• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun canım.allahım tez zamanda iyileştirsin inşallah.
amin canım inşallah çok sağol şekercik..dün götürdüm doktora.arkada azı dişlerin biride kabarmış kıpkırmızı olmuş..dişlerdenmiş gerçekten..azıcık da üzülünce sanırım sebebi oldu..bugün daha iyi çok şükür okula gitmek istedi..yanıma getirdim ben de..
kalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendim:45: once turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama:9:
:60:ayy turaabbb hepimizin iştahına engeller koydun kııs..çok iyi yapmışsın canım..göstericez turaba günüsünü demi:60::60:
kızlar benim gibi kilolarından şikayet eden 1 eltim ve 1 görümcem var.az önce konuştuk.laf spordan ve kilodan açıldı.ben de hadi yaza kadar hedef belirleyip beraber zayıflayalım dedim.
kurban bayramında görüştük en son.o zamanda kilolarım alay konusu olmuştu.zaten o zaman hırslanıp başlamıştım takıma da.neyse bunlar beni hala 80 lerde sanıyor.ben de hiççç bozmadım.şok yaşatmak istiyorum.
biri 75,diğeri 73 olmuş.bana gülenler kilo almış görüşmeyeli yani.şimdi benim işi sıkı tutup yaz tatiline kadar azmimi sürdürmem lazım.son gülen ben olmalıyım yani...:52::52::52::37::37::37::37:
sende onlara pis şişkolar dersin artıkım şekercik salım salım salınırken önlerinde çıtır halinle:60:

çok geçmiş olsun bencede çocuklar çok hassas herşeyden etkileniyorlar sıkılmıştır
çok sağol canım
geçmiş olsun..
çok sağol şeker
ya kizlar bi sey sormak istiyorum sizlere yoarumlarinizi bekliyorum lütfen ben bayadir lesli yapiyorum biliyorsunuz ama artik eskisi gibi terletmiyo beni vucudum alistimi ne terleten bi spormu arasam kendime degistirsemmi ne dersiniz ya :28::28::28::28::28::28:

tatlım leslie öncesi metoyu hızlandıran şeyler ye..mesela tarçınlı sıcak süt,elma sirkeli ballı sıcak su,yeşil çay,kaynar yada bir diş sarımsak yut.sen ozaman gör terleme nasıl oluyor:52:

gunaydınn kızlarr hepınızeee:38::38:

turab nerelerdesın goremıyorum senı medencım senıde goremedım sankı dunden berı hayırdır ınsallah ıkınızde ıyısınızdır
karamelım yenı ıs gunu guzel gecmıs cok sevındım tatlım hadı bakalım bır duzene gırdın ınsallah sımdı zayıflama duzenınede gırıceksın tatlım benım:38:

geçmiş olsun ervamcım diş agrısı çok zor
ehliyetide halledersin inşallah
tskler cnm

çok sağol canım

çok sağol şeker

tatlım leslie öncesi metoyu hızlandıran şeyler ye..mesela tarçınlı sıcak süt,elma sirkeli ballı sıcak su,yeşil çay,kaynar yada bir diş sarımsak yut.sen ozaman gör terleme nasıl oluyor:52:
tskler cnm kesin denicem
günaydıııın:16:
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
günaydınnn kızlar :)
günaydin sekerim :64::64:
günaydın kızlar bugün süperim gene keyfim yerinde :21: :21:
yemekler hazır evim temiz kuzuları servise bindirip kendimide sokaga atıcam :62: :62:
15 gün evde yürüdüm artık özgürüm dışarıda yürüyeyim birazda :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

günaydin zulaleycim ya bende kendimi disari atmak istiyorum artiiiiiiiiikkkkkkk :84::84: ama ck soguk hava dün lapa lapa kar yagdi

tskler cnm

tskler cnm kesin denicem

günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

günaydin sekerim :64::64:

günaydin zulaleycim ya bende kendimi disari atmak istiyorum artiiiiiiiiikkkkkkk :84::84: ama ck soguk hava dün lapa lapa kar yagdi
üzülme şeker bahar geliyo azkaldı izmirrin kışı bile sıcak geçiyor ben oyönden şanslıyım ama kar yagışınıda görmek isterdim çocuklar tivide görünce üzülüyo buraya neden yagmıyor diye bende 1 gün onlara süpriz yaptım peçeteden kartopları nasıl oynadılar bir görsen çok mutlu oldular :16: :16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,

Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…

MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN

Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau

ULAŞAĞINIZ SİTEDE

-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..

Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye

düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
:40:

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

takımcak üzerimizde bi uyuşuklukmu var banamı öyle geliyor:20::31:ervam bu lafıma seni katmıyorum spor canavarı:52::nazar::nazar:
ay evet cnm galiba ya biraz gaza ihtiyacim var bide disim agriyo biraz [/FONT]
üzülme şeker bahar geliyo azkaldı izmirrin kışı bile sıcak geçiyor ben oyönden şanslıyım ama kar yagışınıda görmek isterdim çocuklar tivide görünce üzülüyo buraya neden yagmıyor diye bende 1 gün onlara süpriz yaptım peçeteden kartopları nasıl oynadılar bir görsen çok mutlu oldular :16: :16:

ay cnm ne yaratici bi annesin ne güzel herkezin senin gibi bi annesi olmali :34::34::34:

Back