merhaba kızlar çok sıkıcı bir pazar günü
aynen ustelik cok sinir bozucu ve yorucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar çok sıkıcı bir pazar günü
bugun sabah neredeyse 56 yi goruyordum
ama 57.00 i gordum. tarti gitti gitti geldi. yarin sabah gorurum ben 56 yi buna inaniyorum :89:
sacimdaki tokaya kadar cikardim 57 de kaldi yaa
eveeett ben izmir liyim sicak memleketten geldim _40 lara
harika ya sevindim canım senin adına..varmış demek aralarda tek tük insan olanı valla helal olsun
kıs o zaman sen araba sür babanla..haftada birkez çıksan 1 kilo işte
şunada bak şarkılar yazmış..çabuk kendine geliyosun bu hafta..valla kilo alanlara çok büyük cezalar gelicek ona göre..bi kere tüm takımları dolaşırsınız ben şişkoyum diye
ilahiii.sür tabii canikom..sabahları erkenden çıkarsın..ilk gün mesafeni kısa tut..her çıkışında uzatırsın azar azar.sonra bi bakmışsın acaaip bir sürücüsün.
ayy kız bu seferde ben gıcık oldum şu çizelgene.. o kadan şişkonun içinde dal gibin bişii var o sensin dimiii..diğerleride sana yetişmeye çalışan biz şişkolar:84:
kıs sen de taa oralardan gelirsen iyice çatlatıcaksınız yani bizi demii canım sen izmirlimisin.
tatlım bence hiç gerek yok mama sandalyesine..zaten çok fazla durmaz o sandalye de boşuna almış olursun..
ben yemek öncesi doyuruyordum karnını zaten biz yemek yerken o da ööle oynardı.
şşşşttt sen de gel kendine çabuk bakiim..yemek listelerini gözden geçir..defter tutuluyor dimiii..görmiicem bu hafta kilo alındığını ona göre
tamam gelecek davetliler listeme seni ekliyorum karsimda incecik bir zulaley gormeliyim. mart sonuna kadar hedefini belirle sekerim ne kadar az yag o kadar kivrak vucut
amanin yandaaaan
sen ne zaman geleceksin izmire secdenur? benim partim mart sonu senlede bulusuruz insaallah sen gel ben yine gelirim izmire
haftada yuz gram versen herhalde bulusma tarihimize kadar 1-2 kilo verirsin
hadi tatlim sende bas gaza izmirde seninlede bulusuyoruz
tamam ogretmenim yaza bulusuruz bakalim hangimiz daha ince
ben kullaniyorum mama sandalyesi. cokda iyi oluyor. bizim mama sandalyemiz yemek masasindaki sandalyeye monte ediliyor. biz yemek yerken kizimda orada oturuyor onune ekmek kiriklari falanda birakiyorum kendi kendine yiyor. ben ozellikle boyle bir sey istedim kizimda ailenin bir bireyi olarak masamizda bulunsun degilmi yani.
karamelımmm nerdesınnn:80::80::80: mınnos heryerde senı arıyor bakk ınsallah bıryerlerde spor yapıyorsundur yoksam senı doverımm
kıs o zaman sen araba sür babanla..haftada birkez çıksan 1 kilo işte
şunada bak şarkılar yazmış..çabuk kendine geliyosun bu hafta..valla kilo alanlara çok büyük cezalar gelicek ona göre..bi kere tüm takımları dolaşırsınız ben şişkoyum diye
:
karamelcim sende bol bol babanla araba sur o zaman araba surerek zayiflayan ilk kisi sen olursun herhalde
ben bizimkine diyecegim bu aksam arabayi garaja koymasin yolda biraksin pazar sabahlari yollar bombos oluyor ben cikip sureyim az. garaja koyarsa cikaramamda
?
karamelcim hayırlı olsun
oy minnoşum çarsıdaydım bugün..kendime yeni ciciler aldım.üstler cok yakıştı ama pantolan alırken sinir krizi gecırecektım az daha
hıcbırı yakışmadı.totom kocaman cıktı bacaklarım desen kapkalın.moralim bozuldu
acilen şu alt tarafı calıştırmam lazım minnoşum.
akşama kadar gezınce spor yapmış oldum .o kadar cok kıyafet gıyıp cıkardım kı ter içinde kaldım
akşamda gelınce az yedım.bugün cok dıkkatlıydım.Maşallah dıyım kendıme :)yarından tezi yok zararlı herseyı cıkarıyorum hayatımdan.haftasonuda spor yapıcam.şimdilik elimden gelen bu
aslında buldum nasıl spor yapacağımı.haklısınız kızlar ben babamla araba süreyim 1 ayda 10 kılo veririm ipincecik olurum
tesekkür ederim canım
hadi secdenurum gösterelim şu turaba nasıl kilo veriliyormuş izmire gelince küçük dilini yutturalım ona
dün 5'i bi yerde çay aldm canım onu içicem bide bugün akrep hoşafı yapıcm yanlız tarifi zahmet olmazsa yazarmısnKıss nowar bacım ne yapıyon sen. Bir dur demen lazım bu gidişe şekerim. Sen akrep hoşafından yapsana kendine, birde kiraz sapı çayı içsene 21 gün kür yap kendine, ibrahim saraçoğlu diyordu, bunlar karnına fıss dedirtir senin. ödem fala kalmaz. Bak bu hafta 63,5 gelicen tamammı canım. Vazgeçmek mivazgeçmek falan yok, unut vazgeçme kelimesini. Devam devam devam. hedefe ulaşana kadar devam canım.
[
şşşşttt sen de gel kendine çabuk bakiim..yemek listelerini gözden geçir..defter tutuluyor dimiii..görmiicem bu hafta kilo alındığını ona göre[/COLOR]
günaydınn herkese
günaydınlar takım arkadaşlarım.
gunaydın sekerlerımmm nasıl gıdıyor nowarcım bu haftaya bomba gıbı basladıkkmı ne dersın
gunaydınn banucummm
inşallah öyle olcak canım ayy hem 4. takımdan hem burdan konuşuyoruz ne güzel sizin takım bizim takım bizim takım yine bizim takım dermişimşaka bi yana hoşuma gidiyo 2 takım arasındaki ilişki ellere vermedik minnoşumuzu yabancıya gitmedi
2. takım hepinizin kandili mübarek olsun ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun