• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:60::60::60::60::60::60::60::60:ay cok gulduuuummmm bencede korktu ben dedim ona bu hafta benden kork diye arkasina bakmadan kacti:10:
turabcim gel canim gel bisey yapmam ayol arkadasiz surda dimi ama:82:

:60: :60: arkasina bakmadan kacti ha.
secdenur alti dolu mu bu iddiali konusmalarin? meydan okumalarin?
cuma sabahini merakla bekliyorum.

oooff yaa ben ne zaman gelicem acaba 5'lere :59:ühüüüüüü:59::59: turab benide al yanına çek götür böööyle:4::4:
:17: :17:
nowar hadi ama ayip ediyorsun sen hemen gel bakalim 50 lere gencecik hanimsin. bak ben anneyim:)
ay anneyim dedimde aklima geldi. bugun oyle bir gecer zamanki var. :61:

Son düzenleme:
:17: :17:
nowar hadi ama ayip ediyorsun sen hemen gel bakalim 50 lere gencecik hanimsin. bak ben anneyim:)
ay anneyim dedimde aklima geldi. bugun oyle bir gecer zamanki var. :61:

benim kendi başıma yapabileceğim bi iş değil bu anlaşıldı bana bir yaşam koçu aranıyor şunu ye bunu ye diyecek şu kadar spor yap diyecek bi hoca arıyorum taliplerimi bekliyorum:1:turabcığm sen ne dersin bu işe:1:

ayy evet bugün o var dimi? o dizide caroline den çok berrinden nefret ediyorum :19:ilk bölümlerde aylin aklı havada verrin duyarlı kız havalarındaydı ama şu an tam tersi. kızda olgunluk denen bişey yok tamam ahmetle yaşadıklarının arkasında durması güzel ama ailesi o haldeyken ortalıkta sevgi pıtırcığı gibi dolaşması sinirimi bozuyo:47:ayyy nyse ben konuştkça konşrm:52:

menumude yazayim artik gideyim ben
09.00 kahvalti
13.30 bir tabak kup gofret 2 cup yesil cay
17.00 bir porsiyon patates yemegi, yagsiz, beyaz peynirli haslama makarna, bol yesillik
3lt su
45 dk tempolu yuruyus

kizlar nasil bir hata yapip o gofretleri aldim bilmiyorum tadlari harika :14:
iki paket almistim marka vermeyeyim kimse almasin hayatimda oyle bir gofret yemedim yaa. ikinci paketi birine hadiye gondermeliyim. :50:

benim kendi başıma yapabileceğim bi iş değil bu anlaşıldı bana bir yaşam koçu aranıyor şunu ye bunu ye diyecek şu kadar spor yap diyecek bi hoca arıyorum taliplerimi bekliyorum:1:turabcığm sen ne dersin bu işe:1:

ayy evet bugün o var dimi? o dizide caroline den çok berrinden nefret ediyorum :19:ilk bölümlerde aylin aklı havada verrin duyarlı kız havalarındaydı ama şu an tam tersi. kızda olgunluk denen bişey yok tamam ahmetle yaşadıklarının arkasında durması güzel ama ailesi o haldeyken ortalıkta sevgi pıtırcığı gibi dolaşması sinirimi bozuyo:47:ayyy nyse ben konuştkça konşrm:52:
aman canim ne halleri varsa gorsunler :60: :60: ben dizi hakkinda yorum yapinca esim benle dalga geciyor " yonetmen allah cezanin vermesin boyle yapilir mi diye" :9:
yasam kocu meselesine gelincee hayirhahlik diyelim biz buna. ben senin hayirhahin olurum ama sen first hayirhahini kalbine yerlestir, adida vicdan olsun, sana emanet verilen bedenine en guzel sekilde sahip cikmalisin. abur cuburu fast foodu birak tokken birsey yeme vucudun fazlaliklari kendiliginden atacaktir. depolamaya ihtiyac duymayacak cunku fazladan 10 kilo tasimak onunda isine gelmez.
birde harekette bereket vardir. hadi nowarcim goreyim seni. yapacagimiz tek sey iyi bir beslenme aliskanligi kazanmak. bana musade kizimi beslemeliyim :16:

aman canim ne halleri varsa gorsunler :60: :60: ben dizi hakkinda yorum yapinca esim benle dalga geciyor " yonetmen allah cezanin vermesin boyle yapilir mi diye" :9:
yasam kocu meselesine gelincee hayirhahlik diyelim biz buna. ben senin hayirhahin olurum ama sen first hayirhahini kalbine yerlestir, adida vicdan olsun, sana emanet verilen bedenine en guzel sekilde sahip cikmalisin. abur cuburu fast foodu birak tokken birsey yeme vucudun fazlaliklari kendiliginden atacaktir. depolamaya ihtiyac duymayacak cunku fazladan 10 kilo tasimak onunda isine gelmez.
birde harekette bereket vardir. hadi nowarcim goreyim seni. yapacagimiz tek sey iyi bir beslenme aliskanligi kazanmak. bana musade kizimi beslemeliyim :16:

evet haklısın teşekkür ederim:61:şu okullar bi açılsında evde otur otur iyice mayıştm

Merhaba kızlar nasılsınız çok yoğun geçti günüm.sabah kalktım 7.30 da kahvaltı hazırladım 2 oda temizledim ütü yaptım 10 da okula gittim öğlen geldim tekrar gittim 3 te çıktım eve geldim oğluşu doyurdum arkadaş aradı oraya indim .6 da geldim tekrar doyurdum ve uyuttum şimdi rahatım biraz ama okula hazırlık yapmam lazım.özledim sizleri ya.nasılsınız bakalım?
turabcım maşallah çok iyi gidiyo kilolar .okuldaki arkadaşlar çok iyi kilo vermissin dedi sevindim bende ama devam kilo vermeye ben artık daha hareketliyim inş.cumaya veririm

sanada hayirli aksamlar cnm evet osmanla tam 100 dk yürüdüm dizilere bakarken nasil gectigini anlamiyorum ay iyi oluyor sen ne yaptin cnm nasil gecti günün :66::66::66::66:

uzun zamandır bugün çok güzel stressiz geçti eşimle konuştum iş saatlerini deyiştirdi artık akşamları evde tabi evde baba olunca çocuklar daha sakin oluyorlar ve derslerini ben söylemeden yapıyorlar
bende 2 ml leslile yürüdüm :62: :62: 70 dk dışarıda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz :66: :66:

uzun zamandır bugün çok güzel stressiz geçti eşimle konuştum iş saatlerini deyiştirdi artık akşamları evde tabi evde baba olunca çocuklar daha sakin oluyorlar ve derslerini ben söylemeden yapıyorlar
bende 2 ml leslile yürüdüm :62: :62: 70 dk dışarıda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz :66: :66:

ins cnm ya gitsin karayaglar gitsinde hic gelmesin :32::32::32::32::32:

Back