- 8 Ağustos 2008
- 35.203
- 41.777
- 1.123
amin canım inşallah çok sağol şekercik..dün götürdüm doktora.arkada azı dişlerin biride kabarmış kıpkırmızı olmuş..dişlerdenmiş gerçekten..azıcık da üzülünce sanırım sebebi oldu..bugün daha iyi çok şükür okula gitmek istedi..yanıma getirdim ben de..geçmiş olsun canım.allahım tez zamanda iyileştirsin inşallah.
kalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendimonce turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama
![]()
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
sende onlara pis şişkolar dersin artıkım şekercik salım salım salınırken önlerinde çıtır halinlekızlar benim gibi kilolarından şikayet eden 1 eltim ve 1 görümcem var.az önce konuştuk.laf spordan ve kilodan açıldı.ben de hadi yaza kadar hedef belirleyip beraber zayıflayalım dedim.
kurban bayramında görüştük en son.o zamanda kilolarım alay konusu olmuştu.zaten o zaman hırslanıp başlamıştım takıma da.neyse bunlar beni hala 80 lerde sanıyor.ben de hiççç bozmadım.şok yaşatmak istiyorum.
biri 75,diğeri 73 olmuş.bana gülenler kilo almış görüşmeyeli yani.şimdi benim işi sıkı tutup yaz tatiline kadar azmimi sürdürmem lazım.son gülen ben olmalıyım yani...![]()