secdenur geçmiş olsun canım
banucum nasılsın bebişin dişleri çıkıyo mu bizim 2tane çıktı daha beklemedeyiz bakalım
akrepcim moralini bozma canım ya 60 lara inersin inşallah
meden bazen öyle oluyo arada bir kaçırıyo insan sen onu eritirsin merak etme oldu mu canım
zülaley bırak canım ya ciğerlerine yazık valla ben bi ara içtim ama günde 2 tane falan baktım cildim bile çok kötü oldu çok pis koktum kendime bıraktım hemen.
ervam valla direksiyonu geçince hemen başla başlamazsan unutuyo insan ben öyle oldum tam ilerleticem hamile kaldım çocuk derken iyice ara verdim ama kafama koydum başlıcam ders alcam çünkü çok lazım olacak bana p.tesi okula başlıyorum
ay cnm ins ya birakirmiyim hic burasi burasi türkiye gibi deyil araban olmadimi hic bi yere gidemiyosun alisverise bile bi hafta sonlari evden cikabiliyorum kocisim bos olunca bide ay bi alsam kacisimde arabasi birazcik kiymetli alirsam aay ayykizimida alirim kim tutar beni sonra deymeyin kayfime
onu duymamıştım işte ayyyy ben 10 senedir şeytanın ööööööhmm tatlım ben de tütünün dibine şeytan bevletmiş diye biliyorum..
yani şeytanın idrarıyla beslenmiş bişeyi ağzımıza almak ne iğrenç uffffçok feciii tiksindim ben yaa
evet canım bende yaptım çok güzeldiay kizlar ya plates yaptim cok etkiliydi koptu karnim ya resmen 40 dk toplamda 365 dk oldu kop kooooooooooopppppp
Tünaydın kıslar, yaa bugün canım bişey yapmak istemiyor, evin hali harap, iyice bir temizlik lazım. Oturdum kaldım kalkamıyorum. platesi yaprsam açılırım dedim, yaptım ama açılamadım.
Akşam gönderdim küçük misafirimizi, bir gün daha dayanamazdım, sinirlerim bozuldu iyice. Dün görseniz buraya mesajı yazdım bilgisayarı kapattım, kızkardeşim aradı geliyoruz diye, oldumu 3 kız, arkasından yengem aradı biz geliyoruz diye oldumu 4 kız, ev kreşe döndü gerçekten:18:. Bütün bu karmaşada öğle ve ikindi namzlarını geçirdim, canım çok sıkıldı bu durumada, unuttum ya kendime hayret ediyorum ama unuttum, kendimden utandım,buda moralimi bozdu iyice. Neyse misafir kızımız illa gezdirin ben diyordu bizde akşam AVM ye gittik. Burnumdan geldi tabii ordada. Can sıkıntısındanda 1 hamburger menü yedim:78: Kardeşimlerle poğaça falanda yemiştim akşam yemem dengelerim dedim kendimce, akşamda hamburger menüyü götürünce dahada canım sıkıldı.Yani dün diyet falan kalmadı bende. 2 gündürde şişkinlik hissediyordum. wc ye da çıkamadım2-3 gündür. birazda ondan herhalde.
Yapacak bişey yok kalkıp işleri bitirmem lazım. Önce kendime bir akrep hoşafı hazırlayımda şu şişkinlikten kurtulayım. SOnra iyice bir ev temizliğine girişeyim. Bugün akşamda erkenden yatmayı planlıyorum. Dİnlenmem lazım biraz. Normalde akşam 23.00-23.30 gibi yatıyorum sabah 7.30 kakıyorum, gece verimli bir uyku uyusam dinlenecemde maalesef oğlum çok sık uyanıyor, yat kalk kafam bir tuhaf oluyor. GÜn boyuda sürekli hareket halinde olunca vucut bazı günler dirençsiz kalıyor iyice. Bugünde o dirençsiz günlerimden biri. Aşam eşim geldikten sonra oğlumu ona bırakıp uyuyacağım biraz. kendime geleyim.
geçmiş olsun neyse atlattın birdaha ders olsun sana emanet zorr
cancazım biliyorsundur ama ben hatırlatayım namazı uyuyakalınca yada unutunca eda edebiliyorsun
üzülme canım rabbim okadar merhametliki biz annelere kendi merhametinden 1 zerrevermiş
bırak valla şekerim, seninkilerde oynar bizimkilerle
Çok güzel bir karar vermişsin. Bencede gerçekten en iyi bırakma yöntemi iradene sahip olmak. Allah yadımcın olsun.
secdenurcum huuu neler yapıyorsun bakalım geçtimi dişinin agrısı :80:
ay canım geçmiş olsun.hoş değil ama mecbur yaptırıyoruz işte..
secdenur geçmiş olsun canım
banucum nasılsın bebişin dişleri çıkıyo mu bizim 2tane çıktı daha beklemedeyiz bakalım
akrepcim moralini bozma canım ya 60 lara inersin inşallah
meden bazen öyle oluyo arada bir kaçırıyo insan sen onu eritirsin merak etme oldu mu canım
zülaley bırak canım ya ciğerlerine yazık valla ben bi ara içtim ama günde 2 tane falan baktım cildim bile çok kötü oldu çok pis koktum kendime bıraktım hemen.
ervam valla direksiyonu geçince hemen başla başlamazsan unutuyo insan ben öyle oldum tam ilerleticem hamile kaldım çocuk derken iyice ara verdim ama kafama koydum başlıcam ders alcam çünkü çok lazım olacak bana p.tesi okula başlıyorum
geçmiş olsun tatlım..
bende fırsat bulursam yazıcam inşallah bir ara spor ve menülerimi
ayy canım benim yaa..senin iyice dinlenmen lazım tatlışım..bu da sana ders olsun.bidahaya kimsenin kızını bırakma evde..tüm düzenini alt üst etmiş iyice..
ayy inşallah tatlışım yaa..
şimdide karnımda traktör çalışmaya başladı sanki.wc ye gidince gitse 3- 5 kilo ne olurduuu
secdenurcum gecmıs olsun tatlım bu dıs olaylarından bende nefret ederım
medencımm canım ya ne kadar yorulmussun bu cocuk tam bır afacanmıs desene
turabcım mısafırlerın gıtmıs hadı gule gule kavus tatlım
ervacim sende benim gibi yurtdisindasin heralde sen dunyanin neresindesin
tesekkur ederim minnoscum. minnos sen takimdan ayrildin mi? gecmisi okudum cok uzuldum
kendimi kilo almis gibi hissediyorum. kilo almayayim hic vermemis olmaya raziyim.
misafirim benim liseden sira arkadasimdi hala cok iyi gorusuyoruz. ve bana cok inceldigimi bekar kiz gibi gorundugumu soyleyip durdu. hatta parmagima gelmeyen evlilik yuzugumu takmayi unutyordum surekli. Oda bana takiliyordu bebegi Onun zannedecekler diye. hadi bakalim mart hedefi beni bekler. asil o zaman kendimi cok iyi hissedecegim.
bugunde yediklerimi yazmiyorum artik yarin bir temelli baslayacagim plates ve diyete iyi geceler arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?