• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canımcım dikkatimi çekti bugün sansaloz reçinesi...DÜn ender saraçta dinlemiştim zayıflamaya yardımcı diye. Ama senin bilgilerindende faydalanmak isterim. Bu sandalaz reçinesinden bahsedermisin birazcık.

Canım ilk başlarda çok zorluyor ve sevilmiyor ama zamanla sevmeye başlıyorsun hemde hareketleri daha kolay yapabiliyorsun. Bence mutlaka yapmaya çalış çünkü yürüyüş yetmiyor sadece. Yürüyüş zayıflamaya yardım ediyor plates ise incelmeye. Yürüyüşle platesteki incelmeyi yakalayamazsın. Platesle acaayipp güzel sonuçlar alıyorsun şekercim. Gerçekten inceltiyor ve sıkılaştırıyor. Haftada 3 gün 6 ay plates yapsan elde ettiğin sıkılaşmayıda sürekli koruyorsun. Benim kardeşime doğumdan sonra lates yaptı ve öyle bi sıkılaştıkı eski kilosunda olmasına rağmen herkes ona daha zayıfsın diyor, kimse inanmıyor ve kızı 3 yaşına geldi, diyet falan yapmıyor, plates yapmıyor sadece dışarı çıkıp mağazaları gezerek yürüyüş yapıyor ve o sıkı ve ince halinden hiçbir şey kaybetmedi. Bende 3 hafta sonra göbekten farkkettim. Göbek kısa zamanda yarı yarıya inceldi. Yapmaya başlayacağım dediğini okudum. Belki bu bilgilerlede biraz daha azimli yaparsın:9::9:

canım bu aktarlarda satılan limon tuzu görünümünde birşey.toz haline getirilmişi de var ama içeriğinden emin olamadığım için orjinalini aldım.kilosu 40-50 tl arasında değişiyor.her sabah iri bir fındık kadarını çiğneyip üzerine sirkeli su içiyorsun.yan etki araştırdım yok.kullanıcılardan hiç olumsuz sonuç ,şikayet gelmemiş.1ay kadar denemeyi düşünüyorum.

Günaydın günaydın, pozitif bir sabah değil maalesef benim için:50::50:Sabahtan beri sinirlerim bozuldu, evin halini bir görseniz her yer her yerde:97::14:Evde sanki küçük bir canavar var :18:Ne kadar uyarsam ne desem yapmıyor söz dinlemiyor kız. Kaynar su dolu çaydanlığı kaldırıp çay doldururken yakaladım, bıçakla oynuyor, bilgisayarı çantasına koymuş çantada taşıyor, götürüyor,oynuyor, oğluma tşört giydirmeye çalışıyor, çorap falan tüm çıkartıp sadece iç çamaşırı ile geziyor ay daha neler neler üfff karıştırma diyorum karıştırıyor kız ya. Sürekli kontrol altında tutmam lazım. Artık annene söyleyecem seni deeim zorla çorap falan giydirdim. hiç sormayın bugün kabus gibi geçiyor bana.
Akşam arkadaşlar geldi misafirliğe, kızları 7 yaşında bizde kaldı da:50: Neyse çokmu şikayet ettim ne. Hayır evin dağılmasını geçtim hiç önemli değilde, tehlikeli şeyler yapması canımı sıkıyor benim. :50: Sonuçta emanet kız bana. ve benim için önemlidir böyle şeyler. Varya bu kızla kızımın oynamasını çok istiyordum ben çünkü çok hanımefendi görünüyordu, kızım bundan örnek alır diyodum ben. Eşimede çok övüyordum. Kötü arkadaş yerine iyi arkadaşlarla oynamasını isterim ben hep kızımın. Onun için kalmasına çok sevinmiştim ama sonuç hüsrannn
Ben bugün uğrayamam herhalde buraya pek, kıslarla ilgilenmem lazım.
Akşam geç gittiler, menümüde yazmadım ama yazdığım kağıt yok ortada , ay ben bide sabah sinirden tutku bisküvi yedim yaa:18::50:

ay senin evinde kreş gibi ayol.akşama markete giderken ben de kızları bırakıvereyim bari.:37::37::37:

Maden Suyunun Faydaları

Maden Suyu doğal bir mineral deposudur. Yapay minerallerin vücuda katkısı sınırlı olduğu için tercih edilen her zaman maden suyu olmalıdır. Aslında her ikisinin de görevi mideyi rahatlatmaktır ama, biri doğal diğeri yapay oluşuyla farklılık yaratır. Buna dayanarak maden suyunu ihtiyaç, maden sodasını ise tercih olarak kabul etmek doğru olacaktır.

Asitli olarak adlandırdığımız içeceklerde kastedilen, içeceğin içerisindeki karbondioksit gazıdır. Bu gaz dilimiz ile temas ettiğinde geçici olarak tat algılayıcılarını uyuşturur. Burada karbondioksit gazının görevi içimi kolaylaştırmaktır.

Muhteviyatındaki zengin kalsiyum ve florür gibi mineraller sebebiyle özellikle çocuklar, yaşlılar ve bayanların daha fazla maden suyu tüketmeleri gerekir. Günde en az 2 litre kadar su veya maden suyu tüketilmesi önerilir.
Maden Suyunun vücudumuza önemli faydaları vardır. Bunun yanısıra zararlı bir etkisine rastlanmamıştır. Gelişme çağındaki çocukların kalsiyum, demir, çinko ve florür gibi minerallere yetişkinlerden daha fazla ihtiyaçları vardır. Maden suyunun içerdiği florür dişlerin gelişmesi, kalsiyum ise kemik yapısının güçlenmesi için oldukça faydalıdır.Maden suyunun aşırı tüketilmesinde Maden suyunun zararlarıda bulunabilir…

Maden suyu barındırdığı mineraller sayesinde cilt içinde çok yararlıdır. Yaşamı boyunca düzenli ve yeterli miktarda su ve maden suyu tüketmeyen insanlarda böbrek taşı oluşumunun daha hızlı meydana geldiği görülür.

Hamilelik döneminde ve hamilelik sonrasında maden suyu içmek, bebeğin ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin alınmasında önemli rol oynar.

Maden suyunun içeriğinde; bolca magnezyum, sodyum ve kalsiyum vardır. Kalp enfarktüsü geçiren insanlarda magnezyum düşüklüğü saptanmıştır. Damar sertliğine yol açan damarlardaki yağ ve kalsiyum birikmesi de magnezyum eksikliğinden oluşur. Buna bağlı olarak kalp rahatsızlıklarına iyi geldiğini söyleyebiliriz.

Magnezyum, sodyum, flor, sitratlar ve kalsiyum maden suyunda bulunan dengeleri ile, ürolojik hastalıkların seyri ve özellikle ameliyat sonrasında çok etkendir. Böbrek taşlarının tekrarlamasını önlemenin en kolay, enpratik ve doğal yolu bu sıvıları bolca tüketmektir.
kız lar ben çok severim hergün mutlaka içerim belki biliyorsunuz ama paylaşmak istedim

çok sevindim hayırlı olsun :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

ervam hadi gözün aydın geçtin demek
akrepcim evet yazacağım bundan sonra menümü
minnoş nerelerdesin ara sırauğra buralara
turab çalışmalar nasıl gidiyor iyi mi diyet nasıl rakibem
secdenurmeraba canım

haydi hayırlı olsun canım.kazasız belasız kullan inşallah..

amin kizlar tskler ilginiz icin bide direksiyonu aldimmi kim tutar beni :10::10::10::10::10::9::9:

hayırlı geceler kızlar çok utannarakta olsa menümü yazayım :17: :17:
sabah sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kp peynir zeytin
ara akrep hoşafı
ögle 1 kase yogurtlu biber közleme yagsız
ara 1 dilim kadayıf :17:
akşam 1 kase yogurtlu ıspanak
spor 40 dk platez 70 dk leslile yürüyüş
günboy 3 lt su 3 kupa yeşilçay

günaydın şekerler
hadi bakalım hazırmı bitki çaylarımız.gitsin toksinlar gitsin kara yağlar..
ben kekik çayımla başlıyorum güne..hepinize afiyet olsuun
selahattin-donmez-toksin-atici-bitki-cayi-tarifi.jpg

Son düzenleme:
herkeze günaydınnnn
dün gece bir karar verdim
10 yıldır sigara kullanıyırum :17:
ve artık o nalet şeyi bırakmak istiyorum reklamlarda mehmet nuhogluyu izledim
ve karar verdim hep derdim iradesizim ben yapamam ama düşündüm zayıflamakta iradeyle ilgili aralıktan beri 6 kilo verdim
inşallah bıraka bilirim
ama ne yapacagım bilmiyorum ilaç kullanmak istemiyorum :37:
bırakmayı çok çok çok çok istiyorum
belki bizene diyeceksiniz ama daha öncede söylemiştim benim bişileri paylaşacak arkadaşlarım yok

gunaydınn canlarımm mucuckkk mucuckkk

ervamcım canım sınavı gectıgıne cok cok sevındımmm

meden valla allah kolaylık versın emanet cocuk olunca ınsan dahada bır uzerıne dusuyor kendı cocugun koltuktan dusse uzulursun tabıkıde bıse olmadıktan sonra dussun dersın ama emanet cocuk dusunce daha bı kotu olur allah kourusun canımm . sen ıyı atlatmıssındır ınsallah gıttımı cocuk bılmıyorum ama

zulaleycım canım sıgara ısını gercekten bırakmak ıstıyorsan bırakırsın dıye dusunuyorum sahsen ben ıcenlere etrafımdakı yanı bırakmasını ıstedıgım sevdıgım ınsalnara soyluyorum bunları nefesın ıgrenc kokuyor bırıyle tokalasırken bıle ınsanlar sneı boyle kokluyor dıyorum kı dogruu yanı . darılıp gucenme bana tatlım ama ben okokuyla kalabalık ortamlara gırmek ıstemezdım kı bıde bayan olarak asla gırmezdımm:47::47: boyle dusun belkı bırakırsın sekercım

secdenurcum ınternetınde sorun varmıs bızım burdada kac gundur kar yagısından sureklı elektırıkler gıdıyor kendımı dagın basında yasıyormus gıbın hıssedıyorum elektırık onemlı degılde kalorıfer yanmayıncaa donuyorum yaff:18::18:

turabcımm nasıl gıdıyor calısmalar o buyuk kıtaplarından kac tanesını bıtırdın bakımm goremıyorum senı ama sen kesın spora devam edıyorsundur ınsallah yarın eksılerde gorurum senı tatlımm

karamelımm canım bebegımm tatlı ballımm kelebegımm nerdesın sen menu yok spor yok su yokk kayboldun bak gelmıyıyım oraya hee bıde sana sey dıycektım belkı bısıler hatırlatır sana 36 kardesım:34::34:
hepınıze yarın boll eksılı bır tartı dılıyorum sekerlerım mucuckkkk:38::38::38:

Son düzenleme:
gunaydınn canlarımm mucuckkk mucuckkk

ervamcım canım sınavı gectıgıne cok cok sevındımmm

meden valla allah kolaylık versın emanet cocuk olunca ınsan dahada bır uzerıne dusuyor kendı cocugun koltuktan dusse uzulursun tabıkıde bıse olmadıktan sonra dussun dersın ama emanet cocuk dusunce daha bı kotu olur allah kourusun canımm . sen ıyı atlatmıssındır ınsallah gıttımı cocuk bılmıyorum ama

zulaleycım canım sıgara ısını gercekten bırakmak ıstıyorsan bırakırsın dıye dusunuyorum sahsen ben ıcenlere etrafımdakı yanı bırakmasını ıstedıgım sevdıgım ınsalnara soyluyorum bunları nefesın ıgrenc kokuyor bırıyle tokalasırken bıle ınsanlar sneı boyle kokluyor dıyorum kı dogruu yanı . darılıp gucenme bana tatlım ama ben okokuyla kalabalık ortamlara gırmek ıstemezdım kı bıde bayan olarak asla gırmezdımm:47::47: boyle dusun belkı bırakırsın sekercım

secdenurcum ınternetınde sorun varmıs bızım burdada kac gundur kar yagısından sureklı elektırıkler gıdıyor kendımı dagın basında yasıyormus gıbın hıssedıyorum elektırık onemlı degılde kalorıfer yanmayıncaa donuyorum yaff:18::18:

turabcımm nasıl gıdıyor calısmalar o buyuk kıtaplarından kac tanesını bıtırdın bakımm goremıyorum senı ama sen kesın spora devam edıyorsundur ınsallah yarın eksılerde gorurum senı tatlımm

karamelımm canım bebegımm tatlı ballımm kelebegımm nerdesın sen menu yok spor yok su yokk kayboldun bak gelmıyıyım oraya hee bıde sana sey dıycektım belkı bısıler hatırlatır sana 36 kardesım:34::34:
hepınıze yarın boll eksılı bır tartı dılıyorum sekerlerım mucuckkkk:38::38::38:

haklısın canım çok pis kokuyo ama kararlıyım bırakıcam inşallah

Back