey yemeyince akşam çok acıkmıştım biraz kaçırdım yemeği