- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
günaydın günaydın günaydııııııııın
çok mutluyum kızlar çookkk69,8 i gördüm sabah tartıda
hadi bakalım süper bir gün olsun hepimiz için:92::92::92::92:
hayırlı cumalar kızlar
akrebım sabah sabah tartı benı sinir etti.galıba bozulmuş10 dkkadır uğraşıyorum tartılamıyorum.her cıktığımda 13 yazıyor.delirdi galıba.ya da ben 13 kiloya indim
şimdi acil çıkmam lazım sınavım var okula gıdıyorum.akşam gelıcem.ne yapıcaz şimdi ben kilomu öğrenemedim
neyse kızlar cok gec kaldım akşam görüşürüz öptüm
ben demedim mi canım.haydi hayırlı olsun.ama dur ya biz yarışıyorduk di mi...eyvah seni yakalamam lazım.
günaydn kızlar kilom maalesef 64,1 bu hafta takımın yüz karası oldm affedin
günaydın kızlar
kilom 77.4 idare eder ben daha fazla bekliyordum ama neyse 1000 gr gitmiş
hafta boyu 380dk spor
Gunaydin kizlar...
masallah akrepcim, cok guzel kilo vermissin...nasil verdin canim?
bizim kizlarda malesef yine bir sessizlik var
özür dilemene gerek yok şekercik..geç kalmadın henüz..hayırdır bu hafta sende kıpırdama olmamışgünaydın kızlar anca geldim özür dilerim kilom aynı 59.5
Gunaydin arkadaslar
bugunku kilom 57.9
200 gr almisim. neyse ucuz atlattim bu haftayi cunku gece gunduz disaridaydik ve yediklerimi hic konrtol edemedim. ama cok yuruduk dengelendi sanirim. bugun kiz kardesimde donuyor.
:81: :81:günaydın kızlar
kilom 77.4 idare eder ben daha fazla bekliyordum ama neyse 1000 gr gitmiş
hafta boyu 380dk spor
200 gr almisim bile minnosum. onemli olan hedef kilona ulasman minnos, insaallah yeni takiminda istedigin motive ortamini bulur fazla kilolarindan kurtulursun. bizide ziyaret edersin hem. sayende platesle tanistim ben, vucudumun sekle girmesinde etkin buyuk.evet turabcım takımdan ayrıldım ama bak hep sızın yanınızadayım yınebuhafta verememıs olsan bıle uzulme canımm o arkadasınla ne kadar zamandır gorusmuyordun kımbılırı sana moral olmustur bıraz gezmıs tozmussundur sımdı daha buyuklk bır motıveyle tekrar baslar ve sen mart hedefını tuttturursun ınsallah canım
tatlım geçen hafta aldığım kilolar gitti..dikkat ettim spor yaptım çok şükür 6 lı rakamlara geri döndüm canım
:81: :81:
200 gr almisim bile minnosum. onemli olan hedef kilona ulasman minnos, insaallah yeni takiminda istedigin motive ortamini bulur fazla kilolarindan kurtulursun. bizide ziyaret edersin hem. sayende platesle tanistim ben, vucudumun sekle girmesinde etkin buyuk.
:18::18::18::18::18::18:Akrep sanirim kisa surede hedef kiloma ulasip ayrilacagim aranizdan
ama sen uzulme tatlim ben her yil takima giris tarihimde gelir ziyaret ederim seni burada.
Akrep dun kendime bir etek aldim kac beden? 38
görürsün şekercim görürsün merak etmemasallah canim, insallah hep boyle devam edersin..insallah bende birgun 6li rakamlari gorurum akrep'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?